IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

back стрелката си работи в вин-а.
    Аз пък кат цитирах ме праща най-отгоре и трябва да скролвам надолу
    когато си отворил нов таб няма стрелка
    също когато се върнеш със стрелката ако е минало доста време, трябва да дадеш и рефреш за да се заредят последните промени
    Last edited by ceneto; 09.08.2022, 14:18.
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Вместо към по-добре, то върви към по-зле.

Коментар

• Тук нямам идея как успяват всеки път да ни изненадат неприятно . Всичко е толкова объркано
        Рядко пиша вече и по рядко ще влизам ,тук сами си гоните форумците

Коментар

• Инвесторе, след цял ден негативни коментари, време е да направите следното, за да Ви останат потребители:
          1/ там където ви вървят рекламните банери, да напишете нещо от сорта:
          "Уважаеми потребители,
          Извиняваме се за причиненото неудобство. Сядаме си на задниците и в следващите няколко дни ще отстрани всички проблеми."
          2/ в кратки срокове да подобрите функционалностите на сайта;
          3/да разкарате всички тролски профили;
          4/ админите Ви да не позволяват грубо отношение между потребителите;

​​​​​ Има и още много, но не ми се пише, че така или иначе, мисля ще ме изтриете.
          ​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Е, сега успях да те цитирам за първи път

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
              мен ме дразни, дори такова елементарно нещо, че като чета тема във форума, не мога да се върна с един клик във форума а трябва да минавам през менюто
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Не мога да пиша във форума, защо ?!

Става с някакво ужасно забавяне ,а първоначално ме прехвърля към много стара тема "До Инвестора" от 09.2012 г. Страшна чудесия е станала тук !!!
                Last edited by Дюри; 08.08.2022, 19:33.

Коментар

• мен ме дразни, дори такова елементарно нещо, че като чета тема във форума, не мога да се върна с един клик във форума а трябва да минавам през менюто
                  “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Ужас..от много промени съм с нов профил и загубих старият kiro..

Коментар

• Сайтът си е супер, поне според мен...

Коментар

• Моля върнете старите никове и пароли..

Коментар

• Ако не си намеря някъде из новия дизайн портфолиото , се разделяме със сигурност ! Съжалявам !

И аз така

Коментар

• В допълнение към това обновеният сайт на икономическата медия осигурява още по-достъпно и приятно преживяване на своите читатели, както на десктоп, така и на мобилни устройства заради своя адаптивен (риспонсив) дизайн.
                            С тоя дизайн може би 3+. Имате доста работа по десктоп версията. Като се има в предвид, че преди тя беше водещата буди недоумение, защо сте я осакатили.
                            Най-грубото е, че сте оставили навигацията/менюто/ за телефон да се ползва и на голям екран.
                            https://www.w3schools.com/howto/tryi...yhow_js_topnav
                            https://www.w3schools.com/howto/howt...responsive.asp

П.П. Огледайте z-index на елементите - прозореца за въвеждане на линк "се крие" зад другите елементи.

Коментар

• Тук след всеки ъпдейт положението става все по зле

Коментар

• Не вярвах, че може да направите по-голямо дърво след последния ъпдейт, но явно съм ви подценил.

Коментар

Working...
                                X