If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте, за съжаление ще подкрепя мнението , че доста се изложихте. В старият вариант наистина информацията беше по-прегледна и по-лесна за намиране. Мигащата лента от горе е ужасна Кому хрумна тази идиотщина , а не я оставихте статична? Не става въпрос за свикване с нещо ново , по-добро. Просто се направиха никому ненужни промени на цялостната визия на сайта Ако има вариант да си ползваме старата версия поне за определен период ще бъде показателно и за Вас да видите предпочитанията на хората. И много други неща не ми харесват , но не вярвам че ще се променят - така че ако има поне възможност да се ползва старата версия паралелно с новата ще е хубаво.
Ами откровено казано хич не ми харесва новият интерфейс. От 2 дни не можех да се логнаизобщо, форумът не зарежда в определени браузъри, но това да речем ще се изчисти с времето.
Това което повече не ми харесва е че на човек му се налага много да скролва за да разгледа новинте. Прекалено много е празното място между статиите и между редовете, нещо куца във форматирането и не е удобно за употреба..
Не е по добро от старото,даже напротив,тогава какъв е смисъла?
Защо емотиконите са толкова недъгави?
Къде са подписите ни?
Пробвали ли сте от смартфон да пишете,да видите колко е тегаво?
Коректно ще е да имаме избор и който не му харесва да ползва старата версия.
Всяка промяна изисква усилия да се свикне с нея. Все още не мога да преценя дали е по-добре. Някои линкове не работят или не е това, което очаквам да видя в тях.
хубава демонстрация направи, какво още да се оправи )
Появяват се 2 картинки от един адрес реално в поста и при кликване няма препратка...а трябва после да се върнеш в темата
При мен не се получи ...качването от url, изписваше някакъв проблем...
Вземи качи една голяма снимка ....да ги видим тези чаши ))
Наздраве! Тази почерпка е от мен.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
[ATTACH=CONFIG]n3143227[/ATTACH] съни, може да се качват снимки все пак
хубава демонстрация направи, какво още да се оправи )
Появяват се 2 картинки от един адрес реално в поста и при кликване няма препратка...а трябва после да се върнеш в темата
При мен не се получи ...качването от url, изписваше някакъв проблем...
Вземи качи една голяма снимка ....да ги видим тези чаши ))
Коментар