IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Предполагам, първо трябва да го пожелаят

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      ...дайте да видим, дали не е възможно Инвесторът да започне да работи и с динамични IP адреси,
      Нема проблем да го направи технически.

Коментар

• Сторило ти се е, сънувал си
        Прочее, дайте да видим, дали не е възможно Инвесторът да започне да работи и с динамични IP адреси, че, мобилно, просто е ужасно, Вивоком не продоставя реално IP и стотици сривове настават, кошмар

Коментар

• Хе-хе!
          Изтриха темата за това що е реклама на сайта, има ли тя почва у нас и как да се отървем от нея.

Там имаше много полезна информация по последната точка и започнаха да валят благодарности от форумни членове.

Та нещо темата я отнема...

------------------------------------------
          Хей, внимавайте Anonymous да не се заинтересува от вас; там много от по-ниските нива стоят без занимание и чакат само някой да ги насочи...
          Last edited by vmankov; 14.12.2011, 10:37.

Коментар

• тези *едераски реклами ми блокират мозилата. Нямам достатъчно памет за простотии бе хора, със 128 съм в момента, задръствате ни с буклуци
            търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
              Не знам за вас, ама аз нямам проблеми с рекламите.

Откакто съм влязъл в този форум (около 2 години назад), изгледът е един и същ за мен.
              Да, използвам блокиране на рекламите. Може би съм абониран за по-добър блокиращ лист?
              Е, и съм под Линукс, де
              инвестора е ок и при мен е чист. говорех за останалите сайтове от групата, където нон стоп се боря с разни реклами.забраняваш 1 и 3 нови се появяват
              реших проблема де. единствената страница от техните , която посещавам вече е инвестора . ако го затлачат с изскачащи реклами обаче и не го ще го отсвиря .
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Не знам за вас, ама аз нямам проблеми с рекламите.

Откакто съм влязъл в този форум (около 2 години назад), изгледът е един и същ за мен.
                Да, използвам блокиране на рекламите. Може би съм абониран за по-добър блокиращ лист?
                Е, и съм под Линукс, де

Коментар

• За проблема с досадните реклами потърсете в гугъл за "ad muncher".

Резултатът при мен в Опера е следният

След половин година работа ми е спестила към 4 ГБ ненужен трафик.

Подробности в подписа ми.
                  |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                  |___________||__|___|)
                  (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Проклетите реклами заемат и без това, скромната площ на екрана на таблета ми. Нямам нужда от пустите бракми, които ми натрапвате. Сега няма да купувам. Махнете ги, става досадно.

Коментар

• С последното своеволно и немотивирано изтриване на мой и на колега от форума критични постове, модераторът "Amsterdamm" затвърди убедеността ми, че се прилага груба и безогледна цензора. Който има очи, ще види.
                      Last edited by Pyramid; 09.12.2011, 14:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                        направо се осрахте с тия реклами изскачащи в сайтовете на групата. не насмогвам да затварям и да блокирам с адблока.досега освен инвестора влизах и в днес.бг.от днес спирам.ако в инвестора се появят тия простотии и него ще го отсвиря.
                        БАСИ ДОСАДАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!! толкова ли огладняхте?
                        Най е готино онва с далдисването

Коментар

• направо се осрахте с тия реклами изскачащи в сайтовете на групата. не насмогвам да затварям и да блокирам с адблока.досега освен инвестора влизах и в днес.бг.от днес спирам.ако в инвестора се появят тия простотии и него ще го отсвиря.
                          БАСИ ДОСАДАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!! толкова ли огладняхте?
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• доста прекалихте с тези реклами. вече вместо от сайтовете ви да се влиза с линк другаде, потребителят трябва да се бори с рекламите, за да стигне до някакво съдържание на ваш сайт. скоро и последните, които ви четат ще им писне. съвсем добронамерен съвет

Коментар

• Гледам, имало коментари за причините за изтриване.
                              Къде са, обаче, и какви са причините за които толкова питах по-долу /никакъв отговор досега/ току да ми изписвате, Инвесторе, че "порави нарушаване правилата на форума Ви се забранява да публикувате коментари" няколко пъти поред? Има ли пилот в самолета /т.е., модератор или друг отговорен/, който да може да ми даде СМИ-СЛЕН отговор при положение, че не питам нещо сложно?
                              Къде отиде свободата на Словото ?

Коментар

• Когато свършат аргументите, започват обидите и каруцарското поведение .Крайно време е админа на инвестор .бг да наложи банн на Йосиф .При положение ,че не познава хората които седят зад никовете ,никой не му дава право ,да ги квалифицира http://www.investor.bg/forum/showthr...65#p1323086490
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X