Първоначално изпратено от Petar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Харесва ли ти новия интерфейс на форума?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
Ако можете да ми разчетете фразата "Съобщението Ð³Ð»Ð°Ñ Ð¸:" ще съм благодарен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗдравейте минаха близо 2 месеца и все още ми се повръща от новата пародия на форум!!!
Някой работи ли някъде по нещо или имате само 1бр ИТ и той сега се учи?!?!
Освен че като вляза в темичката вече потъмнява - ОПРАВИХТЕ ЛИ НЕЩО ДРУГО?
Къде са ви новите графики?
Иконите ви са подходящи за форум на фенове на Спондж Боб, а не на инвестиционен форум!
Как да търся мнения на потребители като просто ме праща в темата?
При получаване на съобщение преди получавах мейл - сега получавам дедовия
Преди можех да качвам снимки - сега като гледам и Бойо Попов качва некви нюню изображения дето не се виждат!
Къде ви е мобилната версия? Два месеца минаха бе ПАЛЯЧОВЦИ!!! Джордж Майкъл почина докато ви чака!!!
Направо съм ви бесен! Преди денонощно се пишеше по темите, а вие си изгонихте потребителите е гаси тимаджийте каквото пипнат.........ПЪЛЕН ПРОВАЛ!
Най-дразнещото. като отварям различни теми, един път съм логнат, друг път не съм. Е във форума ли съм неговата кожа или не съм. Как да разгадая дали мога да пиша примерно?
Няма такава трагедия!!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеГледам - от тайнственият надпис на компютърски под неразбираемият Мембър под моето име: две от чертичките - червени. Това нещо като орден ли е или обратното: нещо като ругатня?
сега сериозно-това с тия мембъритр няма ли да го оправите??? голяма простотия-кой сенйор,кой мембър,кой заслужил...... една гаща плява
ЕМОТИКОНИТЕ!!!!-моля ви направо са нещастни!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Здравейте минаха близо 2 месеца и все още ми се повръща от новата пародия на форум!!!
Някой работи ли някъде по нещо или имате само 1бр ИТ и той сега се учи?!?!
Освен че като вляза в темичката вече потъмнява - ОПРАВИХТЕ ЛИ НЕЩО ДРУГО?
Къде са ви новите графики?
Иконите ви са подходящи за форум на фенове на Спондж Боб, а не на инвестиционен форум!
Как да търся мнения на потребители като просто ме праща в темата?
При получаване на съобщение преди получавах мейл - сега получавам дедовия
Преди можех да качвам снимки - сега като гледам и Бойо Попов качва некви нюню изображения дето не се виждат!
Къде ви е мобилната версия? Два месеца минаха бе ПАЛЯЧОВЦИ!!! Джордж Майкъл почина докато ви чака!!!
Направо съм ви бесен! Преди денонощно се пишеше по темите, а вие си изгонихте потребителите е гаси тимаджийте каквото пипнат.........ПЪЛЕН ПРОВАЛ!Last edited by tony1975; 06.01.2017, 21:05.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеГледам - от тайнственият надпис на компютърски под неразбираемият Мембър под моето име: две от чертичките - червени. Това нещо като орден ли е или обратното: нещо като ругатня?
Коментар
-
Да вдигна темата, че да не би администраторите решат, че всичко вече е ОК.
Първоначално изпратено от Татко Щърк Разгледай мнение...
1. Когато отворя профила на някой форумец, търсейки негови предишни мнения, когато реша да отворя някое, ми се отваря съответната тема, но последната й страница, а мнението на форумецът може да е много по-старо и трябва тепърва да го търся страница по страница, гадаейки на коя страница ще е точно, имайки предвид датата, която вече ми е била излязла.
...
При търсене също не работи, àко и да има връзка "КЪМ КОМЕНТАРА".
Наистина, на "ВИЖ ПОВЕЧЕ" показва целия коментар, ама често са ти нужни и близките по време коментари от дискусията.
- 1 like
Коментар
Коментар