If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първо се гъбарка с многоуважаемия от мен сайт на Инвестор, а после замесва и доброто ми име /ник/
Моля да обясните на човеко, в колко часа съм пуснал съобщението.
Заради липса на елементарни компютърни познания на този галфон, ще ми пратят баретите
Цитирам
* Имаме изпреварващи съобщения за взрива - още преди самата експлозия да се състои. Открих 4 в мрежата. Две са интересни. Едното е във форума на "Инвестор БГ". Часът е 17:37, взривът - в 19:20
• Политика
писа в тема | 18 август 2013, 17.37 ч.
Взрив в центъра на София???
То е на човек с ник "наивник". Обаче същият "наивник" вече в 19:37 си влиза във форума и съвсем резонно съобщава за взрива. Т.е. някой е знаел паролата му, ника му и е злоупотребил, като е пуснал изпреварилото взрива съобщение.
А истинския участник във форума резонно си влиза веднага след взрива, за да съобщи за него, без да знае, че вече е "съобщил". Още повече, че човекът е имал някакви софтуерни проблеми дори в следващите дни, за което говори следния пост:
• До Investorbg
писа в тема | 19 август 2013, 10.19 ч.
Инвесторе, някакъв бъг ли има? Опитвам се да пиша в темата на Фортис "Отново нямаме представители във властта!!!", а ме вкарва в "Политика"
Като знам колко са долюбвани от сегашното управление собствениците на Инвестор, откритието въобще не ме изненадва - какъв по-добър начин да ги злепоставиш от замесването им в подозрение като едва ни не участващи в логистиката на атентата.
Темата на Фортис е тема от много по-високо ниво. За да придобием правата да пишем в нея - минаваме първо през "месомелачката" - политика..., който устиска на изпита в края - може да пише на горните нива.../така изтълкувах ограничението за себе си/...
Не бе, просто има разлика между борсата за чИреши и фондовата борса. И може би тези, които знаем разликата действително трябва да си търсим мястото отделно. Но може и да не съм прав Както и да е.
Инвесторе, някакъв бъг ли има? Опитвам се да пиша в темата на Фортис "Отново нямаме представители във властта!!!", а ме вкарва в "Политика"
Темата на Фортис е тема от много по-високо ниво. За да придобием правата да пишем в нея - минаваме първо през "месомелачката" - политика..., който устиска на изпита в края - може да пише на горните нива.../така изтълкувах ограничението за себе си/...
Инвесторе,някава лична вражда ли имате с "монето"(дано се сетите,какво имам предвид,щото бая се зачудих как да го напиша,та да не ви издразни и да му играете метлата),че го триете като източник.Лошо няма,ама така,някак си,мнението увисва във въздуха,като не е посочен източника,де......
12 годишна родила от 16 годишен Това добре!!! Сухото око и как ни изтичат очите пред компа..... хайде холан и това ще го преживея.... Обаче инфекциите в уринарния тракт при жените и този надиплен задник у десно в коментарите ми идват малко в повечко
Кво става бе инвесторе?
Добър ден.
Бих искал да помоля в най-скоро време да сложите Емотикони (целувка и сърчице) за да можем да се себеизразяваме като свободни хора . Не я разбирам тази цензура. Все пак не живеем в мюсюлманска нито в католическа държава.
Благодаря.
НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Здравейте,
двете теми не са по същността на форума
Модератор
Здравейте!
Въпрос на прочит и известна доза въображение, господин Модератор
Сега малко по-сериозно.
Вярно е, че този форум по същество е икономически. Вярно е също така, че една голяма част от пишещите в него сме твърде далеч от тази материя. Но това не ни пречи да задаваме въпроси и чрез отговорите им, взаимно да си помагаме със знанията и опита, които притежаваме. И забележете - помощта е напълно безплатна /предполагам, поне в повечето случаи/
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
И моята тема изчезна. Ако може модератора който изтри темата, да ми отговори на въпроса:
- Сключвам една външно търговска сделка. За да ми издържи договора в съда в случай на некоректност от страна на клиента ми, трябва ли задържително подписа ми да е електронен или може да е обикновен?
Един от адвокатите ми каза че задължително трябва да е електронен, за да има стойност договора ми.
В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.
Коментар