Много добре се е получила и частта с достъпа до коментарите и постовете на портебител. Изчезна ми също организацията на форума по категории. Предлагам при следващ ъпгрейд направо да разбъркате хронологията на постовете в темата. Бе направо постовете разбъркайте!
Молодцы!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Поносим дизастър. Старият дизайн и функционалност бяха по-добри.
- 4 Харесвания
Напиши коментар:
-
Дори без да имам достъп до инфо за посещенията на сайта съм почти сигурен, че най много читателите им се задържат в страниците на форума. Икономически новини мога да си чета и другаде, ето защо не разбирам как така с лека ръка убиват форума!?!? Един път го влошиха преди няколко години - качването на снимки и видео стана по-трудно, часовниците им са в нечия чужда часова зона и т.н.
Няма ли ХР капитал да инвестират в някое дружество(тип Рекурсив), което да поддържа читав икономически/финансов/борсов сайт и форум с нормални графики и вярна информация?!?!
Моди X-Y, защо изтрихте линковете - хем не ни искате тук, а триете местата където може да се изнесем.
п.п.това че скапват форума може да е намигване че ще намаляват щата и на модитата - скоро и вие може да си търсите форум, като насLast edited by tony1975; 08.08.2022, 12:39.
- 15 Харесвания
Напиши коментар:
-
Добре, де как ще помня имейл от преди 15 години..вие сериозни ли сте?????????????????
Отивам към мижав интерес
- 5 Харесвания
Напиши коментар:
-
Напълно одобрявам новия дизайн! В хаоса е истината, колкото по-тъпо и отблъскващо, толкова по-добре.
- 1 like
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ цитати не ми дава....Инфостока е на същия собственик.
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеосвен да пишем на инфостоката за си направят един форум...
един форум иска денонощна поддръжка, иначе ботовете го осират
- 2 Харесвания
Напиши коментар:
-
И сега какъв ми е майла, че не се сещам! така се затрива сайтостават само платените тролове, може пък това да е целта!
- 6 Харесвания
Напиши коментар:
-
освен да пишем на инфостоката за си направят един форум...
- 7 Харесвания
Напиши коментар:
-
Ако някой има предложение, къде да се изместим, моля да сподели...
- 4 Харесвания
Напиши коментар:
-
Аз също съм се регистрирал с незнайно какъв е-мейл. Такава промяна не се прави от днес за утре, а се информира общността и се дава възможност за актуализация на тази информация, ако по някаква причина е решено, че това е необходимо.
- 6 Харесвания
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Нямам думи просто ! Ти не помниш с кой имейл, а при мен е още по лошо ! Имейла, с който съм регистриран отдавна е невалиден и не може да се ползва и няма как да получа нова парола там ! Май ще прекратяваме писането тук ! Няма такава излагация от уж сериозен финансово-икономически сайт !
- 3 Харесвания
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеИ какво да правя сега като не помня с кой имейл съм си правил профилаДа не се наложи да правя нов профил
- 3 Харесвания
Напиши коментар:
-
И какво да правя сега като не помня с кой имейл съм си правил профилаДа не се наложи да правя нов профил
- 3 Харесвания
Напиши коментар:
Напиши коментар: