IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
    Хаха... е па правете каквото щете най накрая ... то човек пробва да ви влезе в положението ...не било по темата !
    Все ги защитавам, но може и да са им спуснали некви опорки Като че ли има промяна, особено в безидейни теми То нема у форума читав коментар, който да е централно по "темата" Както и да е, Има форум - има проблем

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Това ще е най мъдрото решение на модерацията на Инвестор ! Подкрепям изцяло !

A пък на бана туй му е хубавото , че ше ти попречи да пишеш глупости ...
      Хах. Щял да попречи. Хах.

Коментар

• Хаха... е па правете каквото щете най накрая ... то човек пробва да ви влезе в положението ...не било по темата !

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

И ми сложи бан за 40 години, за да не чета повече глупости
          Това ще е най мъдрото решение на модерацията на Инвестор ! Подкрепям изцяло !

A пък на бана туй му е хубавото , че ше ти попречи да пишеш глупости ...
          Last edited by majnata; 18.03.2019, 18:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнение
            Оцветяването е единствено и само с цел дразнене на потребител на форума!
            Глупости.
            Но все пак кажи на вашите програмисти да махнат цветовете от форумните опции
            И ми сложи бан за 40 години, за да не чета повече глупости

Коментар

"Last edited by aleks262; Днес, 19:47."
              Смешна и неуместна е намесата на модератор за премахването на цветовете в моите реплики вследствие на една глупава реплика на "начев"
              Ако българите можеха да идентифицират добре обектите и субектите като "сини" и "червени", България нямаше да е там, където е сега ...
              Оцветяването е единствено и само с цел дразнене на потребител на форума!

Коментар

"Last edited by aleks262; Днес, 19:47."
                Смешна и неуместна е намесата на модератор за премахването на цветовете в моите реплики вследствие на една глупава реплика на "начев"
                Ако българите можеха да идентифицират добре обектите и субектите като "сини" и "червени", България нямаше да е там, където е сега ...
                Да бе ... нали през 89а на власт дойде синия цвят ...

Коментар

• "Last edited by aleks262; Днес, 19:47."

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

„Добра” ? За кого и за какво ?
                    Ерония.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Никъде, мисля че е добра перспектива
                      „Добра” ? За кого и за какво ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение
                        Инвестор бг къде мога да направя забележки или да отправя препоръки към модераторите ?
                        Никъде, мисля че е добра перспектива

Коментар

• Инвестор бг къде мога да направя забележки или да отправя препоръки към модераторите ?
                          Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

• Имхотеп
                            Junior Member
                            Заслужил
                            инвеститор
                            Днес, 17:31

Трият ви и ви банват защото сте простаци.

Модератор , за този пост ще получи ли бан въпросният потребител и колко пъти трябва да бъде предупреден за ден за да получи бан, питам за да са ясни критериите- мен ме баннахте без предупреждение, този потребител ще го оставите дори да ви тегли една майна

Коментар

• Струва ми се, че имат поне две бисквитки за логване и те се ритат. И изглеждам логнат он, ако съм влязъл в тема, а изглеждам оф на главната страница. Отдавна не съм пробвал коментиране под статия.

Писал съм, кои бисквитки са ми подозрителни, но засега положението е сон шонжмон.

Коментар

• Уважаеми модератори,

Имали ли сте случай, в който някой от участниците тук да не може да пише коментари под статиите по причината, че не може да се логне неколкократно?

Значи, проблемът е в това, че коментари във форума мога да пиша, но коментари под статиите - НЕ! /имам усещането, че до сутринта да опитвам - все ще ми иска отново и отново паролата/

Благодаря за ангажираността ви!

Коментар

Working...
                                X