If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нищо случайно няма.Явно Бил Гейтс е хакнал сайта на investor.bg след като е видял какви материали се пускат за него.
Този човек има уши , очи и платени хора навсякъде на този свят вече
Ако беше жив Стиви Джобс, нямаше да повярва, да види какво се случва
Нищо случайно няма.Явно Бил Гейтс е хакнал сайта на investor.bg след като е видял какви материали се пускат за него.
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Все пак е странно, снощи се постнаха материалите за Били Гейтс и днес темата е блокирана, ама то стават къде по-големи "случайни" странности - ето един вирус блокира световната икономика
Случвало се е и в други теми. Някаква грешка в системата, предполагам. Обикновено такива нещата стават за по-дълго в събота или неделя, когато поддръжката на сайта е по-слаба.
В Гугъл хром не мога да ползвам профила си в коментари постоянно ми дава вход след като съм влязъл вече. С минилаптоп ейсър еспайър. С музила нямам такъв проблем.
В Гугъл хром не мога да ползвам профила си в коментари постоянно ми дава вход след като съм влязъл вече. С минилаптоп ейсър еспайър. С музила нямам такъв проблем.
Днес получих 20+ писма от рода на "Над 5% ценово движение на ПИБ", изтрих абонамента и продължавам да получавам... моля направете нещо за да не ги маркирам като спам
Коментар