Не напротив - абсолютен спам е. Оплаквате се от мнение, което е изтрито и правите калабалък тук, без да е нужно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеАми мнението е изтрито от Анди, така че не знам какво повече искате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеЗначи аз ще изтрия обидата от едно място, за да я оставя на друго? Не мисля. Ето, казвам ви да посочите тема и час на мнение - не искате. Продължавате да се заяждате с мен и да спамим темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеЗначи аз ще изтрия обидата от едно място, за да я оставя на друго? Не мисля. Ето, казвам ви да посочите тема и час на мнение - не искате. Продължавате да се заяждате с мен и да спамим темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеОбиди не може да се цитират. Кажете темата и часа на мнението и ще погледна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеКакво отвратително действие визирате? Моля дайте линк към темата и посочете кое е мнението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеКакво отвратително действие визирате? Моля дайте линк към темата и посочете кое е мнението.
Коментар
-
И в какво по точно се изразява провинението на Пирамидата, та бива директно заплашван с отхвърляне?!
Нямаше обидна дума, човекът изразява негативно отношение към модерацията. Вие май вече се вземате наистина като някакво йерархично ниво, което раздава наказания и не подлежи на коментар в условия на липса на правила.
Ако има нещо такова - директно го напишете и изискайте изрично съгласие от форумците да участват в среда, където единственото правило е, че модераторът не се подчинява на никакви правила и е винаги прав.
Ако има форумци, които по някаква причина ви пречат - споделете, че са нежелани. Кажете им - изразяваните от вас възгледи пречат на нашия бизнес и участието ви е нежелано. Аз лично знам, че това е факт и има потребители, които имат несъзвучни с бизнесинтересите ви убеждения.
Други потребители, въпреки безобразното си поведение, очевидно не ви пречат.
А сега нека изясня по същество, в какво се състоеше вината на Пирамидата.
Преди няколко дена, форумен участник с ник Барбарон, въпреки напредналата си възраст и претенциите си за принадлежност към едно богато и културно западно общество, с гнусен пейористичен език извърши символно сношение с Бога. Ще отида още по-нататък въпреки повиците за повръщане - ставаше дума за насилствено деяние, което се извърши под снизходителния поглед на модерацията, която след деянието заличи по-нови постове, а разсеяно остави тази гнус.
Доказателства ли ви трябват или може само свидетелски показания?!
В предния постинг потребител с ник Майната отново се опита да ви привлече вниманието на това отвратително действие, а Пирамидата просто изрази съгласие с него и ви обърна внимание, че това толериране е недопустимо и говори лошо за модерацията. Толкова за вината му.
Коментар
-
Категорично възразявам срещу действията на модератор Анди по случая с обидите/ неколкократни / на религиозна основа от страна на барбарон ! Позволих си да ги цитирам тук и да искам да бъде прекратена тая практика във форума на Инвестор . Реакцията беше със голямо закъснение и предупреждението за бан беше към мене , а не към въпросния ...
Коментар
Коментар