Първоначално изпратено от orchis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Харесва ли ти новия интерфейс на форума?
Collapse
X
-
Платете на фирмата ( като са ви толкова на сърце ) за връщане на стария формат и да се приключи....Снощи излезнах от профила си и не смятах повече да следя и пиша тук, че този екран направо ми разбива очите ( така е след извесна възраст...) а днес гледам пак съм вътре....МИИИ, НЕ ИСКАМ....
Приятен ден на всички форумци !
Наздраве на Кръчмата.... Явно от виртуални, масата, мезето и питието ще да станат реални ..Само дамите ще да са на картинка....
Коле ДА ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнениеНе ми харесва. Върнете стария!
не знам защо се занимавате с глупости да променяте нещо което е работило толкова добре.....нямате ли си друга работа????????????Last edited by absd; 18.11.2016, 12:20."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
- 2 Харесвания
Коментар
-
Освен описаните от колегите проблеми да добавя, че при публикуване на ново мнение в някоя тема (вж.Биовет), темата не отива автоматично най-отгоре на първа страница, а си седи там, където е била преди публикуването му.
Хубаво е, че сте искали да освежите нещата, но за съжаление нито с дизайна, нито с функционалността (поне на този етап) ви се е получило по мое мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнениеЗдравейте, благодарим за мненията дотук. Работим по отстраняването на някои проблеми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнениеЗдравейте, благодарим за мненията дотук. Работим по отстраняването на някои проблеми.
П.П.: Сега излизам, че не може да се търпи. Разчитам на резултати до вечерта.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
шрифта е изключително дразнещ.
удебелете шрифта на заглажията на статиите и на абревиатурите на дружествата в Портфейл/Обзор/Наблюдавани.
Инвесторе, сериозна крачка назад направихте!!!!!!
Елиминирайте от секцията на профилите на участниците- Дата на присъединяване:.....
Last edited by Ferry; 18.11.2016, 11:35.
Коментар
-
ужасно грозно, нефункционално:
- много празно пространство ненужно;
-шрифта на мненията май е по-малък, и трудно се чете
-на началната страница ненужно голям;
-май е по тънък шрифта или оцветяването е бъгаво - не се различават вече прочетените линкове...
голяма крачка назад откъм удобство за потребителитеWe have no money, therefor we shall have to think...
- 1 like
Коментар
Коментар