IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Инвестор.БГ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 90килакрасота
    защо не мога да си вляза с предишния ник 90 кила красота (същото като сега, но със щпации).
    Хмм, да не би сървърът да е грейнал, че от баланса ти някак си са изчезнали останалите 30 кила бирено коремче?

Коментар

• 90килакрасота, без шпациите изглеждаш по-секси, кютай си така!

Коментар

• защо не мога да си вляза с предишния ник 90 кила красота (същото като сега, но със щпации).

паролата не може да съм я забравил - държа си я на листче окачено на монитора. Шегувам се за последното де, но някакъв проблем има в начина, по който обработвате шпацията/интервала.

Има ли надежди за оправяне или да си кютам с новия ник????
        ще видим

Коментар

• Бутонът "прати" идва от официалния превод на phpBB, форумният софтуер ползван тук. Направен е от непознатия за мен Boby Dimitrov. По принцип тази форма не е лоша, защото поне не удължава бутона излишно.
          bla
          http://store3.data.bg/icesun/dnesbg.jpg

Коментар

• ЗДРАВЕЙТЕ,
            Уважаеми колеги, бих искал малко да ви изкритикувам:
            Според мен е крайно време да въведете задължително писането на кирилица във форума на IBG. Българският език предполагам е по удобен за четене не само на мен.
            Хората /не ги познавам лично / отдавна са измислили кирилизиращ “таг”, който конвертира текста от латиница на кирилица. Например има такъв “таг” във форума на хардуербг.сом, има и в пощата на АБВ. Казвам ви го, защото постове на латиница не чета, а съм сигурен, че повечето участници във форума биха се зарадвали на такова нововъведение.
            Името на бутона "прати", при изпращане на нов пост, също е потресаващо

Надявам се да не подминете с лека ръка скромните ми забележки, които по никакъв начин не целят да омаловажат добрата работа, която сте свършили и вършите

Поздрави
            Радо Желязов /rrado/
            постове на LATINICA не чета
            МОЛЯ пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• Колеги от Инвестор.бг!
              Знам,че не съм сред любимите Ви участници във форума,но все пак Ви моля - ако има някаква новина от ВКС,по повод обжалването на решението за обявяване на Химко АД в несъстоятелност,моля Ви да го пейстнете,тъй като никъде не откривам информация.
              Благодаря Ви предварително!

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                Здравейте екипа на investor.bg.Бихте ли си оправили SMS услугата за котировките?Вече няколко пъти ми се случва да се нуждая от валутните курсове през седмицата и насреща няма нищо.Примерно пращам в сряда или четвъртък SMS-и ми се връща отговора в събота или неделя Проблема не е в стотинките които се таксува за услугата а да работи и хората в нужда да я ползват.
                Здравей tambeto,
                моля те да кажеш точната дата и часа на смс-а за да проверим детайлно случая.
                В последните няколко месеца не сме устновили проблеми при работата на sms-ите.

Благодарим

Коментар

• Здравейте екипа на investor.bg.Бихте ли си оправили SMS услугата за котировките?Вече няколко пъти ми се случва да се нуждая от валутните курсове през седмицата и насреща няма нищо.Примерно пращам в сряда или четвъртък SMS-и ми се връща отговора в събота или неделя Проблема не е в стотинките които се таксува за услугата а да работи и хората в нужда да я ползват.

Коментар

• В Унгария има ли компания аналог на Инвестора ?

Коментар

• ок
                      а защо не напишете сега една свясна новина за търга за Гагарин БТ?
                      сега му е времето, минути след като резултатите са излязли и когато сайта на борсата се е скапал и не можем да видим нищо официално
                      Мисля че ще е по интересно на читателите ви от това с колко десетки от % са се увеличили продажбите на дребно в Австралия (това си е чист спам друзя)

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис
                        "От въвеждането си за търговия на 15 август до днес сделки с акциите на Булгериън Инвестмънт Груп на пода на борсата не са сключени. "

Това не е вярно. Има сделка за 1 000 акции на 2 лв. Оправете си новината и проверявайте внимателно преди да пишете!
                        Оправено е
                        Благодарим

Коментар

• "От въвеждането си за търговия на 15 август до днес сделки с акциите на Булгериън Инвестмънт Груп на пода на борсата не са сключени. "

Това не е вярно. Има сделка за 1 000 акции на 2 лв. Оправете си новината и проверявайте внимателно преди да пишете!

Коментар

• Старком-Консулт АД продаде дела си в Еврохолд
                            26.09.2006 16:02 ( EVHL )

Старком-Консулт АД – Костинброд продаде дяловото си участие в Еврохолд, става ясно от съобщение, публикувано на сайта на БФБ-София.
                            Прехвърлянето е отразено в Централен депозитар на 19 септември, като обект на сделката са 403 772 акции, или 40,36% от капитала на Еврохолд. Преди две седмици стана ясно, че Българска холдингова компания е увеличила дела си в дружеството до 27,11% след закупуването на два пакета от 9,92% и 9,95% съответно от Старком холдинг и ЗД Евроинс, които занулиха своето участие.

Към 30 юни Еврохолд притежава дялове в общо девет дружества, сред които 16,69% от застрахователната компания Евроинс. Неконсолидираната печалба на компанията за шестмесечието възлиза на 1,13 млн. лв. при 149 хил. лв. за съответния период на миналата година.

Последната сделка с акции на Еврохолд е сключена на 21 септември на цена от 1,60 лв. за брой. Офертите по позицията са на нива от 1,50 лв. „купува“ и 1,70 лв. „продава“.

Няма ли накрая да се оправите с тази Българска холдингова компания. Вече няколко пъти повтаряте една и съща грешка, други медии преписват от вас и става една... Купувача е Българска Холдингова Корпорация АД-Етрополе, а не BHC.

Коментар

• Поздрави за реакцията ви по отношение на една безумна тема.
                              Макар че, бихте могли и по-активно да обяснявате "правилата на играта".

Коментар

• пробвах да пусна лс с прикачен адрес на сайт, но ме притесни съобщение за грешка.
                                така пуснах същия адрес в отворена тема като нов отговор - получих същото досадно съобщение, но после се оказа, че все пак отговора се чете.
                                имате ли обяснение за случката?

Коментар

Working...
                                X