Първоначално изпратено от dansimens
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Краткосрочна инвестиция от 10000 лв
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеВече си с 10% напред с материалаSapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеКво ги мислите 10000! Аз толкова изхарчих,от когато е темата.Стискай ги ,ако са ти скъпи.Преди месец си взех 5 унции ЗЛАТО.Пука ми на шалтера за инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dansimens Разгледай мнениеАз препоръчвам акции на Royal Dutch Shell. В момента са на доста ниска цена и си заслужават като дългосрочна инвестиция. Сега са 45 долара, след 10-12 месеца ще са към 60, може и повече. Освен това за тази година си запазиха дивидента от 94 цента на акция, което прави към 8 % доходност.
Коментар
-
Онлайн семинар "В какво може да се спестява днес" - 24 февруари
На 24 февруари 2016 г. от 19 ч. ЕЛАНА Трейдинг ще проведе онлайн семинар „В какво може да се спестява днес“. Той е подходящ за всички хора със спестявания, които се чудят защо са ниски лихвите, в какво човек може да влага парите си и каква е реалистичната доходност, която може да очаква от различни вложения.
Онлайн семинарът е безплатен за всички, като е необходима само предварителна регистрация с имейл адрес.
Подробна информация
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеНе бих искал да ти противореча, но всеки интерпретира входната информация по свой начин, като лично аз очаквам, че Алиансчетата ще паднат до около 130$ в някакъв момент през тази година, където смятам, че е реалната цена.
Не бих казал това за другата ти инвестицикйка в Daimler. Там си мисля, че ще има увеличение с около 12-15% до края на 2016г.
Ако искаш аргументи, ще трябва да ти ги споделя в някоя бирария, като започне шампионска лигаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеКво ги мислите 10000! Аз толкова изхарчих,от когато е темата.Стискай ги ,ако са ти скъпи.Преди месец си взех 5 унции ЗЛАТО.Пука ми на шалтера за инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеАбе момче, ако за един месец не успя да намериш място за 10000, какво щеше да правиш със десет пъти повече - десет месеца ли щеше да ги мотаеш?
Бухай някъде и след една година ни разправи колко много си спечелил. Ще ти повярваме, къде ще ходим.
Впрочем, успех!За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе забравяй, че иде време за отчети и дивиденти. Аре да видим Daimler като разпределят около 3.38 кинта дивидент, а Allianz: около 7.18 - накъде ще тръгнат акциите.
Не бих казал това за другата ти инвестицикйка в Daimler. Там си мисля, че ще има увеличение с около 12-15% до края на 2016г.
Ако искаш аргументи, ще трябва да ти ги споделя в някоя бирария, като започне шампионска лига
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАйде сега глупости!
Каква беше вероятността златото да падне до тези нива? А петрола? А среброто?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа, но с различна степен на вероятност.
Каква беше вероятността златото да падне до тези нива? А петрола? А среброто?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПо една, по две, по двайсет и две - по колкото: толкова.
Ама ще занулят на куковото лято.
Коментар
Коментар