If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Инвесторе, има ли някакъв проблем с логването или само при мен е проблема?? Вчера цял ден не можех да вляза. Днес също ми е трудно зареждането???
Chrome, Explorer и iOS.????
Форумът придобива все по-политически характер. Не може ли да се обединят темите - политика, интернет-лумпените, преписвача Орешарски и т.н. Някой стъпи накриво и веднага нова тема.
Благодаря!
Приятели, колеги, опоненти и врагове , дълго време се отказвам да пиша във форум пълен с некомпетентни за обществени настроения модератори, които изтриха тема отразяваща цяла революция в съседна нам страна. В този смисъл се надявам да няма спекулации защо не пиша в любими мои теми като тези за имотите, 30+ годишните, златото, непублични компании или тези за разпределение на портфолио. Бъдете здрави и успешни всички! Дори и най-големите ми опоненти.
Черкезов взел, че получил бан и ме контактна да оставя съобщение от негово име. Идеята да се превърна от пепелянка в другарче за услуги ми идва малко трогателна, ама нали съм добро дете- трудно отказвам. Та посланието е следното:
Скъпи братя, ако се чудите къде съм, бях баннат за винаги, защото модератора , и той прояви невежество и си помисли че потребителя Просперити е скрито потребителско име на д-р Черкезов.
Когато потребителя Просперити предложи за Орден Стара Планина пастор Петров, модератора банна и двамата ни, като написа следното: You have been banned for the following reason:Входирайте най-сатне!
Моля, г-ж Миткова да вземе отношение преди да сме входирали официални отворени писма до Инвестор БГ, за наложената цензура"
Черкезов взел, че получил бан и ме контактна да оставя съобщение от негово име. Идеята да се превърна от пепелянка в другарче за услуги ми идва малко трогателна, ама нали съм добро дете- трудно отказвам. Та посланието е следното:
Скъпи братя, ако се чудите къде съм, бях баннат за винаги, защото модератора , и той прояви невежество и си помисли че потребителя Просперити е скрито потребителско име на д-р Черкезов.
Когато потребителя Просперити предложи за Орден Стара Планина пастор Петров, модератора банна и двамата ни, като написа следното: You have been banned for the following reason:Входирайте най-сатне!
Моля, г-ж Миткова да вземе отношение преди да сме входирали официални отворени писма до Инвестор БГ, за наложената цензура"
Коментар