Първоначално изпратено от Владимир Йорданов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4850Искам да попитам само на мен ли ми се случва при зареждането на някоя новина да се получава грешка и страницата да не може да бъде заредена на цяло а единственият начин да прочета цялата новина е като рефрешна страницата няколко пъти?
Ако някой има някаква представа за какво говоря нека каже защото е много изнервящо да зареждаш една и съща новина по няколко пъти. Чудя се дали не е от няккави настройки на Интернет Експлорера или е нещо което от ИНВЕСТОР.БГ са направили за да могат да се отчитат повече посещения!?
Също така и зареждането на сайта става много трудно и бавно...блоомберг ми се зарежда по-бързо отколкото нашият български сайт.
Благодаря предварително!
моля опиши какво точно ти покава/изписва монитора, за да отговорим.
Поздрави
Коментар
-
не, и на мен ми се случва ... горе-долу на всяка десета новина, която отворя - ми дава грешка и трябва да рефрешна ...
Първоначално изпратено от 4850Искам да попитам само на мен ли ми се случва при зареждането на някоя новина да се получава грешка и страницата да не може да бъде заредена на цяло а единственият начин да прочета цялата новина е като рефрешна страницата няколко пъти?
Коментар
-
Искам да попитам само на мен ли ми се случва при зареждането на някоя новина да се получава грешка и страницата да не може да бъде заредена на цяло а единственият начин да прочета цялата новина е като рефрешна страницата няколко пъти?
Ако някой има някаква представа за какво говоря нека каже защото е много изнервящо да зареждаш една и съща новина по няколко пъти. Чудя се дали не е от няккави настройки на Интернет Експлорера или е нещо което от ИНВЕСТОР.БГ са направили за да могат да се отчитат повече посещения!?
Също така и зареждането на сайта става много трудно и бавно...блоомберг ми се зарежда по-бързо отколкото нашият български сайт.
Благодаря предварително!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redЗдравейте.
Имам молба да се корегира времето с
един час , защото може да докара някои
до заблуждение и съответно отрицателни
събития от заблуждението могат да последват .
Благодаря
всеки определя в коя часова зона живее
например в САЩ още не са върнали часовника с 1 ч.
По подразбиране (за невлезлите в профила си) времето във форума е българско (сега е 12:07 ч.)
а за влезлите в профила си, всеки трябва да си настрои времето от личния профил
Поздрави,
Мариян Йорданов
Коментар
-
Първоначално изпратено от капитан НемоМоля да редактирате статията.
http://www.investor.bg/?cat=5&id=70776
Консолидираната печалаб на групата за периода януари септември възлиза на 1,69 млн. лв. в сравнение с 2,23 млн. лв. година по-рано.[/code]
http://www.x3news.com/dogetblobfromd...nsolidated.xls
Няма какво да се коригира
Поздрави,
Мариян Йорданов
Коментар
-
Моля да редактирате статията.
http://www.investor.bg/?cat=5&id=70776
Консолидираната печалаб на групата за периода януари септември възлиза на 1,69 млн. лв. в сравнение с 2,23 млн. лв. година по-рано.[/code]"НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."
Коментар
-
Anton Chigurh
Вижте, инвестор.бг може да са всякакви но не са манипулатори. Според мен грешката е неволна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtraderВярно е че излиза че е по-скоро некомпетентност, но това не пречи новината да е изманипулирала хората, които са мернали това и са минали нататък. Аз Спарки АД не следя и се втрещих като видях такава новина само минути преди отварянето.
Ама нишо ново под слънцето ...
Коментар
Коментар