IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Инвестор.БГ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги от Инвестор.бг,благодаря ви,че направихте поне стъпка в правилната посока.Като гледам анкетата си мисля,че би трябвало да възстановите заглавието на темата Химко такава,каквато си беше.За останалите променени теми нямам мнение,но мисля,че и за тях би трябвало да приложите същото правило.

Коментар

• Инвесторе,коя от двете новини за Ютекс холдинг е вярна:тази от 25.08.06г.,другата от 12.07.06г.,или и двете?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Director
        Предлагам Инвесторът да направи анкета по въпроса със заглавията и което мнение надделее, с него да се съобрази.
        Анкетата вече е създадена и ще сме Ви благодарни, ако изразите мнението си в тази тема: http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=6479&r=0

Екипът на Investor.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
          Инвестор.бг,вече се обръщам така към вас,както и вие се отнасяте пренебрежително към нас - вашите потребители.
          Искам да ви кажа,че ако днес не възстановите заглавието на темата "ХИМКО" такова,каквото беше - а именно:"ХИМКО - БЪДЕЩЕ И ПЕРСПЕКТИВИ",ще започна кампания с всички възможни средства,за да ви ПРИНУДЯ да го направите.Не си мислете,че ще се откажа лесно!Не искам после и двете страни да съжаляваме,а смятам,че съм прав и съм ви изтъкнал достатъчно доводи в подкрепа на правотата си.
          Моля ви,бъдете разумни и изпълнете искането ми!
          Не само тази тема беше променена. Ако си следил заглавията на други теми също бяха съкратени, тъй че не се жалвай заради скапаното Химко

Коментар

• Предлагам Инвесторът да направи анкета по въпроса със заглавията и което мнение надделее, с него да се съобрази.

Коментар

• Инвестор.бг,вече се обръщам така към вас,както и вие се отнасяте пренебрежително към нас - вашите потребители.
              Искам да ви кажа,че ако днес не възстановите заглавието на темата "ХИМКО" такова,каквото беше - а именно:"ХИМКО - БЪДЕЩЕ И ПЕРСПЕКТИВИ",ще започна кампания с всички възможни средства,за да ви ПРИНУДЯ да го направите.Не си мислете,че ще се откажа лесно!Не искам после и двете страни да съжаляваме,а смятам,че съм прав и съм ви изтъкнал достатъчно доводи в подкрепа на правотата си.
              Моля ви,бъдете разумни и изпълнете искането ми!

Коментар

• Caessar, пред Химко няма нито бъдеще, нито перспективи.Та за туй мисля са променили заглавието на темата...

Коментар

• Господа цензури,омръзна ми вече да ви се моля,да настоявам,да ви убеждавам да върнете оригиналното име на темата за ХИМКО,а именно - ХИМКО - БЪДЕЩЕ И ПЕРСПЕКТИВИ!Сега какво трябва да направя,да започвам да се карам с вас ли,какво,на какви се правите,на господ ли?Откъде-накъде вие ще ни казвате как ще се наричат темите,щом не са вулгарни,обидни,манипулативни и т.н.!Темата си е конкретизирана и отразява ясно и точно нуждите на пишештите в нея да следват една конкретна насока на дискусиите си.За последен път настоявам за възстановяване на заглавието на темата в рамките на добрият тон.След това ще се отнасям с вас така,както и вие с нас - ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ВАШИЯТ ПРОДУКТ!

Коментар

• Колеги от Инвестор.бг,отново настоявам да възстановите оригиналното заглавие на темата "ХИМКО" такова,каквото си беше - "ХИМКО - БЪДЕЩЕ И ПЕРСПЕКТИВИ",ако обичате!Според мен проявявате ненужно и странно - меко казано - упорство,като не откликвате на молбата ми.Бъдете така добри да се съобразите с желанията на потребителите си.Не се дръжте като лелка в детската градина,а покажете че сте умни и зрели хора.

Коментар

• Колеги от Инвестор.бг,както виждате всички мнения,които се изказват в случая са ПРОТИВ цензурата на заглавията на темите,та отнови Ви приканвам - възстановете заглавието на темата "ХИМКО",а именно:"ХИМКО - БЪДЕЩЕ И ПЕРСПЕКТИВИ",моля ви!

Коментар

• Така както са именувани темите за дружествата,смятам че не е лошо. И не толкова заради манипулативността,отколкото в разводняването в различни теми за едно дружество.Така смятам аз.

Коментар

• Подкрепям напълно Caessar. То ако идеята е да се спре манипулацията, би трябвало да няма форум. Не виждам как ще гарантирате обективност на изказванията, при условие че участниците са анонимни.

По същата логика би трябвало да се закрият всички теми свързани с НИ.

Успех.

Коментар

• Благодаря за подкрепата,колега Magnus,това имам предвид и аз - нали форума е свободен - в рамките на добрия тон,естествено - и като така ние имаме правото да си определяме и конкретизираме заглавията на темите точно такива,каквито смятаме.
                            Поради това отново настоявам за възстановяване на заглавието на темата,а именно:"ХИМКО - БЪДЕЩЕ И ПЕРСПЕКТИВИ",моля!

Коментар

• Мисля, че Caessar е прав - поне до момента не съм видял публикувани "Правила за именуване на темите в инвестор.бг" т.е. предполага се, че участниците имат свободата да определят име, доколкото то не противоречи на добрия тон.

Друга възможност е Инвестор да определя служебни имена на теми (примерно име и код на компании) и който иска да пише там. Нов принос във форумостроенето - бива, но случващото се в момента е некоректно.

Нямам акции на Химко, не знам кой е Caessar и взимам отношение единствено по принципни съображения. Считам че с екипа на Инвестор-а, ние неговите потребители ( но и автори, а някои и акционери) имаме нещо като обществен договор, чиито правила са валидни и за двете страни.

Коментар

• Може би наистина трябва да има някаква форма на заглавията на темите за дружествата.
                                Пример: "Химко АД (HIMKO)" или "М+С хидравлик АД (MCH)" и т.н.

Коментар

Working...
                                X