Следващия клонинг ще ДжЪст А Трейдър.Можеш да го примеш като комплимент.Мене не искат да ме клонират.Или не смеят .Това в рамките на шегата.Много си прав иначе.Преди време изтриха временно един колега от форума за критика обаче клонингите атакуват.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Инвестор.БГ
Collapse
Заключена.
X
X
-
just a trader
Джyст А Трейдър
Джaст А Трейдър
--------------------------------------
aideee, oshte kolko clonningi shte se navudqt v toq forum!???
Moderatore, mnogo dobre mojesh da vidish koi sled kogo e registriran i da vuvedesh red i razgrani4avane!!! Haide zaemi se s tazi elementarna zada4ka! please!!!
MODERATORA! NQMA li da se usetish malko i da vuvedesh red!!???
imate li namerenie da predpriemete NESHTO po vuprosa s dvoinstvenite USERi registrirani na kirilica i latinica????
Коментар
-
Момци, кви са тия неориентирани брокери дето са ви дали интервю за днешния търг на Синергон. Не знаели откъде идват с 200 к права повече!!! Абе тия от вчера ли са на пазара? Нали всички знаем че преди масеци Синергон раздаде по 12% безплатни акции и съответно бабешките акции също са нараснали с този процент. След това част от бабите са продали и ето стигаме до бройката от 4,1 млн. права без да се тюхкаме кой голям акционер се е прецакал да не запише
Май по-добре да интервюирате участници от форума другия път
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchisЗдравейте,
видях, че в радела "Компании" сте сложили линк към темата за съответната компания във форума.
Много добра идея.
Има ли възможност да се направи и обратното - връзка от темата във форума към съответната информация в радел "Компании"?
Поздрави.
скоро ще бъде активирана опцията
Благодарим
Коментар
Коментар