Първоначално изпратено от obafeme
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КОЙ И КЪДЕ ХВАНА КЪСАТА КЛЕЧКА ТАЗИ ГОДИНА!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеКакво да ти кажа , .........
уж малка пък доста лошо се "нахендрих" на нея с ДОВЕРИЕ холдинг
E за твое успокоение и аз съм се подвеждало преди време покрай тълпата в някои позиции, но затова пък съм си намерило откъде да черпя борсова мъдрост (из основа) и да се върна в играта - мастър КостоланиНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА за късата пишка нещо ще кажете ли?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА за късата пишка нещо ще кажете ли?
Какво да ти кажа , .........
уж малка пък доста лошо се "нахендрих" на нея с ДОВЕРИЕ холдинг
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеВсе още се чудя фараон Цветан Василев коя клечка изтегли?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеВсе още се чудя фараон Цветан Василев коя клечка изтегли?!
На мен ми по-интересно къде се загуби един бфб-майстор - с ник "INSIDER-a" :)))Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Да, за много години и на тая тема
Годината мина, но борсата не
Винаги има по една къса клечка в портфейла. Дори и монти от уплах да не се окаже изцяло с къси клечи в портфейла го е крашнал в кеш )) Какво да се прави страх лозе пази, но да не забравяме, че пазарът ще изненада приятно само този, който има папир. Кеша е осъден да гледа отстрани и да завижда на дългите клечкиНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеОо, колега, добре дошъл в клуба...
Няма се плашиш, всички сме минали през такъв период.
Дори смятам че е задължително, като се опари човек едва тогава истински разбира че риск мениджмънта е приоритет номер 1.
Eeeee, не се плаша аз от такива неща, все пак тежестта им в портфейла ми е само 5%. Ще го преживея. Все пак сме на пазарите от 2000 г. насам.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТака е. Аз обаче - не така.
Разказах - инвестирах основно навън - и то - август - около дъно - туканка - само мънинко-мънинко Буллендченца (единствената ми къса - не клечица даже, а сламчичка) и Иматаджийски - ама на прилична цена около 4 кинта.Vanitas vanitatum...
Коментар
Коментар