If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Че аз рядко пиша смислено, но рядко все пак е по-добре от никога.
Сутринта написах грубо обща схема за спекулативна търговия, до която съм достигнал с наблюдение на пазара и малко мислене. Ти от своя страна какво написа, освен че се похвали с безумна инвестиция?
супер идея - бих искал да хвана движението от 100 до 10 долара, но сега на 10 ми е рисково. Пак късно го казваш, защо не го каза на 100 или поне на 50 долара? Въглищата явно са били супер удар тази година, добре си го изиграл.
Тука ако трябва да слушам умниците сега на 10 долара трябва да влезна, а на 100 е било рано
супер идея - бих искал да хвана движението от 100 до 10 долара, но сега на 10 ми е рисково. Пак късно го казваш, защо не го каза на 100 или поне на 50 долара? Въглищата явно са били супер удар тази година, добре си го изиграл.
Тука ако трябва да слушам умниците сега на 10 долара трябва да влезна, а на 100 е било рано
еми zа сам си го писал преди месеци, кво да прва 4е половината олигофрени тука само се концентрират варху бг еzик и не писат вав форума по филологиа
Коментар