IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Тиквестор1 Разгледай мнение
    Кои точно критерии спазвате след като ви публикувам какво правите след една такава дискусия м/у потребители.
    Първоначално изпратено от Соколов*
    Това ми прилича на клевета от някои/наши/ партии в Европа, които да предизвикат какво разследване на "Ниския бюджетен дефицит". хахахахаахха

Ами като сте толкова глупави, че не успяхте да загреете че Валутния борд няма как да позволи в такива икономически времена дефицити.И най добрия вариант е да покрием условията за евро механизма.И да се разплащаме в евро.На което екстремалните точки са +-20%.Какво по хубаво от това.В тази криза на илюзиите на много болни хора.Вече.

А това, че и това не се осъзнава, е вече отделна тема за глупостта ви.

Изпратено от Gigow:
    "Поредното писание на най-тъпия във форума. И както винаги и с преводач не можеш да разбереш какво иска да каже...
    СоКоЛоВ, валутният борд не може да разрешава или да забранява каквото и да е! Той не е човек, дори не е и група хора.
    И какъв "евромеханизъм" те гони? Че да му покриваме условията? И да се "разплащаме в евро". Че сега в какво се разплащаме бе неграмотен тъпак? Да не е с левове?
    Ма ти наистина си толкова много тъп, че ще ти разпозная поста веднага щом го видя, независимо какъв ник ще използваш. Вече пробва няколко и беше безпощадно разкрит. Сега пак се върна към първия. Леко модифициран. Ама си си останал все така тъп!"

Кои критерии да спазвам Модераторите може ли да се обосновете.След като вие самите не знаете какво правите.Това нормално ли е?
    СоКоЛоВ, не ти ли омръзна да търсиш вината, там където не е?
    Пиши си нормално като мен и няма да имаш проблеми!
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Кои точно критерии спазвате след като ви публикувам какво правите след една такава дискусия м/у потребители.
      Първоначално изпратено от Соколов*
      Това ми прилича на клевета от някои/наши/ партии в Европа, които да предизвикат какво разследване на "Ниския бюджетен дефицит". хахахахаахха

Ами като сте толкова глупави, че не успяхте да загреете че Валутния борд няма как да позволи в такива икономически времена дефицити.И най добрия вариант е да покрием условията за евро механизма.И да се разплащаме в евро.На което екстремалните точки са +-20%.Какво по хубаво от това.В тази криза на илюзиите на много болни хора.Вече.

А това, че и това не се осъзнава, е вече отделна тема за глупостта ви.

Изпратено от Gigow:
      "Поредното писание на най-тъпия във форума. И както винаги и с преводач не можеш да разбереш какво иска да каже...
      СоКоЛоВ, валутният борд не може да разрешава или да забранява каквото и да е! Той не е човек, дори не е и група хора.
      И какъв "евромеханизъм" те гони? Че да му покриваме условията? И да се "разплащаме в евро". Че сега в какво се разплащаме бе неграмотен тъпак? Да не е с левове?
      Ма ти наистина си толкова много тъп, че ще ти разпозная поста веднага щом го видя, независимо какъв ник ще използваш. Вече пробва няколко и беше безпощадно разкрит. Сега пак се върна към първия. Леко модифициран. Ама си си останал все така тъп!"

Кои критерии да спазвам Модераторите може ли да се обосновете.След като вие самите не знаете какво правите.Това нормално ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Stotinka Разгледай мнение
        Здравейте, не съм сигурен точно в коя тема да постна моето предложение - да се въведе минимален праг за една сделка (лотове или сума в лв.), По този начин да се избегнат сделки от рода на 1 - 20 лв. например по които само разходите за комисионни да двуцифрен - че даже и повече процент от сумата! Това според мен е много по-добра мярка за повишаване на атрактивността на борсата отколкото удължаване на работното време.

Пример: Пускам поръчка купува/продава за 5000 лв. След 5-6 сделки съм продал/купил за примерно 600лв. и съм платил 10-15 лева комисионни. Това направо ме отказва да търгувам ако ще и 24 часа да работи борсата!
        хората по щатско въведоха SOES / Small Order Execution Service/ , за да увеличат ликвидността. ти тука искаш административно да ограничиш дребните собственици
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Stotinka Разгледай мнение
          Здравейте, не съм сигурен точно в коя тема да постна моето предложение - да се въведе минимален праг за една сделка (лотове или сума в лв.), По този начин да се избегнат сделки от рода на 1 - 20 лв. например по които само разходите за комисионни да двуцифрен - че даже и повече процент от сумата! Това според мен е много по-добра мярка за повишаване на атрактивността на борсата отколкото удължаване на работното време.

Пример: Пускам поръчка купува/продава за 5000 лв. След 5-6 сделки съм продал/купил за примерно 600лв. и съм платил 10-15 лева комисионни. Това направо ме отказва да търгувам ако ще и 24 часа да работи борсата!
          Нарушава се пазарният принцип по този начин.
          Пример: ти искаш да продадеш акции за 5 000 лв наведнъж - ако това е минимумът, моментално си изритал 60% примерно от участниците на БФБ. Има и друг пример: някой по-голям казва: искам минимумът да е 50 000 лв - по този начин и ти изхвърчаш......
          Иначе наистина е ужасно................

Коментар

• Здравейте, не съм сигурен точно в коя тема да постна моето предложение - да се въведе минимален праг за една сделка (лотове или сума в лв.), По този начин да се избегнат сделки от рода на 1 - 20 лв. например по които само разходите за комисионни да двуцифрен - че даже и повече процент от сумата! Това според мен е много по-добра мярка за повишаване на атрактивността на борсата отколкото удължаване на работното време.

Коментар

• Здравейте!

Отчетите на Ломско пиво и на Арома не се отварят!

Отчетът на Арома е достъпен на корпоративният им сайт, но за съжаление Ломско пиво - не са така проинвеститорски настроени!

Моля, ако има софтуерна грешка за Ломско пиво - помогнете да се информираме!

Благодаря!

Коментар

• http://www.investor.bg/companies/HDPAT/view/

Само сменяш кода и виждаш другата компания Още не бачка за новите кодове но е много готино.

Браво.
                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от ГИГОВ
                  Управляват ни неграмотни тъпанари или вчерашни ученички.
                  А тъпия псевдополицай предлага да се арестуват шофьорите. Същият тъпанар преди две години каза, че арестите били "най-добрата антикризисна мярка". И идиотите му ръкопляскат. И сега ще излязат ....
                  това ли е поведението ,което модераторите на Инвестор.бг толерират и превръщат в лице на форума...когато аз напиша ,че гигов е идиот и то защото се държи във форума по този начин бивам моментално изтриван ..и в същото време модераторите не осъзнаха .,че това е моя протест срещу подобно безотговорно , цинично и несъвпадащо с моралните ценостти на нормалните хора говорене..... ИНВЕСТОРЕ КОГА НАЙ-ПОСЛЕ щЕ ИЗчИСТИТЕ ФОРУМА ОТ ПОДОБНА ПОшЛОСТ ... ИЗТЪРВАХТЕ ТОТАЛНО НОРМАЛНИЯ И КОНСТРУКТИВЕН ТОН... но явно в гонене на рейтинги и облаги превърнахте форума на Инвестор.бг в една клоака , в едно безобразно място където всеки инфантил безпроблемно да демонстрира липсата на елементарно възпитание....

Коментар

• Работниците от ”Кремиковци” взеха заплатите си........

Най-сетне! Дружеството вече не съществува. Работниците превзеха инвеститорската тема и беше доста досадно за "инвеститорите", защото обърнаха форума на синдикален. Сега всичко приключи и мисля, че е време за логичния край. Инвесторе, заключете темата!
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/128068/122.html

Много забавна статия.

Коментар

• 27 28 29 30 трябва да работи според мен
                        поне така разчитам http://www.bse-sofia.bg/?page=BSEHolidays
                        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Инвесторе, докога ще работи борсата, споменавали ли са някакви работни дни до края на тази година ? Или колкото -толкова
                          търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• ставате смешни с тия крашове дали пък не е заради овърлоуда от реклами дет го натоварихте по сайтовете
                            двама от сисадмините в сибир или на сапун по избор. останалите ще намерят решение на проблема до края на деня
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от rolex Разгледай мнение
                              Моля за компетентен отговор
                              Имам регистрирано ЕООД в България. Имам желание да закупя малък семеен хотел с ресторант към него в Германия- Бавария. Моля да ми отговорите : Мога ли да закупя този обект на името на моята фирма? Мога ли да управлявам хотела и ресторанта с тази моя фирма ? Тъй като хотела е малък и ресторанта също около 40-46 места, мога ли освен моето семейство да взема и други 2-ма българи - 1 готвач и една камериерка, на който естествено ще плащам заплати, но въпроса ми е: задължен ли съм да се осигурявам аз в Германия, както и членовете на моето семейство коИто са с мен, както и готвача и камериерката?
                              ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ В БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ТУК СА 10% ДАНЪК ОБЩ ДОХОД, А В ГЕРМАНИЯ СА ОТ 15 ДО 42 % ?????
                              МОЛЯ ЗА ВАШ КОМПЕТЕНТЕН ОТГОВОР!
                              БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
                              компетентния отговор трябва да го търсиш в Германия,
                              затото отиваш там и там трябва да се съобразиш с техните закони
                              първо се запознай с тях и после търси начини да платиш по малко
                              “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Моля за компетентен отговор

Моля за компетентен отговор
                                Имам регистрирано ЕООД в България. Имам желание да закупя малък семеен хотел с ресторант към него в Германия- Бавария. Моля да ми отговорите : Мога ли да закупя този обект на името на моята фирма? Мога ли да управлявам хотела и ресторанта с тази моя фирма ? Тъй като хотела е малък и ресторанта също около 40-46 места, мога ли освен моето семейство да взема и други 2-ма българи - 1 готвач и една камериерка, на който естествено ще плащам заплати, но въпроса ми е: задължен ли съм да се осигурявам аз в Германия, както и членовете на моето семейство коИто са с мен, както и готвача и камериерката?
                                ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ В БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ТУК СА 10% ДАНЪК ОБЩ ДОХОД, А В ГЕРМАНИЯ СА ОТ 15 ДО 42 % ?????
                                МОЛЯ ЗА ВАШ КОМПЕТЕНТЕН ОТГОВОР!
                                БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
                                ПО ДОБРЕ МАЛЪК НО СВОИ И ОТПРЕД, ОТКОЛКОТО ГОЛЯМ, НО ЧУЖД И ОТЗАД...

Коментар

Working...
                                X