IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• това, че за тебе е БИЛО сеч като е паднал с 20 на сто значи ли, че понижението от 38% е по-малко? в статията се говори за ПРОЦЕНТНО, а не НОМИНАЛНО изменение

и като за тебе е БИЛО сеч значи ли, че трябва да плюеш по цифрите, които са ти представени КОРЕКТНО?

Коментар

• Първоначално изпратено от 1914
      пич, къде виждаш грешката?
      спад за октомври 37,9%
      спад за януари 20,62%

търсим под вола теле или?
      Пич само да те питам кога повече ще те заболи :
      Когато заплатата ти е 2000 лв и ти я намалят с 20.62%
      или когато е 500 лв. и ти я одрежат с 37.9
      за мен истинската сеч беше януари за който е сега тежко му горко
      Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• пич, къде виждаш грешката?
        спад за октомври 37,9%
        спад за януари 20,62%

търсим под вола теле или?

Коментар

• Не знам защо като пишете не си проверите твърденията или само си пишите а http://www.investor.bg/?cat=5&id=70986
          А месец януари - какво ще кажете за него да не да е най голямото повишение в историята му а.
          с тея % вече се побъркахте
          Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Пичове това не е вярно:

Най-силни седмични понижения в рамките на Топ 10 по ликвидност се наблюдаваха при Първа нивестиционна банка (24,71% до 3,84 лв.) и ...
            За да е паднала със 25% за седмица ПИБ трябва да се е търгувала над 5 лв. миналия петък. Нещо сте оплели конците пак

Коментар

• Същия проблем го имам и аз чат-пат, но не се бях замислял дали е във връзка с кликовете

Коментар

• Ами пропускаш и не ме четеш. Казах ти да си отвориш един пейнт и там да направиш Ctrl + V. Сейвни я после под някакво разширение, и после си я пействай където искаш

Първоначално изпратено от 4850
                Първоначално изпратено от boogie

П.С. 4850, има едно копченце printscreen на клавиатурката, натискаш го и квото е на екрана ти се копва, и след това вадиш един прост Пейнт и го пляскаш там

boogie, на ясно съм с printscreen на клавиатурката, но просто когато искам да paste-на картината в поста не се получава Можеби пропускам нещо и затова не се получава

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850
                  Първоначално изпратено от boogie

П.С. 4850, има едно копченце printscreen на клавиатурката, натискаш го и квото е на екрана ти се копва, и след това вадиш един прост Пейнт и го пляскаш там

boogie, на ясно съм с printscreen на клавиатурката, но просто когато искам да paste-на картината в поста не се получава Можеби пропускам нещо и затова не се получава
                  Картинката я ъплоудваш на http://www.imagefreehost.com/
                  и после пействаш в поста линка, който получиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Borsalino
                    Нещо сте окомплектовали Пътищата и Хапчетата:

Софарма отчита 42% спад на неконсолидираната печалба
                    30.10.2008 17:19 (6H2 / HDPAT)
                    Все по-зле и по-зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от boogie

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850
                        Първоначално изпратено от Владимир Йорданов
                        Искам да попитам само на мен ли ми се случва при зареждането на някоя новина да се получава грешка и страницата да не може да бъде заредена на цяло а единственият начин да прочета цялата новина е като рефрешна страницата няколко пъти?

Ако някой има някаква представа за какво говоря нека каже защото е много изнервящо да зареждаш една и съща новина по няколко пъти. Чудя се дали не е от няккави настройки на Интернет Експлорера или е нещо което от ИНВЕСТОР.БГ са направили за да могат да се отчитат повече посещения!?

Също така и зареждането на сайта става много трудно и бавно...блоомберг ми се зарежда по-бързо отколкото нашият български сайт.

Благодаря предварително!
                        Здравей 4850,
                        моля опиши какво точно ти покава/изписва монитора, за да отговорим.

Поздрави

Ако знаех как да пейстна това което ми се случва щях да го направя но тъй като не се справям с това ще го опиша:

1. Искам да отворя първата новина която в момента е за активите на банките
                        2. Кликвам на нея
                        3. Зарежда ми се новината (отнема малко повече време от обикновено)
                        4. Страницата се зарежда, но след няколко секунди ми се появява съобщение: ИЕ неможе да отвори интернет сайта инвестор.бг....=70905 операцията абортиран

Ето това се случва

Надявам се че имате някакъв отговор на това.
                        И на мен ми се случва когато отворя повече таба но с F5 се оправя.
                        Зарежда ми бавно страниците в сравнение със стария дизайн (с по-малкото флашове)
                        Ползвам IE7

Коментар

• Айде да внимавате повече?

"Жилищата на почти 20% от собствениците в САЩ струват повече от ипотеката си"

и след това обратното:

"През третото тримесечие почти 20% от ипотечните заематели в СAЩ дължат повече по заемите си, отколкото е стойността на жилищата им, сочи анализ на консултантската компания First American CoreLogic, цитиран от Bloomberg."

http://imoti.investor.bg/?cat=122&id=70923

Коментар

• Първоначално изпратено от Владимир Йорданов
                            Искам да попитам само на мен ли ми се случва при зареждането на някоя новина да се получава грешка и страницата да не може да бъде заредена на цяло а единственият начин да прочета цялата новина е като рефрешна страницата няколко пъти?

Ако някой има някаква представа за какво говоря нека каже защото е много изнервящо да зареждаш една и съща новина по няколко пъти. Чудя се дали не е от няккави настройки на Интернет Експлорера или е нещо което от ИНВЕСТОР.БГ са направили за да могат да се отчитат повече посещения!?

Също така и зареждането на сайта става много трудно и бавно...блоомберг ми се зарежда по-бързо отколкото нашият български сайт.

Благодаря предварително!
                            Здравей 4850,

Поздрави

Ако знаех как да пейстна това което ми се случва щях да го направя но тъй като не се справям с това ще го опиша:

1. Искам да отворя първата новина която в момента е за активите на банките
                            2. Кликвам на нея
                            3. Зарежда ми се новината (отнема малко повече време от обикновено)
                            4. Страницата се зарежда, но след няколко секунди ми се появява съобщение: ИЕ неможе да отвори интернет сайта инвестор.бг....=70905 операцията абортиран

Ето това се случва

Надявам се че имате някакъв отговор на това.

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                              Първоначално изпратено от H.Markowitz
                              Здравей 4850,

Поздрави
                              Абе вие колко Йордановци имате във инвестора : )) да не е нещо фамилно ... :P
                              Как можа да си го помислиш! :P
                              многолюдно семейство

Коментар

• Първоначално изпратено от H.Markowitz
                                Здравей 4850,

Поздрави
                                Абе вие колко Йордановци имате във инвестора : )) да не е нещо фамилно ... :P
                                Как можа да си го помислиш! :P

Коментар

Working...
                                X