като ги сравнявам с експерт.бг откривам странно много прилики. кой кого ли е копирал!??!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Харесва ли ти новия интерфейс на форума?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАаааа. благодара! Абе, оправат ги връзките постепенно, но генерално ни травматизираха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеАбе какво става! Исках да поздравя Trakatrak за великолепния му избор, особено репетицията. Но не успях, нямаше възможност! |Става въпрос за темата за любимата музика.
ПП Сигурно Антверпенчето ми е скроило пак номер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Потресен съм от безхаберието на мениджмънта към потребителите на форума и креташтия благодарение на него сайт! Толкова тутурутки майни не бях изказвал в последните години! И никой нищо не казва и не обещава, абе Бисеренски ти си пилот бе, като президента! Излезте там с някаква позиция, обещания, срокове на официалния сайт. Дайте някаква надежда - хората са толкова огорчени и гневни!
Вечеря с Амстердамката е най-малкото което ще искам за компенсация - вече мисля да вдигам мизата! и егаси грозните икони!
п.п. ей го след вас спират и санирането!
п.п.п. и Сфарм пуснаха нов сайт, но си го тестваха и работиха отделно на друг адрес и сега поддържат и стария и новия, всеки потребител да си прецени кой му е удобен, а вие сте интернет медия бе вие трябва да сте майстори на тези неща, как може.....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
Ще помислим по какъв начин може да компенсираме читателите и форумистите за причиненото неудобство. В момента обаче усилията на дирекцията са насочени да възстановим нормалната работа на форума .
Вечеря с Амстердамката е най-малкото което ще искам за компенсация - вече мисля да вдигам мизата! и егаси грозните икони!
п.п. ей го след вас спират и санирането!
п.п.п. и Сфарм пуснаха нов сайт, но си го тестваха и работиха отделно на друг адрес и сега поддържат и стария и новия, всеки потребител да си прецени кой му е удобен, а вие сте интернет медия бе вие трябва да сте майстори на тези неща, как може.....Last edited by tony1975; 22.11.2016, 07:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
Какво ти харесва бе бохча с бохча. Оня ден си се регистрирала за да ни омъглявате. Всички виждаме кои сте на заплата. Когато ние сме правили тоя форум ти си ходила в детската градина, хайде по-демократично ако може и се вслушвайте в по-изпатилите от вас. Инвесторски драскачи, оня тарикат - етихад - същия
Първо, що съм тарикат? И от кога съм инвесторски драскач?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Мен можете да ме компенсирате с 1000 акции на БАКБ, например .................................................. .
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobbyD Разгледай мнениеЗначи няма никакъв проблем да влизате и в другите теми. Само трябва да се разлогнете от профила си!Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
Коментар