Спрете да спамите в темата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИзпратих съобщение до "tony1975" за проба. Изскочи грешка:
"Error while saving content: server abort"
Но съобщението го виждам в моята "Изходяща кутия".
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМай мина цяла година с новия форум и все още не мога да изпращам лични!!
"Error while saving content: server abort"
Но съобщението го виждам в моята "Изходяща кутия".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Здравейте. Не работи за нито една компания. Става върпос за бутона, който беше в страницата с коментарите на съответната компания. Сега вече няма такъв бутон никъде. Благодаря!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
Здравейте, за коя компания не виждате бутона? Ще се постараем да го оправим, само посочете компаниите. Благодаря предварително.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнениеНавремето от страницата с коментарите можеше да отидеш директно на котировките и финансовата информация за съответната компания. Имаше един бутон горе в дясно. След прословутия ъпдейт това вече не е налично. Няма ли да го оправите най-после?
Коментар
-
Любимата ви музика
Sorry, you are not authorized to view this page
Ей го ... е туй пък за мене е неприемливо ! Ми аз съм ви клиент бе другари ... правя ви трафик , навалица на сайта , хляб ядете покрай мене ...
От колко време сте неизрядни спрямо мене ?! Или казвате "ако щеш ! " ... ами браво !
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеError while saving content: server abort
Кога най после ще си оправите сайта, едно лично съобщение не може да се изпрати
Така ме подсети X_Y.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Р1а1,къде са тия подфоруми,бе джнъм?!
Тя пък и девойката,намерила какво да пита...Ама всеки със зора си....
При мен е така: горе вдясно пише "Форуми". Като цъкна на думата, влизам в списъка с тематични форуми. Нова тема можеш да пускаш от тук.
Но! Ако таблетът ми работи във вертикален режим на екрана, това го няма. Трябва да го обърна на хоризонтален и тогава се вижда.
Ако си на обикновен компютър, обаче, и имаш проблем, пробвай да обърнеш монитора полегнал на една стран.
Друг начин: като влезеш в някоя тема, горе вляво излиза пътя до нея; сега при мен е "Home > Forum > Въпроси към Инвестор БГ". Този низ е активен и, като кликнеш или докоснеш едно от трите, праща те на това место.Last edited by И.Зверов; 20.11.2018, 08:58.
Коментар
Коментар