IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Инвестор.БГ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това е тест:
    В момента часът е 10.02, да видим с какъв час ще излезе съобщението, че в една друга тема забелязах доста голямо разминаване

Коментар

• Благордаря за поправката. Коригирано е )

Коментар

• добре би било да се коригира :
        Активите на търговските банки нарастват с 28% през 2006

Растежът на активите е осигурен по линия на всички фондове за финансиране, но с преобладаващо значение остава депозитната база, която регистрира ръст от над 30% за година до 33,19 млрд. лв. Основната част са депозираните средства са от нефинансови институции и други клиенти, в размер на 27,56 млн. лв., а тези от финансови институции възлизат на 5,63 млн. лв.

Коментар

• ОООО ,АМА ВИЕ СТЕ КАТО ДЕЦАТА...АМИ ПРЕМЕРЕТЕ СИ ГИ ДА СЕ УСПОКОИТЕ...
          на 19.08.2005 имаше нова версия на инвестора или нещо от сорта...май трябва промяна...read and write only.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
            Излишно усложнявате всичко . Просто преди тази сакрална дата за да пишеш във форума не се искаше регистрация и това е причината всички стари кучета да са регистррирани на тази дата.
            Не се искаше регистрация - да, но имаше доброволна регистрация! Аз лично съм регистриран от 2003 г. Предполагам и други колеги са така.
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Излишно усложнявате всичко . Просто преди тази сакрална дата за да пишеш във форума не се искаше регистрация и това е причината всички стари кучета да са регистррирани на тази дата.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                И аз сега погледнах и видях, чв всички "стари кучета" са регистрирани на 19 август 2005
                Първоначално изпратено от ReadOnly
                Явно нещо е объркано при миграцията на данните на новата платформа.
                Прави сте и двамата. Установих го през декември 2006. Ако потърсиш датата на първото мнение, ще установиш началната дата на регистрация.

Първоначално изпратено от Bobi75
                ReadOnly, Ти Само Чета ли си или си друга личност?
                Първоначално изпратено от ReadOnly
                не съм сменял ника си във форума. явно има колега с бг версия на ника, който използвам.
                Поздрави на съименника и извинения, ако съм предизвикал проблем, тъй като се регистрирах по-късно, но без да знам, че съществува EN версия.
                Боби75, нали знаеш, че не пазарувам на борсата (засега!).

Коментар

• Първоначално изпратено от ReadOnly
                  Ти ме заинтригува и погледнах кога е и моят първи пост: 15 Юли 2004
                  Не е толкова важно като точното време но...
                  И аз сега погледнах и видях, чв всички "стари кучета" са регистрирани на 19 август 2005 Явно това е някаква сакрална дата за Инвестора Глей сега как от нищо нещо стана - тръгнахме да си ги мерим и накрая изкарахме на бял свят досаден бъг на платформата на Инвестора, който досега надали някой е забелязал Айде лека нощ и доходни инвестиции!

Коментар

• Ти ме заинтригува и погледнах кога е и моят първи пост: 15 Юли 2004
                    Не е толкова важно като точното време но...

П.С. Относно малкото писания... виж ника

Коментар

Пич, явно не си бил тук като беше историята с JK.
                      по въпроса откога съм "Тук"... интересно съвпадение, регистрирали сме се в един и същи ден . спомням си JK.. доколко трябваше да му се възпаляват си е тяхна работа (на КФН)... но струва ми се, че нямаше значение дали са му се вързали да купуват на борсата или не... просто не трябва да се изопачава информация по този начин.

Няма да правя нов пост за да не претрупвам... поздравявам и аз инвестора че се е коригирал. не се разбрахме много но здраве да е съгласен съм с вас.
                      Баси съвпадението относно регистрацията ни според Инвестора Само че не е вярно (поне за мен). Ако провериш, ще видиш, че първият ми постинг е на 2 април 2003 в темата "Компенсаторките от лихвоточки". Ето още едно нещо, което Инвестора трябва да оправи Иначе съжалявам, ако съм се изказал неподготвен и си бил тук по времето на историята с JK. Малкият ти брой постинги ме заблудиха Но това не променя мнението ми за точното време

Коментар

• На борсата понякога времето е изключително важно. А тъй като Investor.bg определено е центъралната трибуна на инвеститорите е хубаво часовника на форума да е точен, така могат да се избегнат недоразбории. И искам да поздравя модератора е действал бързо и е сверил часовника в рамките на два часа. Ако и други институции действаха така бързо на препоръки, да сме минали швейцарците

Коментар

• Пич, явно не си бил тук като беше историята с JK.
                          по въпроса откога съм "Тук"... интересно съвпадение, регистрирали сме се в един и същи ден . спомням си JK.. доколко трябваше да му се възпаляват си е тяхна работа (на КФН)... но струва ми се, че нямаше значение дали са му се вързали да купуват на борсата или не... просто не трябва да се изопачава информация по този начин.

Няма да правя нов пост за да не претрупвам... поздравявам и аз инвестора че се е коригирал. не се разбрахме много но здраве да е съгласен съм с вас.

Коментар

Разбира се,че ще си свери
                            Случва се... часовника на BIOS-а не е точен и е нормално да мърда... но да се сърдите, че форума има разминаване с няколко минути?!? не е сериозно ... а и да го правите на такъв проблем че да изпишете 10 поста.
                            Пич, явно не си бил тук като беше историята с JK. Никога не знаеш КаФеНеТо какви ще ги надроби А и не става въпрос за секунди или даже за една минута. Четири минути са си много време, и в нашия бизнес такава неточност е недопустима. Бедна ти е фантазията какви неща могат да се случат за 4 минути. Както виждаш Инвесторът разбра от половин дума за какво става въпрос, за което - поздравления!

Коментар

• Разбира се,че ще си свери
                              Случва се... часовника на BIOS-а не е точен и е нормално да мърда... но да се сърдите, че форума има разминаване с няколко минути?!? не е сериозно ... а и да го правите на такъв проблем че да изпишете 10 поста.

Коментар

Аз пък не хващам връзката между форума и точното време... уважавам форума и информацията подавана от участниците, но не смятам, че трябва да бъде установена точната секунда по централно сверен часовник когато съм написал якоя глупост като тази която пиша в момента... форумът е за изказване на мнение и дискусия. Смятам, че всички са с тази нагласа?!
                                Май търсите под вола теле с тези послеписи притежавам не притежавам; препоръчвам не препоръчвам; централно време на което съм написал мнението си и т.н.
                                Така мисля аз.
                                Фактът, че Инвестора си свери часовника в рамките на 2 часа след постинга ми, доказва че съм бил прав

Коментар

Working...
                                X