Първоначално изпратено от 90килакрасота
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Инвестор.БГ
Collapse
Заключена.
X
X
-
защо не мога да си вляза с предишния ник 90 кила красота (същото като сега, но със щпации).
паролата не може да съм я забравил - държа си я на листче окачено на монитора. Шегувам се за последното де, но някакъв проблем има в начина, по който обработвате шпацията/интервала.
Има ли надежди за оправяне или да си кютам с новия ник????ще видим
Коментар
-
ЗДРАВЕЙТЕ,
Уважаеми колеги, бих искал малко да ви изкритикувам:
Според мен е крайно време да въведете задължително писането на кирилица във форума на IBG. Българският език предполагам е по удобен за четене не само на мен.
Хората /не ги познавам лично / отдавна са измислили кирилизиращ “таг”, който конвертира текста от латиница на кирилица. Например има такъв “таг” във форума на хардуербг.сом, има и в пощата на АБВ. Казвам ви го, защото постове на латиница не чета, а съм сигурен, че повечето участници във форума биха се зарадвали на такова нововъведение.
Името на бутона "прати", при изпращане на нов пост, също е потресаващо
Надявам се да не подминете с лека ръка скромните ми забележки, които по никакъв начин не целят да омаловажат добрата работа, която сте свършили и вършите
Поздрави
Радо Желязов /rrado/постове на LATINICA не чета
МОЛЯ пишете на БЪЛГАРСКИ
Коментар
-
Колеги от Инвестор.бг!
Знам,че не съм сред любимите Ви участници във форума,но все пак Ви моля - ако има някаква новина от ВКС,по повод обжалването на решението за обявяване на Химко АД в несъстоятелност,моля Ви да го пейстнете,тъй като никъде не откривам информация.
Благодаря Ви предварително!
Коментар
-
Първоначално изпратено от $tambetoЗдравейте екипа на investor.bg.Бихте ли си оправили SMS услугата за котировките?Вече няколко пъти ми се случва да се нуждая от валутните курсове през седмицата и насреща няма нищо.Примерно пращам в сряда или четвъртък SMS-и ми се връща отговора в събота или неделя Проблема не е в стотинките които се таксува за услугата а да работи и хората в нужда да я ползват.
моля те да кажеш точната дата и часа на смс-а за да проверим детайлно случая.
В последните няколко месеца не сме устновили проблеми при работата на sms-ите.
Благодарим
Коментар
-
Здравейте екипа на investor.bg.Бихте ли си оправили SMS услугата за котировките?Вече няколко пъти ми се случва да се нуждая от валутните курсове през седмицата и насреща няма нищо.Примерно пращам в сряда или четвъртък SMS-и ми се връща отговора в събота или неделя Проблема не е в стотинките които се таксува за услугата а да работи и хората в нужда да я ползват.
Коментар
-
ок
а защо не напишете сега една свясна новина за търга за Гагарин БТ?
сега му е времето, минути след като резултатите са излязли и когато сайта на борсата се е скапал и не можем да видим нищо официално
Мисля че ще е по интересно на читателите ви от това с колко десетки от % са се увеличили продажбите на дребно в Австралия (това си е чист спам друзя)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Борис"От въвеждането си за търговия на 15 август до днес сделки с акциите на Булгериън Инвестмънт Груп на пода на борсата не са сключени. "
Това не е вярно. Има сделка за 1 000 акции на 2 лв. Оправете си новината и проверявайте внимателно преди да пишете!
Благодарим
Коментар
-
Старком-Консулт АД продаде дела си в Еврохолд
26.09.2006 16:02 ( EVHL )
Старком-Консулт АД – Костинброд продаде дяловото си участие в Еврохолд, става ясно от съобщение, публикувано на сайта на БФБ-София.
Прехвърлянето е отразено в Централен депозитар на 19 септември, като обект на сделката са 403 772 акции, или 40,36% от капитала на Еврохолд. Преди две седмици стана ясно, че Българска холдингова компания е увеличила дела си в дружеството до 27,11% след закупуването на два пакета от 9,92% и 9,95% съответно от Старком холдинг и ЗД Евроинс, които занулиха своето участие.
Към 30 юни Еврохолд притежава дялове в общо девет дружества, сред които 16,69% от застрахователната компания Евроинс. Неконсолидираната печалба на компанията за шестмесечието възлиза на 1,13 млн. лв. при 149 хил. лв. за съответния период на миналата година.
Последната сделка с акции на Еврохолд е сключена на 21 септември на цена от 1,60 лв. за брой. Офертите по позицията са на нива от 1,50 лв. „купува“ и 1,70 лв. „продава“.
Няма ли накрая да се оправите с тази Българска холдингова компания. Вече няколко пъти повтаряте една и съща грешка, други медии преписват от вас и става една... Купувача е Българска Холдингова Корпорация АД-Етрополе, а не BHC.
Коментар
Коментар