Добре, ще предам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеИма ли значение дали сте логнати или не? С всички браузери ли е така? Има ли и други хора, които не могат да влизат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеИма ли значение дали сте логнати или не? С всички браузери ли е така? Има ли и други хора, които не могат да влизат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеТемата за Хима да не е станала платена, че ми излиза "Sorry, you are not authorized to view this page"!?
Между другото и на мен ми излиза същото, затова и се включвам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеОтиваш в някакъв инвестиционен форум и отваряш страницата с коментари, за да видиш някаква "инвеститорска" информация.
Виждаш обаче: "Виртуална кръчма". Чудиш се какво е това! Поглеждаш! След това си казваш "ебати простотията" и затваряш форума.
Нищо лично!+
И ми харесаОбра точките , малък Мук
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеОтиваш в някакъв инвестиционен форум и отваряш страницата с коментари, за да видиш някаква "инвеститорска" информация.
Виждаш обаче: "Виртуална кръчма". Чудиш се какво е това! Поглеждаш! След това си казваш "ебати простотията" и затваряш форума.
Нищо лично!
никога не съм влизал в споменатата тема, но ......... ти какво очакваш да намериш в кръчмата? ........ навярно искаш в кръчмата балшой театър да играе лебедово езеро? ......... съвсем очаквано е в кръчмата да има пияни хора говорещи на висок глас без да се изслушват един друг опитвайки се да надвикат перхидролената певачка на чалга от плейбекаfuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Отиваш в някакъв инвестиционен форум и отваряш страницата с коментари, за да видиш някаква "инвеститорска" информация.
Нищо лично!търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Ходи у кръчмата.
от сабале се наливат и черпават
...а аз съм решил да изляза в профилактика.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениене мога да пиша остроумни коментари в имотната тема.
Коментар
Коментар