Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнениеАз пък лично спирам да чета тоя сайт, бойкот. Такава ТЪПНЯ сте натворили, та няма накъде. Затрихте хубавия сайт и форум(((
- 2 Харесвания
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от johndaniels Разгледай мнениеда се върне стария дизайн, нещо което работи не се пипа...
- 10 Харесвания
Напиши коментар:
-
Аз пък лично спирам да чета тоя сайт, бойкот. Такава ТЪПНЯ сте натворили, та няма накъде. Затрихте хубавия сайт и форум(((
- 6 Харесвания
Напиши коментар:
-
Да не би да искат да ни шитнат от този сайт, защото тук сме общо взето мислещи и независими хора, хора и с критично мислене?!
Да не би да е във връзка с предстоящите избори?
Да не би да е с темата Политика в България?
Ако е така е жалко и страшно!!!
- 3 Харесвания
Напиши коментар:
-
Тони, пак са едни три букви от държавата, с която граничи България на североизток.....Не ги пиша трите букви, защото винаги ги трият....
- 2 Харесвания
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеИ какво да правя сега като не помня с кой имейл съм си правил профилаДа не се наложи да правя нов профил
А аз го помня, защото не съм го променял.
И при това системата ми казва, че потребител с моя мейл не съществува?!!!
Алоооо,
Инвесторе,
Вие гъбаркате ли се с нас???
- 6 Харесвания
Напиши коментар:
-
Абе, хора, вие нарочно ли искате да разкарате старите си потребители? Имате ли представа как се възстановява профил, създаден преди 10-12 години по мейл. Само по някакво чудо успях да се логна отново...
Напиши коментар:
-
Абе, хора, това начин да разкарате старите потребители ли е? Ние сме се регнали тук преди 10-12 години, имате ли идея колко от нас пазят и помнят мейлите си от тогава? Само по някакво чудо успях да вляза в профила си...
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеМного добре се е получила и частта с достъпа до коментарите и постовете на портебител. Изчезна ми също организацията на форума по категории. Предлагам при следващ ъпгрейд направо да разбъркате хронологията на постовете в темата. Бе направо постовете разбъркайте!
Молодцы!
- 1 like
Напиши коментар:
-
Моят, мейл си съществува, но ми пише, че не е активен и не мога да се логна. Когато искам нова регистрация изведнъж мейла го имало ,но има друг / естествено аз/ потребител с тази поща. Объркана работа !!!
- 3 Харесвания
Напиши коментар:
-
Докато стигна до форума, направо пощурях. Добре, че не съм си сменял имейла и го карам с един основен. Толкова ли е трудно, да се напише едно съобщение: "Паролата Ви е изтекла! Моля, сменете я!" Изненадан съм от новият облик на сайта, но няма "Уау", а по-скоро "Ауу" !!!
- 3 Харесвания
Напиши коментар:
-
Не мога да преценя добър ли е новият дизайн, защото го гледам на телефона. Както и да е - добър ден на всички с подновената регистрация.
- 1 like
Напиши коментар:
-
Аз не мога да си вляза в профила - иска ми мейл, който вече не съществува
- 2 Харесвания
Напиши коментар:
Напиши коментар: