Първоначално изпратено от X_Y
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеГосподин Попов искам да обърнете внимание на поведението на X_Y...Вместо да наложи бан за обиди и пуване същия тука се обяснява какво било.Питам позволено ли е да се псуваме и да се обиждаме.Зашо аз когато обиждам за мен има бан а мен когато ме псуват няма бан за тоя който ме псува.За много по леки обиди моят ник Бате Пешо беше баннат завинаги.Аз също мога да псувам.Имам талант в тая сфера.Моля вземете мерки щото ми писва от самозабравили се подераториरादोस्त
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеГосподин Попов искам да обърнете внимание на поведението на X_Y...Вместо да наложи бан за обиди и пуване същия тука се обяснява какво било.Питам позволено ли е да се псуваме и да се обиждаме.Зашо аз когато обиждам за мен има бан а мен когато ме псуват няма бан за тоя който ме псува.За много по леки обиди моят ник Бате Пешо жеше баннат завинаги.Аз също мога да псувам.Имам талант в тая сфера.Мпля вземете мерки щото ми писва от самозабравили се подератори
Коментар
-
Господин Попов искам да обърнете внимание на поведението на X_Y...Вместо да наложи бан за обиди и пуване същия тука се обяснява какво било.Питам позволено ли е да се псуваме и да се обиждаме.Зашо аз когато обиждам за мен има бан а мен когато ме псуват няма бан за тоя който ме псува.За много по леки обиди моят ник Бате Пешо беше баннат завинаги.Аз също мога да псувам.Имам талант в тая сфера.Моля вземете мерки щото ми писва от самозабравили се подераториLast edited by power grid; 06.04.2020, 18:48.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнениеОт няколко дни , през които бях ограничен да пиша във форума , потребителя '' benassi '' е копирал и сложил моя аватар
Искам да попитам - Това разрешено ли е във форума на Инвестор ? Поне двама знам , че получиха наказания за използване на чужди аватари !
Ако не е позволено - махнете аватара от този акаунт '' benassi '' ......................
Ако , междувременно , забраната е отпаднала , моля , пак отговорете , за да сменя моя аватар и да се избегнат недоразумения........... Особенно в темата за златото , където мненията ни с въпросния '' benassi '' са диаметрални .
Мисля , че това от негова страна е целенасочено , със желание и цел - въвеждане в заблуда на останалите ................
Не е проблем, една картинка ........... Просто е ДОБРЕ , да се знае - редно и позволено ли и , или не ?
Коментар
-
От няколко дни , през които бях ограничен да пиша във форума , потребителя '' benassi '' е копирал и сложил моя аватар
Искам да попитам - Това разрешено ли е във форума на Инвестор ? Поне двама знам , че получиха наказания за използване на чужди аватари !
Ако не е позволено - махнете аватара от този акаунт '' benassi '' ......................
Ако , междувременно , забраната е отпаднала , моля , пак отговорете , за да сменя моя аватар и да се избегнат недоразумения........... Особенно в темата за златото , където мненията ни с въпросния '' benassi '' са диаметрални .
Мисля , че това от негова страна е целенасочено , със желание и цел - въвеждане в заблуда на останалите ................
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнение
На него аватара му се ползваше преди и от баце, та ще е добре по-обширно оплакване да напишете?
Ползва го от 4 месеца . И всички знаят че Аватара е Негов ! А и е излишно да обяснявам , че той е Баце . Нали ?
И питам МОДЕРАТОРИТЕ , може ли да се ползва чужд аватар ? Защото един двама форумци , получихме наказания за такова нещо !
Пиша аз , заради временна възпрепятстваност на Correctively objective . ...
Моля за отговор . .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Седларов Разгледай мнениеПолучих имейл от Correctively objective
че се ползва аватара му от друг форумец с ник benassi
Това , предполагам , не е разрешено а и е предпоставка за въвеждане в заблуда другите форумци .
Коментар
-
Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнениеМоля да се придържате към темата! Тук не място за лични спорове!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Едно не разбирам: защо всичко, изречено /написано/ от теб - звучи винаги толкова пошло и гадно!
Не е необходимо да ми отговаряш. Зная, че има такива хора.
Преиграваш. Защото, те засичам редовно, като дрънкаш глупости. Новата ти тактика е, след като нямаш смислени аргументи, да се правиш на „обиден”, „опошлен”, „омерзен” и, както върви (скоро по екраните ! ) ѝ на недооноден.Last edited by Pyramid; 31.03.2020, 16:44.
Коментар
-
Получих имейл от Correctively objective
че се ползва аватара му от друг форумец с ник benassi
Това , предполагам , не е разрешено а и е предпоставка за въвеждане в заблуда другите форумци .
Last edited by Седларов; 31.03.2020, 16:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Човекът в неявен вид, ви предлага услуга. Дали сам, дали друг свързан с него но, надява се на възлагане. Понеже, криза и глад мори добитъка.
Едно не разбирам: защо всичко, изречено /написано/ от теб - звучи винаги толкова пошло и гадно!
Не е необходимо да ми отговаряш. Зная, че има такива хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
Здравейте! Не разбирам точно въпроса, бихте ли конкретизирали?
Коментар
Коментар