До алекс- няма да има нужда от модериране на коментарите до момента в който поискате диплома от специализирано учебно заведение и сметка в банката/ опция имотно състояние/. Не може някакъв глупак да прави всички в темата на маймуни- къща на село ама гУлям Инвестур, да не говорим за глупостите как продал фирма в холандия, ама пенсията му е малка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеБи било интересно да котирате курса на юана,все пак това е основна резервна валута.
Все пак, човек трябва да е подготвен за новите времена. Ето нещо, което и ФЕД не може да повлияе. Не публикацията. Нея, у нас, да покрият не е невъзможно. Говорим за настъплението на червените пари.
Last edited by Pyramid; 28.01.2018, 20:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
Проблемът е отсранен. Поздрави и хубав уикенд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОтчитането на търговията,класациите, процентите на промяна и т.н. се е омазала....
Точно акциите на дружествата от ХИМ...?
Бойчо, Бойчооо......
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Като гледам " течащите " котировки на БФБ акциите по Блумбърг България се сещам за периода ,когато сайта инвестор.бг го обновяваха няколко месеца.
Котировките изостават от реалните с няколко дена - как да вярвам на актуалните информации на тази телевизия ?
И ....сменям канала .
Гледам оправили сте си котировките за БФБ компаниите в телевизията .
Трябваше по-рано да поставя въпроса
Поздрави !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
Ще поясня отново:
Интересът ми към откровено глупави компании наистина пресъхна. Турил съм им пепел, пък и мога да ги критикувам на много места. Затова, няма да се меся точно в тяхната тема.
Да, обаче, и над глупавите хора нямам контрол. Не, че те самите имат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениеМодераторите - моля отворете/отключете темата за ПДНГ?
мина вече доста време"the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОтчитането на търговията,класациите, процентите на промяна и т.н. се е омазала....
Бойчо, Бойчооо......
Коментар
-
Бойчо, Бойчооо......
Коментар
-
Бойчо, Бойчооо.......
Котировките изостават от реалните с няколко дена - как да вярвам на актуалните информации на тази телевизия ?
И ....сменям канала .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имам питане , към модераторите или който там е отговорен. Написах коментар със заглавие ,,Дивергеция при индексите,, в темата DAX на 03.01. 2018 в 13.10 часа .Погледнах отчетен е от системата, но не се пуска публично. Какъв е проблема , много е голям или нещо друго. Трябва ли да го повторя. Какво да правя при други подобни случай.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеДо ръководството на Investor.bg.
Моля да си озаптите модератора Andi11. В темата "Политика" обсъждаме едно политическо решение - ратификацията на т.нар. "Истанбулска конвенция" за защита на жените от насилие. Въпросният модератор си позволява да изтрива този пост , както и други подобни постове с мотива "Придържайте се към темата!". Темата е "Политика" и водя спор относно политическо решение. Споря с човек, който не разбира ужаса и насилието, на които са подложени много жени в някои страни. Не разбирам с какво се отклонявам от темата.
Моля Бойчо или Мариян да вземат отношение по въпроса. Аз съм един от основателите на този форум и рядко оспорвам модераторски решения, но това вече е прекалено!
Коментар
-
До ръководството на Investor.bg.
Моля да си озаптите модератора Andi11. В темата "Политика" обсъждаме едно политическо решение - ратификацията на т.нар. "Истанбулска конвенция" за защита на жените от насилие. Въпросният модератор си позволява да изтрива този постАми може да е обрязана жена, която не иска това да се случи на нейното дете. А и ужасът, в който живеят тези жени , когато станат големи, включва и цял куп други "екстри", свързани с религията на пророка. Съветвам те да прочетеш конвенцията внимателно и да разбереш за какво става въпрос. Определено трябва да има такава конвенция, съвсем друг е въпроса с простотията с дефиницията за пол, измислена от толерастите. За това казвам, че тази тъпотия е изключително вредна - опитват се да извратят една хуманна кауза с толерастките си простотии.
На една страна сме бате Пешо, просто опитай да разбереш нещата.
Моля Бойчо или Мариян да вземат отношение по въпроса. Аз съм един от основателите на този форум и рядко оспорвам модераторски решения, но това вече е прекалено!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
- 1 like
Коментар
Коментар