IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Инвестор.БГ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги от Инвестор.бг,днес за последно ви моля да върнете оригиналното заглавие на темата "ХИМКО",а именно:"ХИМКО - БЪДЕЩЕ И ПЕРСПЕКТИВИ".В противен случай след изтичането на днешния ден,ще отворя нова тема със същото заглавие.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
      Първоначално изпратено от Caessar
      Модераторе,ако ще ми триеш съобщенията,тогава изтрий и на тоя нещастник,дето ме предизвика,иначе ще си ги поправям постоянно!
      Caessar, сърди се само на себе си. Човекът може и да те е предизвикал, но не е отправил към теб обиди или нецензурни думи, да не говорим пък разни намеци за майки и т.н. А ти го правиш! Така, че напълно заслужено модератора ти редактира мненията. Такива са правилата тук. Вече ти бях казал веднъж, че очевидно си невъзпитан комплексар. Затова и обикновено пропускам мненията ти.
      Е,явно не ги пропускаш,щом се обръщаш към мен лично като адвокат на другата страна,та,да ти кажа,че понякога намеците за майките са много по-неболезнени,отколкото именно омаловажаването на позицията ти от хора,за които тези неща нищо не означават,те не ги разбират.Относно отношението ти към мен,трябва да ти кажа,че чувствата ни са взаимни,ти също си ми изключително неприятен,особено след някакво подобно изказване по мой адрес и бих ти теглил и на тебе една,но днес съм в добро настроение и ще те пропусна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
        Модераторе,ако ще ми триеш съобщенията,тогава изтрий и на тоя нещастник,дето ме предизвика,иначе ще си ги поправям постоянно!
        Caessar, сърди се само на себе си. Човекът може и да те е предизвикал, но не е отправил към теб обиди или нецензурни думи, да не говорим пък разни намеци за майки и т.н. А ти го правиш! Така, че напълно заслужено модератора ти редактира мненията. Такива са правилата тук. Вече ти бях казал веднъж, че очевидно си невъзпитан комплексар. Затова и обикновено пропускам мненията ти.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Модераторе,ако ще ми триеш съобщенията,тогава изтрий и на тоя нещастник,дето ме предизвика,иначе ще си ги поправям постоянно!

Коментар

• Каква е тая неграмотност в новините:

"Най-висока безработица сред страните от еврозоната се запазва в Полша, където възлиза на 15%, следвана от Словакия с 14%."

??

Коментар

• Според мен, заглавието на темата трябва да е такова, каквото я е озаглавил инициатора и, освен ако е нецензорна разбира се. За SFARM - 10 лв. съм съгласен- неактуална е вече, акцията е над 10 лв. Но за Химко- какво пречи? Бъдеще и перспективи винаги има, дори бъдещето да е черно и перспективите такива. Не е редно някак си темата да седи с години с предното си заглавие, и изведнъж промяна. Ето че това се тълкува като неприятно подмятане от някой.

Коментар

• ЕЕЕЕЕЙ,МОДЕРАТОРАААА!Защо винаги когато някой си позволи да се бъзика с мен и аз му отговоря подобаващо,ми триете постовете!?!?!

Коментар

• Така е,колега Галба, явно е още с жълто около устата.Затова и се навих на майка му...

Коментар

• Не му се нерви,Caessarе,то момчето едва ли е чуло някога ,че да защитиш позицията си е въпрос ,на чест ,достойнство,право и десетки още категории,все от този вид,твое право просто....

Коментар

• Колеги от Инвестор.бг,докога ще върви анкетата за възстановяване на заглавието на темите във форума,в частност тази за Химко и кога ще възстановите оригиналното заглавие на темата - явно мненията на колегите-участници във форума са явно в превес на моето искане?

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                        Този дето си иска заглавието на рубриката за социалистическия мастодонт Химко, е много забавен, прилича на малко момченце, което се моли на майка си да му купи от онези цветните бонбонки, дето ги продават във всеки голям супермаркет......
                        Не,колега Имитаторрр,не се тръшкам на майка си,а бих го натръшкал на твойта майка! Сто пъти съм обяснил защо си искам заглавието - то е това заглавие на тема,което отговаря на нуждите ми!

Коментар

• Инвесторе там където е коментара за Газ сте писали че средната цена е 9,277 за акция. Е утре може но днес....

Коментар

• Този дето си иска заглавието на рубриката за социалистическия мастодонт Химко, е много забавен, прилича на малко момченце, което се моли на майка си да му купи от онези цветните бонбонки, дето ги продават във всеки голям супермаркет......

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69
                              Инвесторе,коя от двете новини за Ютекс холдинг е вярна:тази от 25.08.06г.,другата от 12.07.06г.,или и двете?!
                              Здравей retro_69,
                              и двете новини са верни, първата е спореднеконсолидирания отчет, а втората според консолидирания.

Коментар

• Търсене в коментари отдавна не работи, бихте ли отделили малко време да го оправите?

Мерси предварително.

Коментар

Working...
                                X