Огромно осиране !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение... Изчезна ми също организацията на форума по категории....
Коментар
-
Здравейте, няма мобилна и десктоп версия, версията е с адаптивен (риспонсив) дизайн. Както писах по-рано, продължаваме да работим по фиксиране на проблемите, изчистване на детайлите и бъговете. Ще възстановим повечето функционалности, както и ще има и нови. Благодаря за всички предложения и обратна връзка и молим за търпение.
Най често имаме промяна в дизайна базиран на размера на екрана и съответно т.нар. десктоп версия трябва да е функционално и визуално различна от т.нар. мобилна, защото устройствата са различни имат различни функционалности и се управляват по различен начин.
При вас настъпват недостатъчни промени при преминаване от едно устройство на друго, което обуславя и недоволството на потребителите предимно зад големи екрани. Не може навигационната лента да "ти се крие" зад иконка с чертички, когато си на огромен екран - нито е практично, нито има смисъл. Не може на големия екран сайта да ти се помещава в средата с огромни празни полета от двете страни, а в средата да е почти изцяло зает от снимката от последната новина.
За това се грижи кадърно проектирания уеб-дизайн реализиран от кадърно написания CSS. CSS превръща едно и също нещо - вашия сайт, в напълно различно изглеждащ в зависимост от нуждите на потребителя на различните устройства осъзнати от уеб-дизайнера. Имeнно CSS ще размести, скрие, покаже, преоразмери, промени и т.н. елементите на сайта ви - абсолютно всичко - снимки, цвят, фон, видео текст, шрифт и т.н.
- 10 Харесвания
Коментар
-
Доста непрофесионално се получи това пускане на недовършен проект. За тестова бета версия не сте ли чували? Като нямате ресурс, пуснете и двете версии едновременно с опция да се прехвърля към старата и новата. Оставете хората да намерят бъговете и ги оправете. Пак е по добре от нищо. Аз ли да ви уча как се прави?
Форума си беше бъгав и преди последния "ъпгрейд" но сега вече е неизползваем. Освен това си загубих и профила..... Излиза ми грешна парола.А не мога да я сменя понеже имейла с който е регистриран преди 12 години отдавна не съществува.
Това беше един от последните оцелели български форуми в който влизах. Вече всичко умря. Но явно това е глобалния тренд след като дори и социалните мрежи вече не са това което бяха.
- 10 Харесвания
Коментар
-
екстра си е новия изглед. мобилно е перфектен. Старите пенсионери(кат мен) да си гледат работата, те не са ИНВЕСТИТОРИ.
Кой ще плати за тестери, още повече че има поне 100-на безплатни.
Аз въпреки че ги НАПСУВАХ още първия час съм доволен. Важното е НЯКОЙ да работи и да подобрява. 10г никой не си мръдна пръстта да направи нещо.
Сега започнаха КАЛПАВО ама има надежда да се учат и подобряватLast edited by bota156; 09.08.2022, 14:44.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Знаех че това ще направиш . Прозрачен си отрепко.
Намери ли сега каквото търсиш . А лапай го и засмуквай като биберон.
Сама да ти подхвърля че нито ти нито Слатинския алкохолик имате някаква представа кой кой еLast edited by Тошко Африкански; 26.07.2023, 07:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениехора,
тегаво е и доста объркващо в дадени моменти, НО я погледнете малко позитивно - Инвестора се опитават да правят ъпгрейди, да вървят напред и така
който не опитва, той не греши и най-важното - всички да сме живи и здрави, с работа съм сигурен, че нещата ще се получат
не виждам причини за драматизиране, тежки критики и лов на вещици... в крайна сметка това е свободен форум и форумът сме ние всички... ще се напаснат нещата .мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
- 6 Харесвания
Коментар
-
хора,
тегаво е и доста объркващо в дадени моменти, НО я погледнете малко позитивно - Инвестора се опитават да правят ъпгрейди, да вървят напред и така
който не опитва, той не греши и най-важното - всички да сме живи и здрави, с работа съм сигурен, че нещата ще се получат
не виждам причини за драматизиране, тежки критики и лов на вещици... в крайна сметка това е свободен форум и форумът сме ние всички... ще се напаснат нещата .
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеВърнете възможността да се превключва между пълната версия и мобилната версия
- 4 Харесвания
Коментар
-
Линк към настройките на профила: получаване на лични съобщение, блокирани потребители, уведомления
https://forum.investor.bg/settings/account
Инвестор-е, сложете го в профила, сега не е достъпен.
Линк към личните съобщения
https://forum.investor.bg//privatemessage/index
Инвестор-е, и сега го има, но не е оформен като бутон или линк и не се разбира че е там и работи.
Сложете и "балонче" с известяване за непрочетени нови съобщения.
П.П. #333333 не е добър цвят за линковете - твърде е неразличим от цвета на текста и се сливат, по добре си го оставете на #507233Last edited by Poncho; 09.08.2022, 13:50.
- 5 Харесвания
Коментар
-
По повод на
"Аман от мениджъри, които се водят по акъла на програмистите! Не разбрахте ли, че форумът е направен за потребителите, защото те ви хранят, а не е направен за удобството на програмистите! Пълна тъпня е новия дизайн."
В наши дни програмистите пишат софтуер само по спецификация и по процес. Така че едва ли са напислаи и един ред код, който да не им е бил специфициран преди това от разни "софтуерни архитекти", "систем Инжинери", продукт меринджеи и всякаква друга паразитна паплач.
Погледнато от твоята перспектива гореизброените лаладжии може и да са "програмисти" но от съдържателна гледна точка са паразити безхаберници. Та постигнатия към момента резултат следва да се пише на тяхна сметка. Програмистите са тия дет накрая ще оправят нещата и естествено ще отнесат псувните.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар