If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Инвесторе, защо изтрихте поста ми за сделките на инсайдърите в темата за Първа инвестиционна банка?
тези дни като писах нещо , в което нямаше дори и намек за гащите на една дама от БФБ. и ... отново станах жертва на жестокосттта и коравосърдечието на модитата
Инвесторе, защо изтрихте поста ми за сделките на инсайдърите в темата за Първа инвестиционна банка?
тези дни като писах нещо , в което нямаше дори и намек за гащите на една дама от БФБ. и ... отново станах жертва на жестокосттта и коравосърдечието на модитата
Приятели, еврозоната НЕ Е Европа, нали?
Все пак нека се съобразяваме с това, че Инвестор.БГ вече е фактор в медийната среда.
Не разбирам какъв ви е проблема? В статията ясно е написано:
Данните на Евростат показват, че Европейският съюз като цяло също се е насочил към рецесия. Предварителните оценки показват спад на БВП на ЕС-27 т 0,2 на сто за третото тримесечие, след като икономическият ръст е бил в застой през второто тримесечие.
Извинявайте, ако някой вече е питал, но каква е тази досадна грешка, коята от известно време постоянно ми се индикира при зареждане на страници от Инвестор.бг и трябва по няколко пъти да рефрешна за да успее да зареди нормално?
ИНВЕСТОРЕ, във връзка с нароилите се стотици антибългарски и суперантипазарни теми смятам, че е коректно да разкриете имената на чуждестранните си акционери, за да видим дали мащабната антипазарна кампания няма чуждестрани корени!!!
бъдете коректни и дайте информация?
желая ви успешен бизнес в "пропадащата ни икономика" - звучи нелогично, нали
Години наред това беше най-сериозният източник на информация по въпроса. Много хора разбраха от тази тема какво да направят и спечелиха пари. Много хора ми благодариха за тази тема. И сега, когато парламетът прие измененията в закона, кото прецакват хората с GKZL, се оказва че темата е заключена и не може да се пише в нея. И отново ще се появят клонинги и ментета!
Здравей netware5,
грешката е коригирана.
Благодаря за помощта
И аз благодаря. Всъщност скоро темата ще трябва май наистина да се заключи и да придобие историческа стойност. Но просто исках да напиша нещо, може би за последно, по повод новия закон, който на практика превръща GKZL в история.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Години наред това беше най-сериозният източник на информация по въпроса. Много хора разбраха от тази тема какво да направят и спечелиха пари. Много хора ми благодариха за тази тема. И сега, когато парламетът прие измененията в закона, кото прецакват хората с GKZL, се оказва че темата е заключена и не може да се пише в нея. И отново ще се появят клонинги и ментета!
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
моля помагайте
нон-стоп ми забива IE като отварям страницата на Инвестора
и това не е само в къщи, на служебните компютри - 4 на брой става същото
кажете какво да изключа, защото понякога ми идва да си счупя комповете.
не ме интересува Модзилата
и на мен ми правеше проблем като минеше мишката над банер
изтрих хисторито и кукийс и сега е ок
Коментар