Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Краткосрочна инвестиция от 10000 лв
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BGTR30 Разгледай мнениеКраткосрочна инвестиция от 10000 лв ?
1.нефт
2.volkswagen
3,Apple къса позиция
4. Акции на БГ стокова борса
5. Борсово търгувани фондове (ETF)
Естествено това не е препоръка, а лично мнение. Риск винаги съществува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGTR30 Разгледай мнениеКраткосрочна инвестиция от 10000 лв ?
1.нефт
2.volkswagen
3,Apple къса позиция
4. Акции на БГ стокова борса
5. Борсово търгувани фондове (ETF)
Естествено това не е препоръка, а лично мнение. Риск винаги съществува.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от anajo Разгледай мнениеПонеже много хора ми писаха в темата,искам да им се отблагодаря на всичките... Във всяка работа било то на трейдър , икономист и прочие е важна бързината, горе долу ме запознахте с вашата работа така че се досетих за такъв
1.Разбрах че има доста четене на неща отчети,анализи.....има си техника за скоростно четене-в нея е описано че може да се четат до 500 думи на минута.
2.Може да си внедрите технология свързана с обикаляне и събиране на инфото от различни сайтове и подреждането и по определен начин,удобен за работа,тя цялата може да седи на едно място при вас и да е по-"комкактна"-даже според мен това нещо не е толкова скъпо
Ако ви е интересно мога да разкажа за тези неща по нататък
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА според теб нормално ли е цените на акциите на автомобилопроизводителите да падат, защото петролът падал - а и другите суровини също?
За мен корелацията трябва да бъде обратна.
Защото най вероятно всички очакват нова криза...
Освен това нещата в света са сбъркани, цените на петрола паднаха, но хората няма как да потребяват повече, защото за крайния потребител цената на почти всичко си е същата.
Ето погледни Европа, горивата са малко по евтини, но не са 5 пъти по евтини. А когато цените на нефта се качваха, абсолютно всички останали цени ги корегираха своевременно. Сега защо нищо не се корегира надолу?!? Увеличили са се печалбите... дали?!? Нещо много се съмнявам, да са се увеличили печалбите... тогава къде отива разликата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА според теб нормално ли е цените на акциите на автомобилопроизводителите да падат, защото петролът падал - а и другите суровини също?
За мен корелацията трябва да бъде обратна.
щото няма манги, не е само при теб това
затова и акциите на някоя компания падат - свръх произовдствоLast edited by fortiss; 20.01.2016, 18:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеИмпе, както казват братята роми "аз като приказвам не говоря".
Видя ли че падна цената БМВ до 75$, а линка, където ми го изпрати все още си е секси
За мен корелацията трябва да бъде обратна.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо мислиш така?
Защото аз, ако кажа, че БМВ ще отиде на 138 кинта, ще обоснова предположението си.
Виж например туй извънредно секси БМВ-енце:
http://www.dnes.bg/cars/2016/01/08/b...eshteto.289017
Видя ли че падна цената БМВ до 75$, а линка, където ми го изпрати все още си е секси
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение1. Благодаря.
2. Извинявай, помислих, че ще се опиташ да продаваш нещо, но не съм бил прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениенапример?
Все пак първия вариант е напълно безплатен -правиш си тренировки вкъщи единствено
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеТехнологията, спомената в точка 2, безплатна ли е?
Коментар
Коментар