IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nabludatel63 Разгледай мнение
    Очакваме професионалния коментар на Инвестор.бг, в акции на кой български публични компании и общини , според проекта ще може да се инвестират пари от Сребърния фонд ?

http://www.minfin.bg/bg/page/578
    То те ако знаеха,....Хич нямаше да си играят да пишат статии

Коментар

• Очакваме професионалния коментар на Инвестор.бг, в акции на кой български публични компании и общини , според проекта ще може да се инвестират пари от Сребърния фонд ?

http://www.minfin.bg/bg/page/578

Коментар

• За последно променено от X_Y : Днес в 16:17 по тема:

Докога ще им търпим своеволията???

Уважаеми Модератор X_Y,нарушаваш ми конституционните права, запознай се с чл.39 от Конституцията на РБ и не ми манипулирай постовете, това е подсъдно!!!
        Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
          Уважаеми МОДЕРАТОР X_Y, наясно ли си защо е открита тази тема
          за да ми триеш постовете които съдържат, открита истина и с които аз искам да покажа своеволията, които си позволяват слугите на народа, избрани от народа не да харчат безрасъдно парите на данъкоплатците(същия този народ).
          Писмо до Левски
          Спи, Дяконе! Не се събуждай!
          Остани в незнайния си гроб!
          Добре си ти... От там не виждаш
          съдбата на достойния ни род.

Не виждаш майките,които днес не раждат.
          Стариците край кофите за смет.
          Бащите със джобове празни,
          в ръцете с куфари и здравец за късмет.

Децата ни са вече на изчезване.
          Селата мъртви. Пусти градове.
          Строим хотели, паркинги, гаражи...
          Край просяка минава БееМВе.

На "пътя към Европа" се продават
          в ръцете с кукли малките моми.
          Те детството си в сънища сънуват.
          Стаена скръб в очите им гори.

Спи, Дяконе! Не се събуждай!
          Добре си там под тази черна пръст.
          Завиждам ти за туй, че не дочака
          мечтите си, разпънати на кръст.

автор Златина Великова

http://frognews.bg/news_35698/Bez_du...mo_do_Levski!/

Писмо до Васил Левски, написано от Таня - ученичка 11 клас
          Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Уважаеми МОДЕРАТОР X_Y, наясно ли си защо е открита тази тема
            за да ми триеш постовете които съдържат, открита истина и с които аз искам да покажа своеволията, които си позволяват слугите на народа, избрани от народа не да харчат безрасъдно парите на данъкоплатците(същия този народ).

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
              Направили сте някакви неподходящи промени във форума или нещо се е бъгясало.

Преди: Като отворя тема в нов таб и горе в табчето ми пишеше името на темата
              Сега: като отворя тема в нов таб, горе в табчето пише Форум Инвестор.БГ

Същото се отнася и за синьото поле на самия прозорец на Мозилата.

Много е досадно, защото сега при отворени няколко теми в отделни табове, не мога да разбера кой таб за коя тема е, без да превключа на него.
              Да, днес се правиха настройки и сега виждам проблемът. Утре ще го отстраним

Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от Stotinka Разгледай мнение
                . Така че, извинявайте,че ви занимавам с моите размисли и страсти.
                Щоо, намали размислите и ни занимавай само със страстите си......
                Може и да ни хареса.....

Коментар

• Направили сте някакви неподходящи промени във форума или нещо се е бъгясало.

Преди: Като отворя тема в нов таб и горе в табчето ми пишеше името на темата
                  Сега: като отворя тема в нов таб, горе в табчето пише Форум Инвестор.БГ

Същото се отнася и за синьото поле на самия прозорец на Мозилата.

Много е досадно, защото сега при отворени няколко теми в отделни табове, не мога да разбера кой таб за коя тема е, без да превключа на него.
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Благодаря на отговорилите на написаното от мен. Аз не съм против малките сделки ако ще и по 1 акция да минава, аз съм за ликвидността, но всъщност не аз искам да намаля ликвидността, а борсовото ръководство го прави. Така аз не разбирам как може за сделка от 1 лев например се взема комисионна от 1.2лв. Аз за това гледам да правя сделки за поне 1000лв. За да може транзакционните разходи да са минимални, но явно има хора, които искат да си купят само "билетче" за ОСА.
                    Разбираш не разбиращ, това ни е от Борисовото управление при което действията са толкова адекватни колкото му се разбираше на царя какво говори.

Борисов знае само да цоца и от търгуващите на БфБ и от дружествата с новите такси поддръжка и от Инвестиционните посредници.

От секъде само цоцане. С две думи как да се прави бизнес като то гледа само да те цоца.

И после били предишните била кризата а тя кризата си има име Борисов.
                    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

...........
                      Всъщност изглежда аз съм в грешка и на развитите пазари го има същото. Сещам се, че преди време гледах условията за търговия на Лондонската борса имаше комисионна от мин. 10-20 паунда на сделка. Така че, извинявайте,че ви занимавам с моите размисли и страсти.
                      вече си на прав път
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Сещам се, че преди време гледах условията за търговия на Лондонската борса имаше комисионна от мин. 10-20 паунда на сделка. Така че, извинявайте,че ви занимавам с моите размисли и страсти.
                        Нерде Ямбол, нерде Стамбул...

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                          И да плачеш и да не плачеш борисов ни управлява и това, че борсата мина от такса 0.1% от сделката на такса твърдо 1.2лв на сделка е от неговото управление. И още един куп неща се въведоха с цел да се изстиска до край нещастния и изтормозен дребен инвеститор.

В Тотото е същото от както е борисов от 3 тегления на 1 теглене. Целта е да се изстиска до краен предел дребния Българин.

Оправия няма да има докато е на власт ухиления до уши от кеф борисов.
                          Благодаря на отговорилите на написаното от мен. Аз не съм против малките сделки ако ще и по 1 акция да минава, аз съм за ликвидността, но всъщност не аз искам да намаля ликвидността, а борсовото ръководство го прави. Така аз не разбирам как може за сделка от 1 лев например се взема комисионна от 1.2лв. Аз за това гледам да правя сделки за поне 1000лв. За да може транзакционните разходи да са минимални, но явно има хора, които искат да си купят само "билетче" за ОСА.

Освен това:
                          @NYSERookie

"хората по щатско въведоха SOES / Small Order Execution Service/ , за да увеличат ликвидността. ти тука искаш административно да ограничиш дребните собственици "

Аз не съм за ликвидността, но това на нашата борса е безобразие, наистина ли смяташ, че като се ограничат сделките, при които комисионните като процент от стойността на сделката (да речем до 100-тина лева) са много високи ще намалят съществено оборота?!

Всъщност изглежда аз съм в грешка и на развитите пазари го има същото. Сещам се, че преди време гледах условията за търговия на Лондонската борса имаше комисионна от мин. 10-20 паунда на сделка. Така че, извинявайте,че ви занимавам с моите размисли и страсти.
                          Last edited by Stotinka; 14.02.2012, 22:36.

Коментар

• Еврото се изстреля нагоре, след като Гърция одобри антикризисните мерки

Цял ден това заглавие е на първо място .....
                            Поглеждаш графиката и виждаш, че всъщност се е забило надолу.....

На " Жената днес" е простено, но тук е смешничко......

Коментар

Здравейте, не съм сигурен точно в коя тема да постна моето предложение - да се въведе минимален праг за една сделка (лотове или сума в лв.), По този начин да се избегнат сделки от рода на 1 - 20 лв. например по които само разходите за комисионни да двуцифрен - че даже и повече процент от сумата! Това според мен е много по-добра мярка за повишаване на атрактивността на борсата отколкото удължаване на работното време.

Пример: Пускам поръчка купува/продава за 5000 лв. След 5-6 сделки съм продал/купил за примерно 600лв. и съм платил 10-15 лева комисионни. Това направо ме отказва да търгувам ако ще и 24 часа да работи борсата!
                              И да плачеш и да не плачеш борисов ни управлява и това, че борсата мина от такса 0.1% от сделката на такса твърдо 1.2лв на сделка е от неговото управление. И още един куп неща се въведоха с цел да се изстиска до край нещастния и изтормозен дребен инвеститор.

В Тотото е същото от както е борисов от 3 тегления на 1 теглене. Целта е да се изстиска до краен предел дребния Българин.

Оправия няма да има докато е на власт ухиления до уши от кеф борисов.
                              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Всъщност се извинявам за непотърсеното мнение, но самият ник "Тиквестор" не е ли подигравка? Ако бях модератор щях да го банна на часа! Може и за това да не съм...
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X