Срува ми се, инвесторът е решил да отчете по-високи приходи тази година но, предвид всеобщото дередже, е открил "спасението" в рекламите. То лошо няма, но, онези, явно, плащат само за еквивалента на грозни крясъци до Бога, а оттук са позволили да им се качат на главата. Тъжно, наистина: От подобни "приходи", популябността на сайта губи а, следователно, ако много закъснеят да умерят появата им и да въведат общодостъпни начини за нейното отклоняване, народът може да претече другаде. Предполагам, зрели хора са, дано го разберат.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Добър ден/вечер,
имаше наскоро коментари за рекламите, които излизат на страницата на инвестора.
Мен лично не ме дразнят, дори понякога ме разсмиват. Просто си цъквам на "х"-то и рекламата се затваря. Никакъв проблем.
Обаче това е така докато съм на настолния компютър. Преди малко пробвах мобилната версия на телефона. Мобилната версия обаче се оказа, че няма линк към форума?!?!
Затова обърнах на пълната версия и там стана проблема като ми изкочи една огромна реклама не мога да намеря откъде да я затворя. Та ако може да се помисли по въпроса...
Приятен уикенд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИ аз вече нямам Брях, още съм на работа не съм пил
И аз съм,ама вече съм на половинка бяло - не мога да изпия коледните подаръциNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениече ти нали си маймун, к'ъв ти е проблемът - сериозно, аз нямам подобно нещо на компа
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКат ви гледам кавгите и си мисля, че инвестора трябва да си оправи цитатите. Проблемът е че болдваните цитати излизат на маймуницаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
zarco, pyramid Не се карайте - и двамата сте от значение за форума. Малко администрирането наистина идва too much, а от проектите на пирамидалния не разбирам и не мога да си кажа мнението, но е безумно да се дърляте за глупости. Сори за офф-а - големи хора сте, не се дръжте като малки децаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеДа отворя ли тема Пирамид<->Зарко?
Да ви е удобно да си ги измерите
Шото - иначе - току-виж са затворили и тази тема на фона на оф-топ.
То колко им трябва на админите, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеПирамидален, постовете ти отдавна (вероятно от 5-6 години) не разглеждам по същество (прочитам началото и краят им, за да разбера за пореден път, че около теб не се случва нищо ново, да регистрирам поредната ти доза злоба и невъзможност да имаш лесните "финансирания", които те обвързват само с голият ти ентусиазъм и взаимстване на чужди идеи...). Голият ти ентусиазъм може да ти помогне само пред твоите приятели с меки китки - това уточнихме още вчера, когато ти мислеше, че проявявам интерес към твоите хобита. Към нито едно от тях не проявявам интерес - държа да го кажа още веднъж!
Искам да те уверя и да кажа (в твоя подкрепа) само това, че хората с пари НЕ МИ ВЯРВАТ, както ти се опитваш да (СИ) доказваш тук. Те са хора-реалисти, именно защото имат свой поглед върху нещата, независимо, че нямат така търсените от теб дипломи и хабилитационни звания (независимо от тяхната степен)... Вероятно разбираш за какво става въпрос?
Така че - не подценявай хората тук.
Твоето образование не ме интересува - не е необходимо да го имаш, за да бъдеш циничен и да раздаваш обидни квалификации в един анонимен форум...
Аз съм обикновен човек, приеми ЗА СЕБЕ СИ - без дипломи... Успокои ли се вече на темата "дипломи и хабилитационни трудове?"... Преди 5-6 години също много време дъвка темата "Покажи ми дипломата си!"
Кой си ти, комуто дължа да доказвам образованието си? Участникът в анонимен форум - Никой! НИ-КОЙ! (моля те да осмислиш добре тия няколко изречения, за да не мелим постоянно едно и също, за да не досаждаме на околните)...
Приемам краят на спора, който ти даваш: Толкова по "Въпроса".
Успешен ден на всички, уважавани от мен съфорумци!
Второ подчертано: И хубаво правят, че не ти вярват. Щото вярата е акт на емоция, не на разум, а знайно е, къде води такъв път.
Трето подчертано: Не подценявам "хората тук", просто, направих анализ по точки на ТВОЯТА достоверност. А тя издиша.
Четвърто подчертано: Правилно. не е нужно да имаш диплома, за да сипеш хули, както да твърдиш, че някой "бил заимствал", че имал намерение да мами, да "прецаква"...напълно в ТВОЯ стил. За цинизма и това, кой отнас е по-по-най в тази област, нека съдят колегите.
Пето подчертано: НЕ съм се пъчил със своята диплома. Просто, ти обясних, какво съм изучавал и къде съм влязъл в досег с материята, че съм електроинженер и това работя...Но, не мога да забравя, как ти твърдеше с пълен апломб, колко бил несъстоятелен проектът ми за отопление на София от АЕЦ Козлодуй, колко бил неиздържан "термодинамично" и т.н. и току споменаваше Първия и Втория Принципи на термодинамиката. Естествено, оказа се, че не различаваш черно от бяло но, иначе, твърдиш, че си ВИДЯЛ. Вярно, ако не се строи, от него няма да произлязат никакви ползи...но, с всички нови неща е така. Нямаш обувки - ходиш бос /например/. Тогава /провери пак/ те питах, на базата на какво познание твърдиш, че "не става" - и тишина. Относно познанието, нещо да покажеш, да видим, до какво си се докосвал...Иначе, крясъците баха до Бога.
Накратко, страдаш от патологична завист, която при теб достига невиждани висини. Е, как няма гроздето да е кисело, тогава?
Шесто подчертано: Ако уважаваше съфорумците, просто, не би плещил глупости и би замълчал, ама на, не може нашият, и това е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение.................
- НЕ ЗНАЕТЕ?
...ами, вярвайте на този нещастник, тогава.
Толкова по "Въпроса".
Искам да те уверя и да кажа (в твоя подкрепа) само това, че хората с пари НЕ МИ ВЯРВАТ, както ти се опитваш да (СИ) доказваш тук. Те са хора-реалисти, именно защото имат свой поглед върху нещата, независимо, че нямат така търсените от теб дипломи и хабилитационни звания (независимо от тяхната степен)... Вероятно разбираш за какво става въпрос?
Така че - не подценявай хората тук.
Твоето образование не ме интересува - не е необходимо да го имаш, за да бъдеш циничен и да раздаваш обидни квалификации в един анонимен форум...
Аз съм обикновен човек, приеми ЗА СЕБЕ СИ - без дипломи... Успокои ли се вече на темата "дипломи и хабилитационни трудове?"... Преди 5-6 години също много време дъвка темата "Покажи ми дипломата си!"
Кой си ти, комуто дължа да доказвам образованието си? Участникът в анонимен форум - Никой! НИ-КОЙ! (моля те да осмислиш добре тия няколко изречения, за да не мелим постоянно едно и също, за да не досаждаме на околните)...
Приемам краят на спора, който ти даваш: Толкова по "Въпроса".
Успешен ден на всички, уважавани от мен съфорумци!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Опитах се да направя преглед на "познанството" ни тук с този Зарко и, ето какво установих:
1.Квалификация в областта - няма. Нито е учил, нито разбира нещо. колко пъти го питах, каква диплома има, все отбягва еднозначен, конкретен отговор.
2.Познаване на материята /в случая, проектите, за които твърди, че били "взаимствани" - няма. Нищо не е видял, не е прочел внимателно, но, сипе лайна.
3.Способности сам да направи нещо повече - недоказани. Все пак, ние тук, нищо не сме видели от него, освен грозни, скудоумни писания.
4.Клеветнически способности - забележителни.
5.Икономически /и всякакъв друг/ здрав разум - не се наблюдава.
6.Способност да анализира? Ами, нали, за да анализираш, трябва да си видял, пипнал, проверил...Изказва МНЕНИЯ. Предубедени, неподкрепени с данни /цифри, изчисления, прогнози/ но, категорични и негативни. Ще рече, не съм го правил аз, значи-не става. накратко, и тук - пълна трагедия.
Тогава, идва следният въпрос:
- Какъв критерий може да бъде за чийто и да било избор, действие или бездействие, някакво си твърдение от страна на такъв субект?
Той твърди, че било измама, не ставало, искал съм да ви "прецакам" и т.н., измервайки всичко със своя си аршин. А Вие, уважаеми съфорумци, какво повече знаете по въпроса?
Знаете ли, че:
1.При производствена себестойност м/у 28 и 35 лв и пазарна цена 120лв с ДДС, "взаимстваното" нещо се изплаща до 3-3,5 години?
2.Само в България има 2,7 млн.домакинства с място за ПОНЕ 2 "взаимствани" изделия и, при само 10% насищане, само по 1 бр., това са 270 000 бр.?
3.Че в ЕС има около 200 млн.домакинства, цената на енергията е от 2 до над 3 пъти по-висока, а техният жизнен стандарт, поне 3 8 пъти по-висок? Съответно, и цени и възвращаемост добиват още по-други параметри? Пак при тези 10%.
4.Че има заявен интерес от VGF за съвместна работа? вярно, "След преминаване границата от Euro 10 М годишен оборот, но, все пак?
- НЕ ЗНАЕТЕ?
...ами, вярвайте на този нещастник, тогава.
Толкова по "Въпроса".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНямай грижа - радвам се, че ти хареса
В това, че ти си обратен - аз не виждам нищо лошо... Не виждам лошо и във факта, че не успя да "мотивираш" ничии пари да бъдат вкарани в кухите ти "разработки"... Знаеш - тук се съхраняват наши спорове от преди години. Ако си забравил - всички "твои" идеи са отдавна внедрени и защитени с патенти (в нашата страна или в чужбина)...
Няма да се впускам в подробности, но умните хора не биха поверили парите си точно на теб... Но меките китки - биха ти поверили (вероятно) онова, към което се стремиш...
Поздрави - и ти пожелавам скоро хората с обратна ориентация да откликнат на твоите желания..., не вярвам те да те отхвърлят по подобие на хората тук по отношение на твоите взаимствани проекти (за които нямаш платени авторски права и ще натовариш някого с тях)...
Както се казва - нищо ново под слънцето..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеЩо бе??
0.05 се помества в 3.7 точно 74 ПЪТИ!
Теоретично спада ще да е (-0,98648648648648648648648648648649), ама друга тема.
P.S.: Бах маа му, верно си е чудовищно число.
Коментар
Коментар