Първоначално изпратено от R1a1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеМодераторке, не чувствате ли, че форума ви и особено тази тема са се превърнали в опростачена клоака за антиевропейска и антицивилизационна агитация и пропаганда,на антибългари русофили (по-точно рублофили)? Разбира се, че "Имхотеп" се опитва да привлече вниманието ви и очаква адекватна реакция от вас. Аз също.
А сега сложете и на мен един бан, за да не си губя повече времето в този форум
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеМодераторке, не чувствате ли, че форума ви и особено тази тема са се превърнали в опростачена клоака за антиевропейска и антицивилизационна агитация и пропаганда,на антибългари русофили (по-точно рублофили)? Разбира се, че "Имхотеп" се опитва да привлече вниманието ви и очаква адекватна реакция от вас. Аз също.
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RUBLA Разгледай мнениеИмхотеп бихте ли си направили равносметка за начина си на общуване във форума и ако сте човек с чест и достойнство (граматически и фундаментално) да се реванширате на всички ни. Аз лично не обичам да приключвам годината с развалени отношеня, така че имате около месец да се извините.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Това от апачето ли идва?
...
Не е...
- Остави ги. Потребители.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеВлизам в положението на програмистите при Инвестор - трудна ситуация.
В много форуми VBULLETIN по света се е появявала тази грешка, никъде не видях да са са я елиминирали:
https://www.google.fr/search?q="Error+while+saving+content:+server+abort "
...
Не е...Last edited by Имхотеп; 30.11.2018, 15:51.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИзпратих съобщение до "tony1975" за проба. Изскочи грешка:
"Error while saving content: server abort"
Но съобщението го виждам в моята "Изходяща кутия".
В много форуми VBULLETIN по света се е появявала тази грешка, никъде не видях да са са я елиминирали:
https://www.google.fr/search?q="Error+while+saving+content:+server+abort "
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИзпратих съобщение до "tony1975" за проба. Изскочи грешка:
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМай мина цяла година с новия форум и все още не мога да изпращам лични!!
- 1 like
Коментар
Коментар