IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Краткосрочна инвестиция от 10000 лв

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Че те дори при Дизелгей не станаха 70 ЕВРО, ти ги чакаш на 70 зелени... ми чакай си ги.
    Бъди сигурен, че най-късно до края на Q3, 2016 ще ги видим тези цени от 70-75$.
    Но дори и да не помниш тогава, ще ти го напомня

Коментар

А по-ниската цена на петролът - не е ли стимул хората да си купуват по-мощни коли?
      Не, Импе. Много наивно.

Разходите при мощните коли идват от данъците върху тях, а не от разходите за гориво.
      Една нова кола от базово ниво харчи със 6-8 литра бензин по-малко от коли с 500 коня, но цените на покупка, поддръжка и данъци определят покупките

Коментар

Паднаха доста повече от 4%. Краят на ноември бяха на 103 кинта, сега: 86 - хем днес подскочиха.

Емисиите: трябва да се следи - то е ясно, че всички са нарушители. Нисък клас коли ще карат по-скромните финансово хора, по-баровците пак ще си купуват беемвенца и мерцедесченца.

А по-ниската цена на петролът - не е ли стимул хората да си купуват по-мощни коли?
        Първо мисля че BMV и Мерцедес се купуват от не чак толкова богати -по скоро средната класа които се стремят да забогатеят но при кризата -точно те изпаднаха по надолу по стълбата...а и много хора може да са стреснати все още заради лизингите...все пак не съм експерт
        Last edited by anajo; 08.01.2016, 14:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
          Аз лично очаквам акциите на BMW, да паднат до около 70-75$, преди да обърне тренда.
          Че те дори при Дизелгей не станаха 70 ЕВРО, ти ги чакаш на 70 зелени... ми чакай си ги.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от anajo Разгледай мнение
            Защо,нали много хора се бяха ориентирали към по-нисък клас автомобили,свързано ли е с гафа с емисиите пише че акциите са паднали с 4 % не е ли малко?
            Паднаха доста повече от 4%. Краят на ноември бяха на 103 кинта, сега: 86 - хем днес подскочиха.

Емисиите: трябва да се следи - то е ясно, че всички са нарушители. Нисък клас коли ще карат по-скромните финансово хора, по-баровците пак ще си купуват беемвенца и мерцедесченца.

Коментар

Ако искаш да инвестираш на чуждите борси, вече е добре да имаш готовност, та да хванеш промоцията Няколко акции на BMW напримерно изглеждат все по-добра идея.
              Аз лично очаквам акциите на BMW, да паднат до около 70-75$, преди да обърне тренда.

Коментар

Ако искаш да инвестираш на чуждите борси, вече е добре да имаш готовност, та да хванеш промоцията Няколко акции на BMW напримерно изглеждат все по-добра идея.
                Защо,нали много хора се бяха ориентирали към по-нисък клас автомобили,свързано ли е с гафа с емисиите пише че акциите са паднали с 4 % не е ли малко?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнение
                  Че какво му е?
                  Дай Боже всекиму 5% годишно!
                  Депозитите в момента например вървят по 1.5% годишно, въпреки, че това не може да се нарече инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от anajo Разгледай мнение
                    Вярно е
                    Търсих по-добро място съобразно целите ми-МОЖЕ ЛИ ДА Я ПРЕМЕСТИТЕ в "Обучение, литература и съвети" или да отварям нова тема там?

Коментар

• Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение
                      ? 3-5% годишно. Егати профитът.
                      Че какво му е?

Коментар

• Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение
                        Човека иска да изкара някакви пари, а не да купи Химимпорт и да го продаде на -10% после!

Коментар

• Първоначално изпратено от corruptedmarket101 Разгледай мнение
                          Облигации, облигации, облигации! Това е твоето решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                            хахаха....
                            Кви, гръцки ли?
                            Жабешки.

Коментар

• хахаха....
                              Кви, гръцки ли?

Коментар

• Облигации, облигации, облигации! Това е твоето решение!

Коментар

Working...
                                X