Защо в заглавието на темата има удивителен знак
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КОЙ И КЪДЕ ХВАНА КЪСАТА КЛЕЧКА ТАЗИ ГОДИНА!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНа мен ми изглежда съвсем логично и доста вероятно да се случи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениев4ера полу4их новате иzепка на Marko Kolanovic
гледам днеска е стигнала и до ZeroHedge. мнениа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениехахахах, верно е 4е сам неурвновесен, но на теб ти се иzвинивам
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЕ, как- щото всички тук сме мега успешни и със съответното его, нищо, че може да имаме проблеми с абстрактното мислене
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениене си прав да хвърляш обиди във форума. Това говори повече за твоето ментално състояние отколкото за това на останалите. ИЗВИНИСЕБЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ като знаеш по-добре от другите що питаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ като знаеш по-добре от другите що питаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениееми zа сам си го писал преди месеци, кво да прва 4е половината олигофрени тука само се концентрират варху бг еzик и не писат вав форума по филологиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениесупер идея - бих искал да хвана движението от 100 до 10 долара, но сега на 10 ми е рисково. Пак късно го казваш, защо не го каза на 100 или поне на 50 долара? Въглищата явно са били супер удар тази година, добре си го изиграл.
Тука ако трябва да слушам умниците сега на 10 долара трябва да влезна, а на 100 е било рано
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениесупер идея - бих искал да хвана движението от 100 до 10 долара, но сега на 10 ми е рисково. Пак късно го казваш, защо не го каза на 100 или поне на 50 долара? Въглищата явно са били супер удар тази година, добре си го изиграл.
Тука ако трябва да слушам умниците сега на 10 долара трябва да влезна, а на 100 е било рано
Коментар
Коментар