If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това,колега Форд,не е основание за нарушаване на гражданските права на всички!Който се е провинил - да го накажат според закона - докога ще се налага всички да се съгласяваме да понасяме ограничения и наказания заради конкретни индивиди!Това е именно,което ме вбесява - не се отказаха от този сталинистки подход!
Колеги от Инвестор.бг - днес е забранена агитацията,а не разговорите на политическа тема - в тази връзка заключването на темите"Соцолози: балотаж Първанов - Сидеров" и " Симпатизирате ли на атака? - анкета" е нарушение на нашето право свободно да изказваме мненията си,тъй като това е свободен форум,а не официална медия,та - ако обичате съобразявайте се с реалностите и - най-вече с правата,гарантирани ни от законите на Република България - и отключете темите,не се дръжте с нас като с деца от детската градина - това ме вбесява!
Бутонът "прати" идва от официалния превод на phpBB, форумният софтуер ползван тук. Направен е от непознатия за мен Boby Dimitrov. По принцип тази форма не е лоша, защото поне не удължава бутона излишно.
Бутона си е перфектен, предполагам и формата му. Аз претендирам за думата, която е изписана ПРАТИ в българският език нищо не означава. Предлагам да го изпишете с по-подходящото "ИЗПРАТИ" или нещо от сорта.
постове на LATINICA не чета
МОЛЯ пишете на БЪЛГАРСКИ
И аз имам проблем.
Не мога да влизам във форума, когато съм получила съобщение- или трябва да изляза, или да отворя мейла и оттам.Иначе форумът "замръзва" без да ми дава възможност директно да проверя ЛС.Това някакъв ритуал ли е или аз пропускам нещо
При мен е същото,колежке съни(тя),но аз си го обяснявам с това,че съм разрешил отварянето на нов прозорец с получаване на ЛС.
И аз имам проблем.
Не мога да влизам във форума, когато съм получила съобщение- или трябва да изляза, или да отворя мейла и оттам.Иначе форумът "замръзва" без да ми дава възможност директно да проверя ЛС.Това някакъв ритуал ли е или аз пропускам нещо
Коментар
Anton Chigurh
Сменете му паса на човека и после му го напишете на ЛС с какво сте го сменили. Той после ще си го смени от профила.
абсолютно.
пробвах я и на кирилица и на латиница, пробвах и нетскейп броузер, пробвах и с водеща шпация пред името и с последваща такава, пробвах и с изтриване на кукитата т.н.
а не е да съм влизал само веднъж. поне десетина пъти съм влизал с паролата
защо не мога да си вляза с предишния ник 90 кила красота (същото като сега, но със щпации).
паролата не може да съм я забравил - държа си я на листче окачено на монитора. Шегувам се за последното де, но някакъв проблем има в начина, по който обработвате шпацията/интервала.
Има ли надежди за оправяне или да си кютам с новия ник????
Здравей 90килакрасота,
проблема не е при нас. Сигурен ли си, че не си объркал паролата ?
Коментар