IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Участието на Полша в операцията ще бъде на стойност 200 млрд. долара-голяма е сумичката -коригирайте я .
    http://www.investor.bg/?cat=6&id=71288

Коментар

• моля помагайте
      нон-стоп ми забива IE като отварям страницата на Инвестора
      и това не е само в къщи, на служебните компютри - 4 на брой става същото
      кажете какво да изключа, защото понякога ми идва да си счупя комповете.
      не ме интересува Модзилата
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
        Дами и господа от Инвестор.бг, защо в раздела "Компании" вече липсват каквито и да е данни за дивидентите, които дават дружествата. Нито в статистиката за всяка от компаниите, нито в класациите, в които фигурира като идея, но го няма. Да не би целенасочено да спестявате тази най-важна информация, която се добавя и много лесно, защото вие самите никога не давате дивидент? Надявам се да е просто пропуск, а не някаква ваша политика. Все пак сайтът ви се казва Инвестор.бг, а не Спекулант.бг.
        Скоро ще го визуализираме на сайта. Работим по него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
          Дами и господа от Инвестор.бг, защо в раздела "Компании" вече липсват каквито и да е данни за дивидентите, които дават дружествата. Нито в статистиката за всяка от компаниите, нито в класациите, в които фигурира като идея, но го няма. Да не би целенасочено да спестявате тази най-важна информация, която се добавя и много лесно, защото вие самите никога не давате дивидент? Надявам се да е просто пропуск, а не някаква ваша политика. Все пак сайтът ви се казва Инвестор.бг, а не Спекулант.бг.
          Bravo Gari. Mnogo to4na zabelejka.

Bydi siguren, 4e naro4no lipswa takawa sekciq.

Коментар

• Дами и господа от Инвестор.бг, защо в раздела "Компании" вече липсват каквито и да е данни за дивидентите, които дават дружествата. Нито в статистиката за всяка от компаниите, нито в класациите, в които фигурира като идея, но го няма. Да не би целенасочено да спестявате тази най-важна информация, която се добавя и много лесно, защото вие самите никога не давате дивидент? Надявам се да е просто пропуск, а не някаква ваша политика. Все пак сайтът ви се казва Инвестор.бг, а не Спекулант.бг.

Коментар

• Поздравления за интервюто с Б. Данов!!!!

Коментар

• Инвесторци,

Може ли да се пльосне още една колона в таблицата Исторически данни за дадена акция, която отразява обема в брой изтъргувани акции! Тъй като цените отпреди година са драстично ( ;-) ) изменени по-добър индикатор ще бъде обема по бройка, а не по цена!
                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от H.Markowitz
                  Първоначално изпратено от M&A
                  На Цецо Василев ще му стане лошо като види тази статия:Заслужаваха ли българските банкови акции да паднат с 65% за десет месеца?

Не се излагайте ЦКБ не е паднала с толкова, както и КТБ - ИМА ГРЕШКА!
                  А с колко са паднали според тебе тези две банки, понеже аз лично проверих ЦКБ ? А и до колкото виждам това медиана на общия спад на посочените банки. Ти ако виждаш в ЦКБ товите желания да пада по-малко, ок, но тука все пак говорим за обективност.
                  Оправили са го.Просто техническа грешка имаше - бяха разменени местата на ЦЦБ и КТБ в един прозорците.

Коментар

• много добра статия!!!

http://www.investor.bg/?cat=6&id=71159

Какво ще е бъдещето на фондовите пазари при администрацията на Обама?

Телекомуникационни компании

Избирането на демократа може да проправи път за промени в интернет политиката, за които лобира Google Inc. Промените предвиждат налагане на забрана на интернет доставчиците да дискриминират части от уебсъдържанието.

Въпросът за неутралност в интернет мрежите насъсква доставици на интернет услуги като Comcast Corp и AT&T срещу компании като Google и Microsoft Corp, които се фокусират върху интернет съдържанието.
                    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
                      На Цецо Василев ще му стане лошо като види тази статия:Заслужаваха ли българските банкови акции да паднат с 65% за десет месеца?

А с колко са паднали според тебе тези две банки, понеже аз лично проверих ЦКБ ? А и до колкото виждам това медиана на общия спад на посочените банки. Ти ако виждаш в ЦКБ товите желания да пада по-малко, ок, но тука все пак говорим за обективност.

Коментар

• 10ти Икономически форум за Югоизточна Европа
                        05 ноември - 06 ноември, 2008
                        НДК, София
                        Зала 9, ниво 5

Официално откриване на 10-ти Икономически форум за Югоизточна Европа

Welcome Address Георги Пирински - председател на Народното събрание на Република България |

Лектор Петър Димитров - министър на икономиката и енергетиката на Република България |

Лектор Данаи-Магдалини Куманаку - посланик на Гърция в България |

Лектор проф. Стив Ханке - професор по приложна икономика, Университет "Джон Хопкинс" |

Лектор Орлин Хаджиянков - председател на УС и изпълнителен директор на "Холдинг Пътища" АД, "Мостстрой" АД и зам.-председател на Надзорния съвет на "ЖП Инфраструктура Холдингово дружество" АД |

Лектор Валентин Златев - генерален директор | ЛУКОЙЛ България

Модератор Георги Табаков - председател | Български Икономически Форум

Коментар

• На Цецо Василев ще му стане лошо като види тази статия:Заслужаваха ли българските банкови акции да паднат с 65% за десет месеца?

Коментар

• Все още чакам отговор на въпроса защо ми изтрихте темата. Като я пуснах на втората минута я видяхте и я изтрихте а тука вече не знам колко часа никой не отговаря. Поне направо си кажете, че тука не търпите различни мнения и неудобни въпроси. Да знам.
                            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Новината за Експресбанк е от септември месец. "Бъди пръви в бизнеса" звучи обещаващо.
                              Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Би ли ми обяснил някой, защо ми изтрихте тема, написана по правилата на форума. Поне да ми бяхте написали едно съобщение да знам каде съм сбъркал, че да не правя повече така
                                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Working...
                                X