IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Инвестор.БГ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съни(тя),така или иначе нещата остават така - нали прочете какво ми написаха от Инвестор.бг?Освен това,аз не съм се ограничил с искането за възстановяване на заглавието само и единствено на темата за Химко,аз исках да се разрешат принципно нещата и никога повече да не си позволяват да преименуват тема,без да имат основание - обидна,унизителна - нещо от тези категории.И сега - в частност - ми кажи,какво нередно имаше в темата "ХИМКО - бъдеще и перспективи?Ами сега,като я отворих отново,дали другата тема - НІМКО - няма да се размие и да изостане назад?Какво ще се получи тогава,с какво тяхното решение ще е допринесло за подобряването на форума?

Коментар

• Caessar, имам молба.
      Нека спорът остане с това разрешение- да могат да се добавят и индикации към името на компанията.Останах с такова впечатление от написаното от Инвестор.бг. Днес една тема за Унипак само доказва, че е трудно да се унифицират мненията- за тази компания има и друга,далеч по-обширна тема.Да не говорим, че отникъде не става ясно дали с борсовият индекс или с кирилското название ще се ...пише...

Но, аз уважавам всички участници, харесвам и форма'та на форума.Повярвай ми, наистина е един от най-либералните.
      И се чувствам неудобно, всеки път ,когато прочета нещо от този спор.
      Като големи хора би следвало да правим и компромиси.
      Иначе, доказването край няма да има.
      Нали си даваш сметка, че искайки връщането на твоята тема, би означавало връщането и на всички стари...Технически това е трудно...

Нека, просто да запазим добрия тон.
      Не мисля,че каквото и да е название е по-важно от това.

...просто молба

Коментар

• Тойтьо,какво искаш да кажеш,за какви очила ми говориш и като не искаш,не ни чети "Глупостите",а си пиши своите такива!

Коментар

• Софикс, Цезарю, свалете очилата веднъж завинаги в този форум. Стига с тоя негативизъм. Защо всички трябва да Ви четат глупостите ? Кажете нещо конструктивно. Май разликата Ви е само, че единия има, а другия няма акции на Химко

Коментар

• Благодаря,колега Софикс,задължен съм ти!

Коментар

• Инвесторе честно казано не ми пука как ще се изписват темите но в случая не сте прави.

Как така изведнъш решихте че темите са с манипулативен текст?
              Някой теми са създадени преди няколко години и на никой не пречеха заглавията но вие изведнъж решихте да си налагате волята.

Коментар

• Ей,опасни сте!Само и само да стане на вашата сте готови да смачкате всичко по пътя си!Ще ви кажа,че това е най-грешният метод на работа,приложен в България през последните 60-ина години и доказал на 100%,че не води до нищо добро!Та,кажете вие,сега,какво искате?Какво ви пречи на вас оригиналното заглавие на темата Химко-бъдеще и перспективи?Е,аз не я смятам за приключила,ще отида и по-далеч.

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                  Първоначално изпратено от pana
                  Нещо странно забелязах днес. Към 13 часа резултата бе 55% за първия отговор на анкетата, а в 16 вече бе над 50% за последния... Как стана това? Да нямаш пръст в това С.? Ти на колко годинки си между другото? На 14?
                  Ето,Модераторе,какво съм принуден да търпя,и то само защото си отстоявам ЕЛЕМЕНТАРНОТО право да пиша в тема със свободно определено от нас - участниците във форума - заглавие,какво толкова сложно искам от вас?Сега ще обявиш ли най-накрая дали анкетата е манипулирана и колко пъти е гласувано от моето ІР!
                  Здравей Caessar,
                  От наша страна смятаме за приключена темата за заглавията.

Екипът на Investor.bg

Коментар

• cenzura...

Коментар

• Първоначално изпратено от pana
                      Нещо странно забелязах днес. Към 13 часа резултата бе 55% за първия отговор на анкетата, а в 16 вече бе над 50% за последния... Как стана това? Да нямаш пръст в това С.? Ти на колко годинки си между другото? На 14?
                      Ето,Модераторе,какво съм принуден да търпя,и то само защото си отстоявам ЕЛЕМЕНТАРНОТО право да пиша в тема със свободно определено от нас - участниците във форума - заглавие,какво толкова сложно искам от вас?Сега ще обявиш ли най-накрая дали анкетата е манипулирана и колко пъти е гласувано от моето ІР!

Коментар

• Ето,колеги от Инвестор.бг,отворих ви "ОФИЦИАЛНАТА" тема за Химко,възстановете заглавието на нашата,ако обичате!

Коментар

• Нещо странно забелязах днес. Към 13 часа резултата бе 55% за първия отговор на анкетата, а в 16 вече бе над 50% за последния... Как стана това? Да нямаш пръст в това С.? Ти на колко годинки си между другото? На 14?

Коментар

• А това сега какво беше?Защо изтрихте последните няколко мнения в темата "КАК ДА СE ИЗПИСВАТ ЗАГЛАВИЯТА НА ТЕМИТЕ ВЪВ ФОРУМА?",че и я заключихте на всичкото отгоре?Значи няма проблем за вас,когато някой хвърля обвинения върху хора,с които вие сте на различно мнение и не ви пука дали ще си изчистят петното от обвиненията?И още веднъж ви призовавам - върнете оригиналното име на темата Химко,а като искате "официални" теми,отворете си нови такива!

Коментар

• Влади,анкетата ви е поставена доста манипулативно - дори аз се обърках в нея и гласувах не така,както исках.Доста други участници също са се объркали по този начин,та,ако искаш анкета,направи я така,както ти предложих в един от предните си постинги - въпрос:"Желаете ли да бъдат възстановени имената на темите такива,каквито бяха" и два отговора - да и не - и това е.Нали уж искаш да пресечеш манипулациите,а самият ти си поставил по този ужасно манипулативен начин анкетата.Но,аз ти казах,че довечера ще си пусна нова тема за Химко със заглавие "ХИМКО - БЪДЕЩЕ И ПЕРСПЕКТИВИ",при положение,че не възстановиш заглавието на оригиналната тема такава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                                Колеги от Инвестор.бг,днес за последно ви моля да върнете оригиналното заглавие на темата "ХИМКО",а именно:"ХИМКО - БЪДЕЩЕ И ПЕРСПЕКТИВИ".В противен случай след изтичането на днешния ден,ще отворя нова тема със същото заглавие.
                                Здравей Caessar,
                                благодаря за активното ти участие в диалога за намиране на най-правилното решение по проблема, на главната страница на Investor.bg има анкета, резултата от която ще има водеща роля при вземането на решение.

Коментар

Working...
                                X