форумите и писането на съобщения е абсолютен булшит!!! Много пъти пиша нещо и после го губя ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Е по-назад установихме защо вие, комунделите непрекъснато говорите, за педали, негри, курища - ами защото сте такива бе!
Аз бих добавил - също и говвноеди.
Модератори , баннете най накрая този ник ! Колко още простотия и цинизми трябват , за да разберете , че не спазва "добрия тон " ?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМое ли да ми обясните, поради что тая уфтсъ Мибова ми е изтрила поста в Оптимизма? Обидих ли някого, чувства ли накърних, не беше по темата ли, не се хареса на някого ли, пълн булшит ли беше, какво? Ако искате да ме баннете - просто ме баннете и да приключваме с отношенията си, бал съм го и форума, ич не ми пука дали ще пиша тук, или не, ако обаче имате поне малко акъл и съвест, ще се извините и ще си пазите поне малко форумците, че без тях сайтът ви отива по дяволите! Очаквам лично извинение точно от въпросната Мибова, която или който и да е тя/той - най-малкото съм си загубил 10 минути от времето, за да го напиша този пост!
Коментар
-
Мое ли да ми обясните, поради что тая уфтсъ Мибова ми е изтрила поста в Оптимизма? Обидих ли някого, чувства ли накърних, не беше по темата ли, не се хареса на някого ли, пълн булшит ли беше, какво? Ако искате да ме баннете - просто ме баннете и да приключваме с отношенията си, бал съм го и форума, ич не ми пука дали ще пиша тук, или не, ако обаче имате поне малко акъл и съвест, ще се извините и ще си пазите поне малко форумците, че без тях сайтът ви отива по дяволите! Очаквам лично извинение точно от въпросната Мибова, която или който и да е тя/той - най-малкото съм си загубил 10 минути от времето, за да го напиша този пост!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнениеВ момента се работи по проблема с темата.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bondinio Разгледай мнениеОще не мога да отварям "Бисери и вицове" ? WTF?
Явно не съм само аз, тя е загинала горката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ми кат разправяш политически/некоректни/ вицове , тъй ша е тя ...
Тя предполага всички да сме тъпи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеКва става бе , ше дойде ли топлата вода ?
Бисери и вицове (2)
Sorry, you are not authorized to view this page
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А за любимата музика как стоят нещата? Защото мрънкалото започна да пуска Вивалди в Кръчмата и май този музикален фон ми идва в повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнениеВ момента се работи по проблема с темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнениеВ момента се работи по проблема с темата.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар