Предполагам, първо трябва да го пожелаят
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...дайте да видим, дали не е възможно Инвесторът да започне да работи и с динамични IP адреси,
Коментар
-
Хе-хе!
Изтриха темата за това що е реклама на сайта, има ли тя почва у нас и как да се отървем от нея.
Там имаше много полезна информация по последната точка и започнаха да валят благодарности от форумни членове.
Та нещо темата я отнема...
------------------------------------------
Хей, внимавайте Anonymous да не се заинтересува от вас; там много от по-ниските нива стоят без занимание и чакат само някой да ги насочи...Last edited by vmankov; 14.12.2011, 10:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеНе знам за вас, ама аз нямам проблеми с рекламите.
Откакто съм влязъл в този форум (около 2 години назад), изгледът е един и същ за мен.
Да, използвам блокиране на рекламите. Може би съм абониран за по-добър блокиращ лист?
Е, и съм под Линукс, де
реших проблема де. единствената страница от техните , която посещавам вече е инвестора . ако го затлачат с изскачащи реклами обаче и не го ще го отсвиря .Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
С последното своеволно и немотивирано изтриване на мой и на колега от форума критични постове, модераторът "Amsterdamm" затвърди убедеността ми, че се прилага груба и безогледна цензора. Който има очи, ще види.Last edited by Pyramid; 09.12.2011, 14:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениенаправо се осрахте с тия реклами изскачащи в сайтовете на групата. не насмогвам да затварям и да блокирам с адблока.досега освен инвестора влизах и в днес.бг.от днес спирам.ако в инвестора се появят тия простотии и него ще го отсвиря.
БАСИ ДОСАДАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!! толкова ли огладняхте?
Коментар
-
направо се осрахте с тия реклами изскачащи в сайтовете на групата. не насмогвам да затварям и да блокирам с адблока.досега освен инвестора влизах и в днес.бг.от днес спирам.ако в инвестора се появят тия простотии и него ще го отсвиря.
БАСИ ДОСАДАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!! толкова ли огладняхте?Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Гледам, имало коментари за причините за изтриване.
Къде са, обаче, и какви са причините за които толкова питах по-долу /никакъв отговор досега/ току да ми изписвате, Инвесторе, че "порави нарушаване правилата на форума Ви се забранява да публикувате коментари" няколко пъти поред? Има ли пилот в самолета /т.е., модератор или друг отговорен/, който да може да ми даде СМИ-СЛЕН отговор при положение, че не питам нещо сложно?
Къде отиде свободата на Словото ?
Коментар
-
Когато свършат аргументите, започват обидите и каруцарското поведение .Крайно време е админа на инвестор .бг да наложи банн на Йосиф .При положение ,че не познава хората които седят зад никовете ,никой не му дава право ,да ги квалифицира http://www.investor.bg/forum/showthr...65#p1323086490Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар