Б@хти техническия проблем... вече близо месец...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с влизане в определена тема от форума
Collapse
X
-
Технически проблем е наи-вероятно.
X_Y и аз сме в този разговор- X_Y
Super Moderator
Здравейте,
02.04.2018, 09:43
темата за "Златото - балон или не?" не е заключена. Нали за нея става дума? И вие ли не влизате?
Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнениеИнвестора.бг е "заключил" темата за златото, не иска да се събираме там предимно.
Типично за БГ, едно нещо дето работи, се разваля.Така беше и със стария облик на сайта.
Не стигат платените публикации срещу Раша ами и затвориха единствената тема заради, която влизах в този сайт.
Чао от мен, докато не се отключи темата.
Коментар
- X_Y
-
Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнениеИнвестора.бг е "заключил" темата за златото, не иска да се събираме там предимно.
Типично за БГ, едно нещо дето работи, се разваля.Така беше и със стария облик на сайта.
Не стигат платените публикации срещу Раша ами и затвориха единствената тема заради, която влизах в този сайт.
Чао от мен, докато не се отключи темата.
Коментар
-
Инвестора.бг е "заключил" темата за златото, не иска да се събираме там предимно.
Чао от мен, докато не се отключи темата.„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”
Коментар
-
Връщане към 'нормални' лихвени нива няма да има и не може да има. Дългът на държавите е огромен и политиците няма да допуснат по-високи лихви, защото това ще доведе до фалити и невиждана световна криза. До която ще стигнем пак в крайна сметка, но по-бавно. Колкото по-бавно, толкова по-тежка ще е тя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеТемата вече работи.
Коментар
-
Така е, ама само един поглед над световната задлъжнялост ще ти е достатъчен да видиш, че лихвите няма как да се върнат на историческите си средни нива, щото тогава света отива в канавката скоропостижно. Лихвите са почти в патова ситуация...Last edited by Jorkata; 02.04.2018, 20:07.
Коментар
Коментар