Ако не си намеря някъде из новия дизайн портфолиото , се разделяме със сигурност ! Съжалявам !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Нищо не разбирам от дизайн, но не е нужно да разбираш нещо, за да видиш, че форума няма нов дизайн, само драстична загуба на функционалност
дизайна и функционалноста на основния сайт почти не ме интересува
- това са написали за новия си сайт екипа на инвестор в тази си статия: https://www.investor.bg/a/530-medii/...no-sadarzhanie
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТони, пак са едни три букви от държавата, с която граничи България на североизток.....Не ги пиша трите букви, защото винаги ги трият....Last edited by tony1975; 08.08.2022, 16:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дан Разгледай мнение
Функционалността е част и следствие от дизайна. Не става въпрос за дизайн на хола или спалнята...
дизайна и функционалноста на основния сайт почти не ме интересува
- 4 Харесвания
Коментар
-
Какъв е смисъла, те нещата са ясни и въпроса не е до дизайна, а това , че я няма функционалноста
Коментар
-
Какъв е смисъла, те нещата са ясни и въпроса не е до дизайна, а това , че я няма функционалноста
Ха, дори не маркира темите като прочетена и не те вкарва директно в отговор...?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дан Разгледай мнениеИнвесторе, нали приемаш предложения, както сте писали в хвалебствената статия?! Ето ти моето. Пуснете анкета с два въпроса:
1. Харесвате ли стария дизайн? (много, да, по-скоро да, по-скоро не, не, твърдо не);
2. Харесвате ли новия дизайн? (същите възможни отговори)
Анализирайте след това резултатите и може да е от полза за всички!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Инвесторе, нали приемаш предложения, както сте писали в хвалебствената статия?! Ето ти моето. Пуснете анкета с два въпроса:
1. Харесвате ли стария дизайн? (много, да, по-скоро да, по-скоро не, не, твърдо не);
2. Харесвате ли новия дизайн? (същите възможни отговори)
Анализирайте след това резултатите и може да е от полза за всички!
- 9 Харесвания
Коментар
-
Да споделя.
Реших да вляза, поиска ми имейл (преди не искаше). Написах си го, каза, че трябва нова парола, въведох си пощата, изпрати ми линк на пощата, последвах го и въведох нова парола. Прие я сайта, даде ми да се съглася с политиката му и като се логнах проблемите са същите, които описвате. Също виждам като икона на профила глава със затворено катинарче...
Преди да се логна не можех изобщо да пиша, така че явно тези, които пишете поне сте логнати. По-добре от това няма да стене.
- 1 like
Коментар
-
Това е новата мода която започна преди 5 години и вече стана масова практика в Уеб дизайна. Елиминират се пълноразмерните десктоп версии както и компактните мобилни версии и се прави само една универсална версия която да работи на всички устройства. Така е по лесно. Разбира се тази универсална версия е оптимизирана повече за устройства с малки екрани. (Няма как иначе) Статистиката показва че 60% от трафика идва от смартфони като за някой видове сайтове достига до 90%. Затова всичко вече се прави в дълъг вертикален формат, с голям шрифт, големи празни пространства и безкрайно скролване.
Благодарение на тази практика вече е съсипана доста голяма част от сайтовете в мрежата като някой до степен да са неизползваеми.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар