Първоначално изпратено от Вълчо-34
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Приемам да не ми отговаряте!
Ако действително ви интересуват подробности за случката, използвайте правата си.
Дайте команда: покажи хронология на всички изтривания на съответната дата. Анализирайте резултата и съпоставете с момента на постването. За ваше ползване.
Аз много добре знам за случилото се и рефрешвах постоянно, че да видя докъде ще стигнете.
Не искам нищо от вас.
Ако вие искате, продължавайте да ме триете без следа.
Вече може да стане и лично отношение, но по-скоро до този момент става дума за нещо, което е изисквано от вас.
Политика!
И за протокола, моля да не се играе нов етюд! Днес аз реагирах само на заплахата срещу Пирамида и отвратителният случай беше споменат за пореден път, само и единствено за да илюстрира пълната неоснователност на подобно унизително отношение.
В живота вие може да сте ни деца, а не обратното.
И този форум се чете заради нас, а не заради вашата модерация.
Last edited by X_Y; 22.10.2018, 09:59.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
Не е безнаказано. Мнениета, от които се оплаквахте са били изтрити, а вие продължихте да се оплаквате за нещо, което го няма от часове и се самонавивате тук и се жалвате, че ви трият. Изтрили са ви, защото мнението го няма.
100% подкрепям Начев и Майничката. Моралът НЕ започва от утре.
Коментар
-
Аз повече няма да ви отговарям и да спамя.
Ако действително ви интересуват подробности за случката, използвайте правата си.
Дайте команда: покажи хронология на всички изтривания на съответната дата. Анализирайте резултата и съпоставете с момента на постването. За ваше ползване.
Аз много добре знам за случилото се и рефрешвах постоянно, че да видя докъде ще стигнете.
Не искам нищо от вас.
Ако вие искате, продължавайте да ме триете без следа.
Вече може да стане и лично отношение, но по-скоро до този момент става дума за нещо, което е изисквано от вас.
Политика!
И за протокола, моля да не се играе нов етюд! Днес аз реагирах само на заплахата срещу Пирамида и отвратителният случай беше споменат за пореден път, само и единствено за да илюстрира пълната неоснователност на подобно унизително отношение.
В живота вие може да сте ни деца, а не обратното.
И този форум се чете заради нас, а не заради вашата модерация.
- 1 like
Коментар
-
Модераторчето аз предлагам вместо да триете мнения или да налагате бан да скривате неприемливите за вас мнения и да ни предупреждате че мнението е обида или е нецензурно но дайте възможност който иска да го прочете.Щото като триете се губи чара на форума.Примерно на всяко мнение което сте изтрили поставете надпис неприемливо или обидно мнение и отдолу ако искате на ваша отговорност да четете натиснете тук.Поне веднъж си дайде воля на въображението и ни оставете да се насладим на спора докрая.Друго което ме притеснява е че лекинко така побутвате сорошката дружина евроатлантически ценители къде с триене къде с бан.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Отлично знаете отговорите.
Темата е "политика".
А случаят е толкова безпрецедентен, краен и отвратителен, че игричката ви, с която подкандате нас да ви захраним с необходимата информация за казаното от този индивид с точен час, е абсурдна.
Вие лично имате едно категорично нечестно отношение към мен и ме триете без остатък когато нещо не ви изнася. Знаете го много добре, знаете, че е извън правилата, но го правите.
Предпочитате отстраняването на човека, не на проблема. Така беше някога, така е и сега. Не зная изчерпателно и за други форумци, спрямо които се прилага. Искането ви да се цитира точен час на отвратителното действие при наличие на практика за изтриване без следа, е категорично неприемливо, неприложимо.
Имате нож и хляб при вас.
Вие следва да притежвате функционалност: дай всички изтрити мнения на едикой-си! Или това е прерогатив само на мега модераторите, не на супер такива.
Аз може да го имам в pocket, а най-вероятно като старомоден персонаж просто да съм дал команда print screen!
Ако искате да знаете действително за случилото се, не питайте мен! Аз съм вече очевидно страна и участието ми би значело конфликт на интереси.
Тъй че, моля ви! Без етюди на тема, как не съм искал да ви помогна с информация!
Не на мен!
Вие се появявате след цялата случка и започвате всичко отначало, сякаш изобщо не сте прочели какво е писано и ставало под вас.
Аз повече няма да ви отговарям и да спамя.रादोस्त
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеНе мисля. Ето, казвам ви да посочите тема и час на мнение - не искате. Продължавате да се заяждате с мен и да спамим темата.
Темата е "политика".
А случаят е толкова безпрецедентен, краен и отвратителен, че игричката ви, с която подкандате нас да ви захраним с необходимата информация за казаното от този индивид с точен час, е абсурдна.
Вие лично имате едно категорично нечестно отношение към мен и ме триете без остатък когато нещо не ви изнася. Знаете го много добре, знаете, че е извън правилата, но го правите.
Предпочитате отстраняването на човека, не на проблема. Така беше някога, така е и сега. Не зная изчерпателно и за други форумци, спрямо които се прилага. Искането ви да се цитира точен час на отвратителното действие при наличие на практика за изтриване без следа, е категорично неприемливо, неприложимо.
Имате нож и хляб при вас.
Вие следва да притежвате функционалност: дай всички изтрити мнения на едикой-си! Или това е прерогатив само на мега модераторите, не на супер такива.
Аз може да го имам в pocket, а най-вероятно като старомоден персонаж просто да съм дал команда print screen!
Ако искате да знаете действително за случилото се, не питайте мен! Аз съм вече очевидно страна и участието ми би значело конфликт на интереси.
Тъй че, моля ви! Без етюди на тема, как не съм искал да ви помогна с информация!
Не на мен!
Коментар
-
Не е безнаказано. Мнениета, от които се оплаквахте са били изтрити, а вие продължихте да се оплаквате за нещо, което го няма от часове и се самонавивате тук и се жалвате, че ви трият. Изтрили са ви, защото мнението го няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Нямате угодия, явно. Онези може да си плещят безнаказано, а вие, да ми се правите на...каквито там. Не сте си на мястото. Вземете творчески отпуск и, поне някъде, бъдете човеци.
रादोस्त
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеА защо не работи темата бисери и вицове..
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеНе напротив - абсолютен спам е. Оплаквате се от мнение, което е изтрито и правите калабалък тук, без да е нужно.Last edited by Pyramid; 21.10.2018, 20:37.
Коментар
-
Да не продължаваме до безкрай . Явно не искате / модераторите/ да приемете и съответно да реагирате при обиди на религиозна основа . Ами още по лошо за вас . Дори и евро"ценностите" казват , че обидата на религиозна основа е подсъдима ! А Анди предвидливо е изтрил всичко .
Сега може да изтриеш , щото" не е по темата" .
Коментар
Коментар