Колеги от Инвестор.бг,днес за последно ви моля да върнете оригиналното заглавие на темата "ХИМКО",а именно:"ХИМКО - БЪДЕЩЕ И ПЕРСПЕКТИВИ".В противен случай след изтичането на днешния ден,ще отворя нова тема със същото заглавие.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Инвестор.БГ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от CaessarМодераторе,ако ще ми триеш съобщенията,тогава изтрий и на тоя нещастник,дето ме предизвика,иначе ще си ги поправям постоянно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от CaessarМодераторе,ако ще ми триеш съобщенията,тогава изтрий и на тоя нещастник,дето ме предизвика,иначе ще си ги поправям постоянно!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Според мен, заглавието на темата трябва да е такова, каквото я е озаглавил инициатора и, освен ако е нецензорна разбира се. За SFARM - 10 лв. съм съгласен- неактуална е вече, акцията е над 10 лв. Но за Химко- какво пречи? Бъдеще и перспективи винаги има, дори бъдещето да е черно и перспективите такива. Не е редно някак си темата да седи с години с предното си заглавие, и изведнъж промяна. Ето че това се тълкува като неприятно подмятане от някой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrТози дето си иска заглавието на рубриката за социалистическия мастодонт Химко, е много забавен, прилича на малко момченце, което се моли на майка си да му купи от онези цветните бонбонки, дето ги продават във всеки голям супермаркет......
Коментар
Коментар