If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
приятели а иван давидов модератор ли е?
щото в един пост казава 'аз као бях модератор нямаше да се занимавам да ви отговарям а щях да банвам...." или нещо от сорта, специално за негова радост и тия като него дето мислят, съм си сменил подписа.
а вчера пък заключи една много интересна готварска тема
приятели а иван давидов модератор ли е?
щото в един пост казава 'аз као бях модератор нямаше да се занимавам да ви отговарям а щях да банвам...." или нещо от сорта, специално за негова радост и тия като него дето мислят, съм си сменил подписа.
а вчера пък заключи една много интересна готварска тема
....]Руслямският народ и бледото му жоже ги тресат по-големи проблеми, едва ли се притесняват от нашите критики, ма ти за какво виеш няма обяснение [/QUOTE]
..............................
Инвестор позволява някои да се подвизават с по няколко ника, все едно е лудница и на пациентите им е позволено да се изживяват в различни роли!
Що за практика, господа от Инвестор?
Каква е целта Ви?
Когато трием винаги поставяме причина и винаги изтритото и причината се виждат.
С Вас не помня да съм имал неприятности и поради това по никакъв начин не приемайте казаното лично.
Има два варианта:
1. Твърдението ви е лъжовно.
2. Някои от Вашите колежки/колеги системно си превишават правата и в противоречие с установените правила на форума, показват небалансирано и пристрастно отношение, не спазват заявения по-горе стандарт и затриват без остатък мнения на определени форумци.
Изберете една от опциите и ако резултатът не ви харесва по някаква причина, вземете мерки да го коригирате.
Обидно ми е и се извинявам на администрацията, че може да има толкова ниско ниво на поведение и с толкова "високи" претенции кой къде и как да пише? ( заради въпросния ник )
Накратко, познатите форми на политическо управление се делят в наши дни на република, монархия, федарация ( формата ИМПЕРИЯ не се влияе от тях, като за пример може да се даде Рим, който 500 години е бил република, но въпреки това всички го знаят и изучават като империя ).
-----------------------------------
Тук съм правил анализ за ситуация от гледна точка политическо управление на 56 държави в Европа и какъв е стандарт на живот в тях в зависимост от формата на управление ( безплатно ):
8.02.2012 08:53 - Препоръки към България - част 3-та
Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Забележка: По-лесно е да се разбие атомът, отколкото един предразсъдък – Алберт Айнщайн
Формата на държавно управление е вид ресурс за всяка една държава, а също така и Времето, под която тя фигурира исторически на световната сцена като търговска марка под едно и също име, признато от останалите.
П.П. Ако и сега господинът от плевенските села не разбира, че пиша съвсем коректно и в точната тема на форума, то моля - повече не му отговаряйте.
Явно иде реч за пълен психопат!
Омръзна ми да ти повтарям че твоите анализи не вълнуват никого в тоя форум.Така че запази ги за себе си.По добре кажи как направи тая тераса тоя инженерен шедьовър
Обидно ми е и се извинявам на администрацията, че може да има толкова ниско ниво на поведение и с толкова "високи" претенции кой къде и как да пише? ( заради въпросния ник )
Накратко, познатите форми на политическо управление се делят в наши дни на република, монархия, федарация ( формата ИМПЕРИЯ не се влияе от тях, като за пример може да се даде Рим, който 500 години е бил република, но въпреки това всички го знаят и изучават като империя ).
Тук съм правил анализ за ситуация от гледна точка политическо управление на 56 държави в Европа и какъв е стандарт на живот в тях в зависимост от формата на управление ( безплатно ):
8.02.2012 08:53 - Препоръки към България - част 3-та
Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Забележка: По-лесно е да се разбие атомът, отколкото един предразсъдък – Алберт Айнщайн
Формата на държавно управление е вид ресурс за всяка една държава, а също така и Времето, под която тя фигурира исторически на световната сцена като търговска марка под едно и също име, признато от останалите.
Защо тогава на този ник му се позволява да обижда и да спсми наред.Направете му тема за БГ Империя и там на воля да си развива въображението.Защо никой не му трие простотиите за БГ Империя в тема Политика.И защо му позволявате да обижда Русия Руският народ и Президента на Русия
Коментар