If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сичко почна, с напускането на много съфорумци, които просто не виждаха смисъл да продължават да пишат...
после, бандата тролове, които ОСРАХА на практика всички теми...
ся, "подобриха" и визията...
Ще помислим по какъв начин може да компенсираме читателите и форумистите за причиненото неудобство. В момента обаче усилията на дирекцията са насочени да възстановим нормалната работа на форума .
Мен можете да ме компенсирате с 1000 акции на БАКБ, например .................................................. .
И аз нямам никакви проблеми виждам всички теми ,но отварям само тази сигурно в другите няма нищо интересно
Вече почти седмица съм тъка ,но не разбрах каква е причината ,чудя се да ли искат да закрият форума или толкова си могат ?
Според мен толкова могат. 2016 да не инвестират в добър редизайн е СРАМ.
Ей и тоя сайт съсипахте - ако искам шоу и клюки ще си гледам Слави. Тук картинки и шарении не ми трябват - информацията е важна. Спрех да гледам днес.бг, явно и тук няма да се вясвам вече.
И аз нямам никакви проблеми виждам всички теми ,но отварям само тази сигурно в другите няма нищо интересно
Вече почти седмица съм тъка ,но не разбрах каква е причината ,чудя се да ли искат да закрият форума или толкова си могат ?
Добре, де! Стига сте полагали усилия! Връщайте старата версия и не уволнявайте никого! Пито-платено. Всеки прави грешки, не е толкова страшно. Не сме злопаметни. Важното е да има форум.
+1
Защо наистина се инатите ?
Наистина всеки може да направи грешка... просто я поправете и върнете старата версия !
Здравейте! Аз лично нямам проблеми с отварянето на теми, при мен всичко е наред. Проблемите описани по-рано от мен и колегите остават:
големи бели полета, което води до излишно скролване по страниците и изморяване на очите.
добре е писането на нови мнения да е в горната част, за да има видимост към момента на писане.
заглавията на темите не се отличават добре, не се разбира кога има ново мнение, трудно се разбира коя тема е прочетена и коя не.
часовника на темата не е актуален.
грешни или неактуални данни на компаниите, графики, коефициенти и т.н.
Очевиден е огромния спад на мнения в темите на форума, изключение прави само тази в която повечето мнения са отрицателни. Предишната форма на сайта беше с "ретро" дизайн, но даваше лесен и по-бърз достъп. За съжаление в България няма сайт или платформа които да съдържат вярна, пълна и актуална информация за фирмите търгувани на БФБ. Привличането на нови читатели и бъдещи инвеститори, може да стане по този начин. В крайна сметка всеки инвеститор се интересува от бърз и надежден достъп до информация, форумите са на второ място. Надявам се Investor да направят нужните промени и корекции на сайтa за да бъде по-friendly & comfortable. Пожелавам им успех!
п.п ИП в България също имат нужда от сериозна промяна, ако искат да привличат нови инвеститори. Липсата на развитие "убива" търговията. Успех на всички!
какво значение има оформлението, шрифтовете и сенките! Съдържанието е важно. Това сигурно е пета или шеста промяна на форума и всеки път някой реве. Споко, ще ви мине!
Не мога да отворя другите теми освен тази и през компютъра и през смартфона. Имах зависимост към форума, на път сте да ме излекувате, благодаря за което! Това нормално ли е 2016 година? Платете на някой да ви го оправи!
Да бяхте направили рисърч, че вбюлетин е най-бъгавия форумен софтуер сред големите, въпреки че го правят от толкова години и са известни. IP board и XenForo са къде по-стабилни...
Ще помислим по какъв начин може да компенсираме читателите и форумистите за причиненото неудобство. В момента обаче усилията на дирекцията са насочени да възстановим нормалната работа на форума .
Да бяхте направили рисърч, че вбюлетин е най-бъгавия форумен софтуер сред големите, въпреки че го правят от толкова години и са известни. IP board и XenForo са къде по-стабилни...
Коментар