Съни(тя),така или иначе нещата остават така - нали прочете какво ми написаха от Инвестор.бг?Освен това,аз не съм се ограничил с искането за възстановяване на заглавието само и единствено на темата за Химко,аз исках да се разрешат принципно нещата и никога повече да не си позволяват да преименуват тема,без да имат основание - обидна,унизителна - нещо от тези категории.И сега - в частност - ми кажи,какво нередно имаше в темата "ХИМКО - бъдеще и перспективи?Ами сега,като я отворих отново,дали другата тема - НІМКО - няма да се размие и да изостане назад?Какво ще се получи тогава,с какво тяхното решение ще е допринесло за подобряването на форума?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Инвестор.БГ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Caessar, имам молба.
Нека спорът остане с това разрешение- да могат да се добавят и индикации към името на компанията.Останах с такова впечатление от написаното от Инвестор.бг. Днес една тема за Унипак само доказва, че е трудно да се унифицират мненията- за тази компания има и друга,далеч по-обширна тема.Да не говорим, че отникъде не става ясно дали с борсовият индекс или с кирилското название ще се ...пише...
Но, аз уважавам всички участници, харесвам и форма'та на форума.Повярвай ми, наистина е един от най-либералните.
И се чувствам неудобно, всеки път ,когато прочета нещо от този спор.
Като големи хора би следвало да правим и компромиси.
Иначе, доказването край няма да има.
Нали си даваш сметка, че искайки връщането на твоята тема, би означавало връщането и на всички стари...Технически това е трудно...
Нека, просто да запазим добрия тон.
Не мисля,че каквото и да е название е по-важно от това.
...просто молба
Коментар
-
Ей,опасни сте!Само и само да стане на вашата сте готови да смачкате всичко по пътя си!Ще ви кажа,че това е най-грешният метод на работа,приложен в България през последните 60-ина години и доказал на 100%,че не води до нищо добро!Та,кажете вие,сега,какво искате?Какво ви пречи на вас оригиналното заглавие на темата Химко-бъдеще и перспективи?Е,аз не я смятам за приключила,ще отида и по-далеч.
Коментар
-
Първоначално изпратено от CaessarПървоначално изпратено от panaНещо странно забелязах днес. Към 13 часа резултата бе 55% за първия отговор на анкетата, а в 16 вече бе над 50% за последния... Как стана това? Да нямаш пръст в това С.? Ти на колко годинки си между другото? На 14?
От наша страна смятаме за приключена темата за заглавията.
Екипът на Investor.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от panaНещо странно забелязах днес. Към 13 часа резултата бе 55% за първия отговор на анкетата, а в 16 вече бе над 50% за последния... Как стана това? Да нямаш пръст в това С.? Ти на колко годинки си между другото? На 14?
Коментар
-
А това сега какво беше?Защо изтрихте последните няколко мнения в темата "КАК ДА СE ИЗПИСВАТ ЗАГЛАВИЯТА НА ТЕМИТЕ ВЪВ ФОРУМА?",че и я заключихте на всичкото отгоре?Значи няма проблем за вас,когато някой хвърля обвинения върху хора,с които вие сте на различно мнение и не ви пука дали ще си изчистят петното от обвиненията?И още веднъж ви призовавам - върнете оригиналното име на темата Химко,а като искате "официални" теми,отворете си нови такива!
Коментар
-
Влади,анкетата ви е поставена доста манипулативно - дори аз се обърках в нея и гласувах не така,както исках.Доста други участници също са се объркали по този начин,та,ако искаш анкета,направи я така,както ти предложих в един от предните си постинги - въпрос:"Желаете ли да бъдат възстановени имената на темите такива,каквито бяха" и два отговора - да и не - и това е.Нали уж искаш да пресечеш манипулациите,а самият ти си поставил по този ужасно манипулативен начин анкетата.Но,аз ти казах,че довечера ще си пусна нова тема за Химко със заглавие "ХИМКО - БЪДЕЩЕ И ПЕРСПЕКТИВИ",при положение,че не възстановиш заглавието на оригиналната тема такава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от CaessarКолеги от Инвестор.бг,днес за последно ви моля да върнете оригиналното заглавие на темата "ХИМКО",а именно:"ХИМКО - БЪДЕЩЕ И ПЕРСПЕКТИВИ".В противен случай след изтичането на днешния ден,ще отворя нова тема със същото заглавие.
благодаря за активното ти участие в диалога за намиране на най-правилното решение по проблема, на главната страница на Investor.bg има анкета, резултата от която ще има водеща роля при вземането на решение.
Коментар
Коментар