Първоначално изпратено от dzk
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Харесва ли ти новия интерфейс на форума?
Collapse
X
-
Нищо не разбирате. Вижте какви хвалби се сипят по медиите за новата "визия":
http://www.dnes.bg/business/2016/11/...i-forum.323739
Направо удря в земята всички подобни форуми, чак CNN и Бумберг позеленели от яд и са търсили програмистите да ги наемат да им подобрят техните сайтове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Ного ясно. Човечетата затова са измислени - а не защото някой можело и да е неграмотен. Едно човече може да замени пет реда бльъ-бльъ-бльъ. От години опитвам да внуша, че трябва да има инвеститорски човечета, като напримерно:
- Човеченце, което танцува радостно пред растяща нагоре графика - или пред колонка зелени цифрички-котировки.
- Човеченце, което риве неутешимо пред рязко сриваща се графика.
- Човеченце, което гризе ноктетата си пред криволичеща диво нагоре-надолу графика.
- Човеченце, което се чипка във варел с петрол.
- Човеченце, което ближе огромно златно кюлченце (не бих се сърдил, ако прилича на мене).
- Човеченце, което спинка сладко върху купчина доларченца.
...може и други подобни да се измислят. Много ще се опрости комуникацията, например:
"Аз сега съм.... (човеченце номер 6)."
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениезаприличал е вече малко на стария форум, но още не струва
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Да използвам блокиращи програми???
Чуй се само,що за........
емотиконите са важни в един форум,чрез тях се изразява състояние на духа,корто е трудно за описване с думи!
- Човеченце, което танцува радостно пред растяща нагоре графика - или пред колонка зелени цифрички-котировки.
- Човеченце, което риве неутешимо пред рязко сриваща се графика.
- Човеченце, което гризе ноктетата си пред криволичеща диво нагоре-надолу графика.
- Човеченце, което се чипка във варел с петрол.
- Човеченце, което ближе огромно златно кюлченце (не бих се сърдил, ако прилича на мене).
- Човеченце, което спинка сладко върху купчина доларченца.
...може и други подобни да се измислят. Много ще се опрости комуникацията, например:
"Аз сега съм.... (човеченце номер 6)."Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
ЦЯЛ ЧАС се боря с проклетата ви поща, наложи се да изпоизтрия всичките си входящи съобщения, макар някои да са ми важни, защото изходящите НЕ СЕ трият нормално. Продължава да ми се оспамва пощата с някакви съобщения, че някой нещо писал в някоя си тема, все едно форум за целта няма. Позор.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
не ми харесва тоето мнение !!!Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за рекламите има блокиращи програмки
а с емотикони пише щерка ми...
тука сте все инвеститоре, с човечЕта ли се изразявате или с приказки?
Чуй се само,що за........
емотиконите са важни в един форум,чрез тях се изразява състояние на духа,коeто е трудно за описване с думи!Last edited by hemilio; 28.11.2016, 14:23.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеИнвесторе, аре оправете го вече тоя форум де! Колко още време ви трябва? До Нова година ще стане ли или повече време ще ви е нужно? Малко започвате да се излагате ми се струва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениетези изкачащи,святкащи,мигащи реклами са меко казано дразнещи!!!
това с емотиконите,просто е нелепо,как може да не сложите читави такива??????????????????
а с емотикони пише щерка ми...
тука сте все инвеститоре, с човечЕта ли се изразявате или с приказки?
препоръка е
Коментар
Коментар