IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Краткосрочна инвестиция от 10000 лв

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
    не го мисли него той има по 2 акции. дори да се занулят все едно е почерпил в кръчмата
    По една, по две, по двайсет и две - по колкото: толкова.

Ама ще занулят на куковото лято.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      На борсите всичко е възможно.
      Да, но с различна степен на вероятност.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Митко искрено ти желая успех, но за мен си излязъл от бфб на Софикс 400 и влизаш в ДАКС на еквивалента на Софикс 1700 и после пак ще викаш че еди кои си са мишкуняци....

п.п. е дано да греша, дано се окаже че германската икономика е мощно подкрепена от високо интелигентни цигани от Афганистан и Сирия(които знам че боготвориш) и те вместо да цоцат пари, рязко ще увеличат Авто индустрията, ИТ и Фарма потенциала!
        не го мисли него той има по 2 акции. дори да се занулят все едно е почерпил в кръчмата

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Благодаря за пожеланията, Тони, драги приятелю - ама защо реши, че Даксът е на нивото на Софиксът, когато той - на 1700?
          Ако бе така - интересно как повечето могъщи немски акции имат дивидентна доходност, с която могат да се сравняват само 5-6 наши компании?
          По обратната логика: Даксът трябва да падне до около 2500 - т.е. около 4 пъти. Как виждаш обаче акция, дето носи 7 кинта дивидент, да струва 36-37 кинта? Ти Софарма имоти на цена 1.40 виждаш ли ги? При това - забележи: сравнявам двете могъщи и прекрасни кули на Имотаджийското, с двете могъщи и прекрасни гигабимберици на Allianz... нали се сещаш, колко трудно са сравними?
          На борсите всичко е възможно.

Коментар

• Благодаря за пожеланията, Тони, драги приятелю - ама защо реши, че Даксът е на нивото на Софиксът, когато той - на 1700?
            Ако бе така - интересно как повечето могъщи немски акции имат дивидентна доходност, с която могат да се сравняват само 5-6 наши компании?
            По обратната логика: Даксът трябва да падне до около 2500 - т.е. около 4 пъти. Как виждаш обаче акция, дето носи 7 кинта дивидент, да струва 36-37 кинта? Ти Софарма имоти на цена 1.40 виждаш ли ги? При това - забележи: сравнявам двете могъщи и прекрасни кули на Имотаджийското, с двете могъщи и прекрасни гигабимберици на Allianz... нали се сещаш, колко трудно са сравними?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Не забравяй, че иде време за отчети и дивиденти. Аре да видим Daimler като разпределят около 3.38 кинта дивидент, а Allianz: около 7.18 - накъде ще тръгнат акциите.
              Митко искрено ти желая успех, но за мен си излязъл от бфб на Софикс 400 и влизаш в ДАКС на еквивалента на Софикс 1700 и после пак ще викаш че еди кои си са мишкуняци....

п.п. е дано да греша, дано се окаже че германската икономика е мощно подкрепена от високо интелигентни цигани от Афганистан и Сирия(които знам че боготвориш) и те вместо да цоцат пари, рязко ще увеличат Авто индустрията, ИТ и Фарма потенциала!
              Last edited by tony1975; 01.02.2016, 21:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
                Импе, както ти бях казал отърва ли се от Бавареца, че го гледам падна под 75 гущера и взех да се притеснявам за теб. Внимавай и с Алианза, че и те тръгват юг, че по-топло там.
                Не забравяй, че иде време за отчети и дивиденти. Аре да видим Daimler като разпределят около 3.38 кинта дивидент, а Allianz: около 7.18 - накъде ще тръгнат акциите.

Коментар

• Импе, както ти бях казал отърва ли се от Бавареца, че го гледам падна под 75 гущера и взех да се притеснявам за теб. Внимавай и с Алианза, че и те тръгват юг, че по-топло там.

Коментар

• Абе вие работа нямате ли си или си търсите хинвеститорка?

Предлагам да си организирате още теми-тип надхващане
                    Ще обявя моите любимци от темата по следния начин:
                    1.Полезна /конкретна информация/
                    2.Подробен отговор
                    3.Ясен отговор-като за народа
                    4.Постоянство, активност в темата
                    5.Положително отношение, подкрепа

Ако искате допълвайте списъка...Това е само предложение...ако искате

Коментар

• Първоначално изпратено от anajo Разгледай мнение
                      Накрая реших парите да ги изям и да ги изпия а петрол да си купя от некой мол

листване - първоначално предлагане на акции
                      Бравос,ще стане човек от тебе!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anajo Разгледай мнение
                        Накрая реших парите да ги изям и да ги изпия а петрол да си купя от некой мол

Покани си някой кавалер да помогне и той

Коментар

• Има един израз, че по време на криза "Cash is king!"

та вземи си един буркан и ..... сещаш се

Коментар

• Накрая реших парите да ги изям и да ги изпия а петрол да си купя от некой мол

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Да не би да са листвали някоя стокова борса????
                              хи хи

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                Добре де след толкова много въпроси и отговори на всички е интересно в крайна сметка какво си избра?
                                До сега оглеждах графиките,ще ми се да имаше още няколко идеи за малки бързоразвиващи се компании /small caps ли се водят/.

Коментар

Working...
                                X