If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Що не вземете да създадете тема в която да оценяваме работата на модераторите...Ще научите много истини и неприятни неща които като триете мислите че не съществуват
Спокойно. Прекрасно се знае всичко. Ама хората семейства гледат, деца имат и т.н., нямат особено къде да мърдат. И слушат. Бъди великодушен.
Що не вземете да създадете тема в която да оценяваме работата на модераторите...Ще научите много истини и неприятни неща които като триете мислите че не съществуват
Добъд ден инвестор.бг,не мислите ли, че е време политическите тролове на ГЕРБ да си починат от 12 години усилен труд?? Визирам: соколов, барбарон, имхотеп, червена сган, червени боклуци, информ, а още към 100 ника. Както и да вдигнете всичко банове наложени заради техните доноси! Ако имате финансов интерес от герб го кажете в името на добрата открита журналистика. ПИРАМИДАТА ГЕРБ ЗАМИНА....НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ПОВЕЧЕ!
Алекс, с пристрапристрастното си отношение към пирамид - превръщате в безсмислено участието в конкретни спорове по темите.
Бъдете здрава. (доколкото зная, модерацията тук е съставена от дами - сложно ли е да бъдете безпристрастна?)
Хм. То и на мен ми се чини, че много ме трият но, хубав съм, трябва да блестя...
Алекс, с пристрастното си отношение към пирамид - превръщате в безсмислено участието в конкретни спорове по темите.
Бъдете здрава. (доколкото зная, модерацията тук е съставена от дами - сложно ли е да бъдете безпристрастна?)
Хаха какъв е тоя роман дето си написал/а. Тук е пълно с хора с по няколко акаунта заработващи за дадени централи да пускат мнения. Сиг и ти си в тоя кюп и виеш на умряло
Аз искам да подам сигнал да се изтрият профилите на троловете от герберската централа - имхотеп/ валидатора.
Угважаеми г-н Попов. Преди малко модератор X_Y си позволи да редактира мнение на потребител bulgarian lev в тема за цените на имотите. Аз коментирах в отговор на bulgarian lev и моят коментар беше тотално изтрит с причина "коментар на редактирано мнение".
Попитах модератор X_Y с какво коментара на bulgarian lev и моят коментар противоречат с Общите условия за ползване на сайта на Инвестор.бг и в частност форума, но освен, че не получих отговор, мнението ми съдържащо този въпрос като доказателство отново беше безцеремонно изтрит.
г-н Попов, имайте предвид, че когато потребител ползва вашият сайт без това да противоречи на Общите условия поставени от вас и подписани от двете страни, то вие като собственици на сайта подлежите на санкции според Европейското законодателство. Дано ме разбирате правилно, защото няма да е в интерес на никой ако се наложи да защитя правата на потребителите на сайта излизайки от анонимност.
Бихте ли попитали вашият модератор защо редактира мнението на bulgarian lev и защо изтри изцяло моят коментар? С какво двете противоречаха на Общите условия за ползване на сайта? Имайте предвид, че това ми се случва 2 пъти за 2 дни. Първият път модератор Анди11 поднесе извинения като написа, че уж имало много спам и моят коментар погрешка бил изтрит заедно със него. Интересно ми е сега каква е причината и държа на обяснение за причината за действията на модератора X_Y.
Хубав ден.
Хаха какъв е тоя роман дето си написал/а. Тук е пълно с хора с по няколко акаунта заработващи за дадени централи да пускат мнения. Сиг и ти си в тоя кюп и виеш на умряло
Аз искам да подам сигнал да се изтрият профилите на троловете от герберската централа - имхотеп/ валидатора.
тези не са мой
но твоите ги знаят всички
Купа , Чифликов , Седларов , караКольо , Арменския поп , Станчева , Judje
как и защо те пускат отново и отново
нямам обяснение
явно тук всичко е на доизживяване
и този пост отива до пощата на Бойчо
както и изтрития ми отговор
на цитираното набеждаване
което пък е оставено
Опс, виждам, че и с NordWest пак си се появил. Да знаеш че не се пише Nord, a North. Па вземи понаучи поне английкски вместо да си губиш времето в тема която не ти пасва.
Orthodox, Yandox, mitko2848, Don0815. Колко още други АКТИВНИ ник-а имаш?
тези не са мой
но твоите ги знаят всички
Купа , Чифликов , Седларов , караКольо , Арменския поп , Станчева , Judje
как и защо те пускат отново и отново
нямам обяснение
явно тук всичко е на доизживяване
и този пост отива до пощата на Бойчо
както и изтрития ми отговор
на цитираното набеждаване
което пък е оставено
Коментар