И аз това се чудя, нищо, че половината потребители пишат за Россия, за да измествата очевидната окупация на ЕС от США.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредна тема за модераторите
Collapse
X
-
Модераторке, защо не си спазвате обещанието?
Кога ще отключите тази тема?
http://www.investor.bg/forum/showthr...88#p1427799720
Какво значи "заключена за известно време"? Колко известно? За 2-3 години ли я заключихте?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mibova Разгледай мнениеОтваряте Коментари, от дясно има Форуми - влизате там и избирате категорията. Най-отгоре има бутон Започни нова тема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
А иначе - предлагам да уволнят всички модератори. Т.е - да няма модератори...
На Улицата...на модератори ли разчиташ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕ, супер си беше списанийцето - израснах с него - какво толкоз. ...
А иначе - предлагам да уволнят всички модератори. Т.е - да няма модератори, за да можем да се развихримммм
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеИ аз съм се чудил модераторите на какъв принцип ги избират , определено има няколко типажа които са крайно необективни в модерирането. Оставят едни обиди а банват за други в зависимост от субективното си мнение.
Ако тая практика ще я продължават ще е хубаво да обнародват списък с позволените обиди ......че поне хората като се разгорещи спора да са равнопоставени.
Коментар
-
И аз съм се чудил модераторите на какъв принцип ги избират , определено има няколко типажа които са крайно необективни в модерирането. Оставят едни обиди а банват за други в зависимост от субективното си мнение.
Ако тая практика ще я продължават ще е хубаво да обнародват списък с позволените обиди ......че поне хората като се разгорещи спора да са равнопоставени.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Е, супер си беше списанийцето - израснах с него - какво толкоз. Модераторите, известно е, провеждат политики и, същите тези политики далеч не са в защита нито на свободата на словото, нито на чистотата на речта, нито на свободата на съвестта и т.н. истински ценности. Въпросните политики целят опростачването на форумното братство и диктат хкакво да се възприема /а какво не/ чрез груба, недодялана намеса и триене, триене, триене...Ето защо, ако /случайно/ забележа ... уравновесена и уместна реакция от страна на модератор, последните години просто се чудя как така са се сбъркали. То не бяха критерии, не бе чудо: Едни се толерират наред, други /ако на модератор му е криво/ рече ли, дяла, дяла, дяла. И колкото по-малко разбират написаното, толкова по-агресивни стават. Много им здраве.
Коментар
-
Цитат:
Това съобщение беше изтрито от X_Y. Причина: Ако обичате, заяжайте се на лични, не в темата.
----------------
Мисля, че пиша абсолютно по темата. Уведомил съм нагоре по веригата защо не се спазват Общи условия на сайт и се нарушават от служителите, които пречат на юзърите.
----------------
Ако за пореден път се прикрият нещата и тук ще виси моето име с някакви епитети/нападки, че "аз се ЗАЯЖДАМ" .... но не е ясно с кого ..... - вероятно ще отидем на Съд и там ще можете да докажете тезата си с кого съм се "заял".
П.П. Копирам ви част от Общите условия, понеже явно не сте ги чели и аз не комуникирам с вас, за да ме редактирате нон-стоп и да ме местите в други теми. Тоест избягвам контакт с вас.
Цитат ( общи условия )
Всички съобщения във форума на Investor.bg, както и коментарите под статиите, публикувани в сайта, изразяват само и единствено личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра и Investor.bg.
--------------------------------------------
Обяснете откога и защо и Мурзилка е станало "обидно" име за Русия и руснаците, при условие, че самият Путин ги награждава?
П.П. Принуден съм да запазя и този архив на компютъра си с цел архив, ако държите да си видим в Съда.
С уважение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАко си пълен смотаняк и лузър и като матрьошките, може да кажеш, че при средна температура за Масква от 3-4 градуса целзий ( където в зимата слънцето залязва в 16ч и изгрява в 10ч на другия ден, че нямаш достъп до витамин Д.
Неговата липса води до депресии и масови самоубийства.
Тогава ще дойдеш като куче на синджир при майчицата си ( БГ империя и ще помолиш като пич ). Братя, които ни учихте да четем и пишем и да ни научихте да се молим някога, може ли да помогнете пак?
И да ни дадете малко слънце, за да не се трепем на първо място по самоубийства.
------------------------------------
БГ император ще разгледа молбата на пещерняците и ще ги пусне, но за кратко.
Идвате, ПЛАЩАТЕ си и си отивате!
Коментар
-
'Мурзилка' стана на 80 години
80 години навърши в началото на седмицата руското детско списание "Мурзилка" (Murzilka.km.ru). Целият негов колектив, всички автори и читатели бяха поздравени от президента Владимир Путин. През 1924 г. писатели и художници се събрали и решили да направят списание за деца. Речено-сторено...
http://www.vesti.bg/novini/populiarn...oj-gnom-536100
---------------------------------
За обща култура пускам линк!
П.П. Каква е тази дискриминация кравари ( каубои ), острилки ( шваби ) и т.н. да не е обида, а това, което рекламира Хаяско да е обида? Не мога да повярвам за какво безхаберие иде реч ....
Цитат:
"Сред родните периодични издания "Мурзилка" заема особено място. Списанието стана верен приятел и съветник на няколко поколения деца, а и днес интересът към него не е намалял - се казва в поздравлението на Путин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеаз съм от създаването на сайта
убеден съм, че Тони и хора като него по никакъв начин не заслужават такова отношениефорумът е на всички, не на някакъв администратор,
ако е негов - да си го носи у тях под възглавницата
напълно съм съгласен с теб Форти....(въпреки че имаме различия по някои въпроси с бате Тони по темата за атера)Last edited by orakula; 22.10.2014, 12:38.
Коментар
Коментар