Сега е времето на късите клечки. Който зареди сега с най-обезценени, подтиснати от разпродажби, но и ликвидни къси клечки при обръщане на тренда неговите ще се окажат най-дългите. Така се правят големи % печалби. А пък за още по-големи всичките къси клечки на репо на дъното и с парите още къси клечки. Те това е за търсачи на силни усещания. Разбира се и рискът е голям. Едното за другото. Не препоръчвам нищо, само разсъждавах на глас.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КОЙ И КЪДЕ ХВАНА КЪСАТА КЛЕЧКА ТАЗИ ГОДИНА!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеПри мен всички клечки без една бяха "къси"...Така, че по-правилният въпрос според мен е "Случайно някой да е уцелил дълга клечка през тази година?"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеПетролните компании. Опитах се да хвана падащ нож с голи ръце.
Няма се плашиш, всички сме минали през такъв период.
Дори смятам че е задължително, като се опари човек едва тогава истински разбира че риск мениджмънта е приоритет номер 1.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение2015 - годината на "късите клечки"...
Разказах - инвестирах основно навън - и то - август - около дъно - туканка - само мънинко-мънинко Буллендченца (единствената ми къса - не клечица даже, а сламчичка) и Иматаджийски - ама на прилична цена около 4 кинта.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениепрез 2016г настоящата къса клечка може да ни се струва доста дълга !!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениепрез 2016г настоящата къса клечка може да ни се струва доста дълга !!!!!Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНавсякъде.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНавсякъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗащо в заглавието на темата има удивителен знак
Коментар
Коментар