IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Владимир Йорданов
    Здравей 4850,
    моля опиши какво точно ти покава/изписва монитора, за да отговорим.

Поздрави
    Абе вие колко Йордановци имате във инвестора : )) да не е нещо фамилно ... :P

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850
      Искам да попитам само на мен ли ми се случва при зареждането на някоя новина да се получава грешка и страницата да не може да бъде заредена на цяло а единственият начин да прочета цялата новина е като рефрешна страницата няколко пъти?

Ако някой има някаква представа за какво говоря нека каже защото е много изнервящо да зареждаш една и съща новина по няколко пъти. Чудя се дали не е от няккави настройки на Интернет Експлорера или е нещо което от ИНВЕСТОР.БГ са направили за да могат да се отчитат повече посещения!?

Също така и зареждането на сайта става много трудно и бавно...блоомберг ми се зарежда по-бързо отколкото нашият български сайт.

Благодаря предварително!
      Здравей 4850,
      моля опиши какво точно ти покава/изписва монитора, за да отговорим.

Поздрави

Коментар

• При мен няма подобен проблем, но наистина страницата се зарежда бавно.
        Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• не, и на мен ми се случва ... горе-долу на всяка десета новина, която отворя - ми дава грешка и трябва да рефрешна ...

Първоначално изпратено от 4850
          Искам да попитам само на мен ли ми се случва при зареждането на някоя новина да се получава грешка и страницата да не може да бъде заредена на цяло а единственият начин да прочета цялата новина е като рефрешна страницата няколко пъти?

Коментар

• Искам да попитам само на мен ли ми се случва при зареждането на някоя новина да се получава грешка и страницата да не може да бъде заредена на цяло а единственият начин да прочета цялата новина е като рефрешна страницата няколко пъти?

Ако някой има някаква представа за какво говоря нека каже защото е много изнервящо да зареждаш една и съща новина по няколко пъти. Чудя се дали не е от няккави настройки на Интернет Експлорера или е нещо което от ИНВЕСТОР.БГ са направили за да могат да се отчитат повече посещения!?

Също така и зареждането на сайта става много трудно и бавно...блоомберг ми се зарежда по-бързо отколкото нашият български сайт.

Благодаря предварително!

Коментар

• Нещо сте окомплектовали Пътищата и Хапчетата:

Софарма отчита 42% спад на неконсолидираната печалба
              30.10.2008 17:19 (6H2 / HDPAT)

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                Здравейте.
                Имам молба да се корегира времето с
                един час , защото може да докара някои
                до заблуждение и съответно отрицателни
                събития от заблуждението могат да последват .

Благодаря
                Здравейте, Форума е с възможностите на международен и до 10% от потребителите са извън България
                всеки определя в коя часова зона живее
                например в САЩ още не са върнали часовника с 1 ч.
                По подразбиране (за невлезлите в профила си) времето във форума е българско (сега е 12:07 ч.)
                а за влезлите в профила си, всеки трябва да си настрои времето от личния профил

Поздрави,
                Мариян Йорданов

Коментар

• Здравейте.
                  Имам молба да се корегира времето с
                  един час , защото може да докара някои
                  до заблуждение и съответно отрицателни
                  събития от заблуждението могат да последват .

Благодаря
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от капитан Немо
                    Моля да редактирате статията.
                    http://www.investor.bg/?cat=5&id=70776

Консолидираната печалаб на групата за периода януари септември възлиза на 1,69 млн. лв. в сравнение с 2,23 млн. лв. година по-рано.[/code]
                    Да Консолидираната е 1.69 млн. лв.,в сравнение с 2.23 млн. лв. година по-рано

http://www.x3news.com/dogetblobfromd...nsolidated.xls

Няма какво да се коригира

Поздрави,
                    Мариян Йорданов

Коментар

• Моля да редактирате статията.
                      http://www.investor.bg/?cat=5&id=70776

Консолидираната печалаб на групата за периода януари септември възлиза на 1,69 млн. лв. в сравнение с 2,23 млн. лв. година по-рано.[/code]
                      "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• Колкото по-малко грешки има, толкова по-добре за всички нас.

Коментар

• Ясно, че е неволна. Пък тези, които чакат Инвестора да пусне някакъв коментар вместо да отворят отчета, са си за е.ане.

Коментар

• Да, признавам и аз смятам че е неволно, което не противоречи на предните ми писания.

Коментар

• Вижте, инвестор.бг може да са всякакви но не са манипулатори. Според мен грешката е неволна.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader
                                Вярно е че излиза че е по-скоро некомпетентност, но това не пречи новината да е изманипулирала хората, които са мернали това и са минали нататък. Аз Спарки АД не следя и се втрещих като видях такава новина само минути преди отварянето.

Ама нишо ново под слънцето ...
                                В 9.30 първата сделка 1079 акции с над 2 процента от цената на затваряне. Дано, продалия не се е подвел от Инвестора.

Коментар

Working...
                                X