Колеги от Инвестор.бг,благодаря ви,че направихте поне стъпка в правилната посока.Като гледам анкетата си мисля,че би трябвало да възстановите заглавието на темата Химко такава,каквато си беше.За останалите променени теми нямам мнение,но мисля,че и за тях би трябвало да приложите същото правило.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Инвестор.БГ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от DirectorПредлагам Инвесторът да направи анкета по въпроса със заглавията и което мнение надделее, с него да се съобрази.
Екипът на Investor.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от CaessarИнвестор.бг,вече се обръщам така към вас,както и вие се отнасяте пренебрежително към нас - вашите потребители.
Искам да ви кажа,че ако днес не възстановите заглавието на темата "ХИМКО" такова,каквото беше - а именно:"ХИМКО - БЪДЕЩЕ И ПЕРСПЕКТИВИ",ще започна кампания с всички възможни средства,за да ви ПРИНУДЯ да го направите.Не си мислете,че ще се откажа лесно!Не искам после и двете страни да съжаляваме,а смятам,че съм прав и съм ви изтъкнал достатъчно доводи в подкрепа на правотата си.
Моля ви,бъдете разумни и изпълнете искането ми!
Коментар
-
Инвестор.бг,вече се обръщам така към вас,както и вие се отнасяте пренебрежително към нас - вашите потребители.
Искам да ви кажа,че ако днес не възстановите заглавието на темата "ХИМКО" такова,каквото беше - а именно:"ХИМКО - БЪДЕЩЕ И ПЕРСПЕКТИВИ",ще започна кампания с всички възможни средства,за да ви ПРИНУДЯ да го направите.Не си мислете,че ще се откажа лесно!Не искам после и двете страни да съжаляваме,а смятам,че съм прав и съм ви изтъкнал достатъчно доводи в подкрепа на правотата си.
Моля ви,бъдете разумни и изпълнете искането ми!
Коментар
-
Господа цензури,омръзна ми вече да ви се моля,да настоявам,да ви убеждавам да върнете оригиналното име на темата за ХИМКО,а именно - ХИМКО - БЪДЕЩЕ И ПЕРСПЕКТИВИ!Сега какво трябва да направя,да започвам да се карам с вас ли,какво,на какви се правите,на господ ли?Откъде-накъде вие ще ни казвате как ще се наричат темите,щом не са вулгарни,обидни,манипулативни и т.н.!Темата си е конкретизирана и отразява ясно и точно нуждите на пишештите в нея да следват една конкретна насока на дискусиите си.За последен път настоявам за възстановяване на заглавието на темата в рамките на добрият тон.След това ще се отнасям с вас така,както и вие с нас - ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ВАШИЯТ ПРОДУКТ!
Коментар
-
Колеги от Инвестор.бг,отново настоявам да възстановите оригиналното заглавие на темата "ХИМКО" такова,каквото си беше - "ХИМКО - БЪДЕЩЕ И ПЕРСПЕКТИВИ",ако обичате!Според мен проявявате ненужно и странно - меко казано - упорство,като не откликвате на молбата ми.Бъдете така добри да се съобразите с желанията на потребителите си.Не се дръжте като лелка в детската градина,а покажете че сте умни и зрели хора.
Коментар
-
Благодаря за подкрепата,колега Magnus,това имам предвид и аз - нали форума е свободен - в рамките на добрия тон,естествено - и като така ние имаме правото да си определяме и конкретизираме заглавията на темите точно такива,каквито смятаме.
Поради това отново настоявам за възстановяване на заглавието на темата,а именно:"ХИМКО - БЪДЕЩЕ И ПЕРСПЕКТИВИ",моля!
Коментар
-
Мисля, че Caessar е прав - поне до момента не съм видял публикувани "Правила за именуване на темите в инвестор.бг" т.е. предполага се, че участниците имат свободата да определят име, доколкото то не противоречи на добрия тон.
Друга възможност е Инвестор да определя служебни имена на теми (примерно име и код на компании) и който иска да пише там. Нов принос във форумостроенето - бива, но случващото се в момента е некоректно.
Нямам акции на Химко, не знам кой е Caessar и взимам отношение единствено по принципни съображения. Считам че с екипа на Инвестор-а, ние неговите потребители ( но и автори, а някои и акционери) имаме нещо като обществен договор, чиито правила са валидни и за двете страни.
Коментар
Коментар