IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Инвестор.БГ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от boshko
    Моля оправете графиките в http://kompanii.investor.bg/ , нещо съвсем изчезнаха?

За да получите проблема изберете кое да е дружество, после разгледайте графиките за всеки период по отделно по няколко пъти.
    Колегите от IT отдела работят по отстраняването на проблема

Благодаря boshko за сигнала

Коментар

• Моля оправете графиките в http://kompanii.investor.bg/ , нещо съвсем изчезнаха?

За да получите проблема изберете кое да е дружество, после разгледайте графиките за всеки период по отделно по няколко пъти.

Коментар

• Това,колега Форд,не е основание за нарушаване на гражданските права на всички!Който се е провинил - да го накажат според закона - докога ще се налага всички да се съгласяваме да понасяме ограничения и наказания заради конкретни индивиди!Това е именно,което ме вбесява - не се отказаха от този сталинистки подход!

Коментар

• Някой са като деца Цезар, пък мнението на някой може да се смята и за агитация.

Коментар

• Колеги от Инвестор.бг - днес е забранена агитацията,а не разговорите на политическа тема - в тази връзка заключването на темите"Соцолози: балотаж Първанов - Сидеров" и " Симпатизирате ли на атака? - анкета" е нарушение на нашето право свободно да изказваме мненията си,тъй като това е свободен форум,а не официална медия,та - ако обичате съобразявайте се с реалностите и - най-вече с правата,гарантирани ни от законите на Република България - и отключете темите,не се дръжте с нас като с деца от детската градина - това ме вбесява!

Коментар

• foruma vi se izpolzva za politi4eski zeli ot "ZSV".Kak 6te prozedirate,vie re6avate.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ян Лесневски
                Бутонът "прати" идва от официалния превод на phpBB, форумният софтуер ползван тук. Направен е от непознатия за мен Boby Dimitrov. По принцип тази форма не е лоша, защото поне не удължава бутона излишно.
                Бутона си е перфектен, предполагам и формата му. Аз претендирам за думата, която е изписана ПРАТИ в българският език нищо не означава. Предлагам да го изпишете с по-подходящото "ИЗПРАТИ" или нещо от сорта.
                постове на LATINICA не чета
                МОЛЯ пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• Понякога графиката на компаниите за определен период (най-често за 6 месеца) не излиза.
                  Ето за пример при PAPIR за 6 месеца го има гореописания проблем:
                  http://kompanii.investor.bg/?cat=10&...ype=0&period=4

Пробвах с CTRL+F5, но не се оправя.

Коментар

• ...с отварянето на малкия прозорец-добре, но се случва рядко, "замръзването" преобладаваа настройките не съм ги променяла

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                      И аз имам проблем.
                      Не мога да влизам във форума, когато съм получила съобщение- или трябва да изляза, или да отворя мейла и оттам.Иначе форумът "замръзва" без да ми дава възможност директно да проверя ЛС.Това някакъв ритуал ли е или аз пропускам нещо
                      При мен е същото,колежке съни(тя),но аз си го обяснявам с това,че съм разрешил отварянето на нов прозорец с получаване на ЛС.

Коментар

• И аз имам проблем.
                        Не мога да влизам във форума, когато съм получила съобщение- или трябва да изляза, или да отворя мейла и оттам.Иначе форумът "замръзва" без да ми дава възможност директно да проверя ЛС.Това някакъв ритуал ли е или аз пропускам нещо

Коментар

• Сменете му паса на човека и после му го напишете на ЛС с какво сте го сменили. Той после ще си го смени от профила.

Коментар

• абсолютно.
                            пробвах я и на кирилица и на латиница, пробвах и нетскейп броузер, пробвах и с водеща шпация пред името и с последваща такава, пробвах и с изтриване на кукитата т.н.

а не е да съм влизал само веднъж. поне десетина пъти съм влизал с паролата
                            ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от 90килакрасота
                              защо не мога да си вляза с предишния ник 90 кила красота (същото като сега, но със щпации).

паролата не може да съм я забравил - държа си я на листче окачено на монитора. Шегувам се за последното де, но някакъв проблем има в начина, по който обработвате шпацията/интервала.

Има ли надежди за оправяне или да си кютам с новия ник????

Здравей 90килакрасота,
                              проблема не е при нас. Сигурен ли си, че не си объркал паролата ?

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyStrike
                                Първоначално изпратено от 90килакрасота
                                защо не мога да си вляза с предишния ник 90 кила красота (същото като сега, но със щпации).
                                Хмм, да не би сървърът да е грейнал, че от баланса ти някак си са изчезнали останалите 30 кила бирено коремче?
                                завиждаш, а?
                                ще видим

Коментар

Working...
                                X