If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кво ги мислите 10000! Аз толкова изхарчих,от когато е темата.Стискай ги ,ако са ти скъпи.Преди месец си взех 5 унции ЗЛАТО.Пука ми на шалтера за инвестиция.
Аз препоръчвам акции на Royal Dutch Shell. В момента са на доста ниска цена и си заслужават като дългосрочна инвестиция. Сега са 45 долара, след 10-12 месеца ще са към 60, може и повече. Освен това за тази година си запазиха дивидента от 94 цента на акция, което прави към 8 % доходност.
Смели прогнози. Осемте процента говорят за риск от орязване.
Аз препоръчвам акции на Royal Dutch Shell. В момента са на доста ниска цена и си заслужават като дългосрочна инвестиция. Сега са 45 долара, след 10-12 месеца ще са към 60, може и повече. Освен това за тази година си запазиха дивидента от 94 цента на акция, което прави към 8 % доходност.
Онлайн семинар "В какво може да се спестява днес" - 24 февруари
На 24 февруари 2016 г. от 19 ч. ЕЛАНА Трейдинг ще проведе онлайн семинар „В какво може да се спестява днес“. Той е подходящ за всички хора със спестявания, които се чудят защо са ниски лихвите, в какво човек може да влага парите си и каква е реалистичната доходност, която може да очаква от различни вложения.
Онлайн семинарът е безплатен за всички, като е необходима само предварителна регистрация с имейл адрес.
Не бих искал да ти противореча, но всеки интерпретира входната информация по свой начин, като лично аз очаквам, че Алиансчетата ще паднат до около 130$ в някакъв момент през тази година, където смятам, че е реалната цена.
Не бих казал това за другата ти инвестицикйка в Daimler. Там си мисля, че ще има увеличение с около 12-15% до края на 2016г.
Ако искаш аргументи, ще трябва да ти ги споделя в някоя бирария, като започне шампионска лига
Според мен Allianz е ного по-могъща и по-стабилна компания от Daimler.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Кво ги мислите 10000! Аз толкова изхарчих,от когато е темата.Стискай ги ,ако са ти скъпи.Преди месец си взех 5 унции ЗЛАТО.Пука ми на шалтера за инвестиция.
И аз това си мислех, да си купи злато със 10 000 и каквото стане. Ако не след година, след година и половина ще го обърне и може да спечели.
Абе момче, ако за един месец не успя да намериш място за 10000, какво щеше да правиш със десет пъти повече - десет месеца ли щеше да ги мотаеш?
Бухай някъде и след една година ни разправи колко много си спечелил. Ще ти повярваме, къде ще ходим.
Впрочем, успех!
Стига да не се обърка и да каже къде и на каква цена е влязал.Тука така се става велик инвеститор.......................в очите на слепите
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Не забравяй, че иде време за отчети и дивиденти. Аре да видим Daimler като разпределят около 3.38 кинта дивидент, а Allianz: около 7.18 - накъде ще тръгнат акциите.
Не бих искал да ти противореча, но всеки интерпретира входната информация по свой начин, като лично аз очаквам, че Алиансчетата ще паднат до около 130$ в някакъв момент през тази година, където смятам, че е реалната цена.
Не бих казал това за другата ти инвестицикйка в Daimler. Там си мисля, че ще има увеличение с около 12-15% до края на 2016г.
Ако искаш аргументи, ще трябва да ти ги споделя в някоя бирария, като започне шампионска лига
Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Абе момче, ако за един месец не успя да намериш място за 10000, какво щеше да правиш със десет пъти повече - десет месеца ли щеше да ги мотаеш?
Бухай някъде и след една година ни разправи колко много си спечелил. Ще ти повярваме, къде ще ходим.
Коментар