If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чудеса. Не очаквай от въпросния да бъде човек : НЕ Е. Този регулярно на черното казва бяло и на бялото-черно. Най-добре, в игнор-листа, да не си хабиш нервите със серсеми.
Ти сега не си отваряй втори фронт с мен, щото ще ти призлее. Говорех за платени постове в темите за Политика.
Първо чети, после го проумей и най-после се изхождай по въпроса.
Чудеса. Не очаквай от въпросния да бъде човек : НЕ Е. Този регулярно на черното казва бяло и на бялото-черно. Най-добре, в игнор-листа, да не си хабиш нервите със серсеми.
Че аз къде се оплаквам?Констатирам само факти.Маранди ми вика ахмак трият мен,Него не го банват.Аз никого не съм обидил.Теб обидих ли?
Нямам 5 ника като тИбя, за да ги сменям всеки ден, когато някой от тях предизвика банан.
Пиша само с един и с името си! ( мислиш, че не знаят, че когато ме баМнат и после не влизам въобще у форумо ли? )
Ма, не съм нарко-зависим кат' тИбя. Щом ме санкционират ОК. Да съм се оплакал за това?
А, ти само сменяш ника и почваш поредните глупости, които си мислиш, че някой е длъжен да чете за безсмъртното жоже. Ма, ще пукне и то, бре и тогава какво ще пишеш по цел ден със спам и тролене? ( за президента на Заир вероятно )?!
Като ти гледам датата на регистрацията, ти си тук отскоро. Аз съм от малко повече време. Повярвай ми - под ника Маранди не пишат модератори. Просто няма как да вземат подобен човек на работа в Инвестор.
Е че под тоя ник пишат модераторите затова е недосегаем.Аксиоми има на друго място.Във форума няма аксиоми.
Като ти гледам датата на регистрацията, ти си тук отскоро. Аз съм от малко повече време. Повярвай ми - под ника Маранди не пишат модератори. Просто няма как да вземат подобен човек на работа в Инвестор.
Че аз къде се оплаквам?Констатирам само факти.Маранди ми вика ахмак трият мен,Него не го банват.Аз никого не съм обидил.Теб обидих ли?
Приеми Маранди като аксиома в математиката. Харесва ти или не, на този етап присъства и не се дискутира. Но не вини за това модераторите или най-малкото - не искай от тях обяснение. Защо това или онова.....
Коментар