If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хаха... е па правете каквото щете най накрая ... то човек пробва да ви влезе в положението ...не било по темата !
Все ги защитавам, но може и да са им спуснали некви опорки Като че ли има промяна, особено в безидейни теми То нема у форума читав коментар, който да е централно по "темата" Както и да е, Има форум - има проблем
"Last edited by aleks262; Днес, 19:47."
Смешна и неуместна е намесата на модератор за премахването на цветовете в моите реплики вследствие на една глупава реплика на "начев"
Ако българите можеха да идентифицират добре обектите и субектите като "сини" и "червени", България нямаше да е там, където е сега ...
Оцветяването е единствено и само с цел дразнене на потребител на форума!
Смешна и неуместна е намесата на модератор за премахването на цветовете в моите реплики вследствие на една глупава реплика на "начев"
Ако българите можеха да идентифицират добре обектите и субектите като "сини" и "червени", България нямаше да е там, където е сега ...
Да бе ... нали през 89а на власт дойде синия цвят ...
Имхотеп
Junior Member Заслужил
инвеститор
Днес, 17:31
Трият ви и ви банват защото сте простаци.
Модератор , за този пост ще получи ли бан въпросният потребител и колко пъти трябва да бъде предупреден за ден за да получи бан, питам за да са ясни критериите- мен ме баннахте без предупреждение, този потребител ще го оставите дори да ви тегли една майна
Струва ми се, че имат поне две бисквитки за логване и те се ритат. И изглеждам логнат он, ако съм влязъл в тема, а изглеждам оф на главната страница. Отдавна не съм пробвал коментиране под статия.
Писал съм, кои бисквитки са ми подозрителни, но засега положението е сон шонжмон.
Имали ли сте случай, в който някой от участниците тук да не може да пише коментари под статиите по причината, че не може да се логне неколкократно?
Значи, проблемът е в това, че коментари във форума мога да пиша, но коментари под статиите - НЕ! /имам усещането, че до сутринта да опитвам - все ще ми иска отново и отново паролата/
Коментар