Съжалявам, но ако го дадете този сайт на най-големият си враг/ конкурент, със сигурност би имал по-малко щети! Разбира се, че не си помня мейла, с който съм се регистрирал преди повече от 10 г.! Реших да си правя нова регистрация, но се оказа, че нямам право да използвам символът % в името. СТарият ми ник бе 15%. Нложи се да си правя регистрация за поща, после при вас с нелепа парола, която вече забравих! В този сайт има 10-20 човека, чиито мнения са безкрайно ценни. Направих всичко това само заради тях. Ако изтървете и един от тях, залязвате. Лошото е, че във форума вече не виждам някои от тях, т.е. вероятно не са склонни да правят такива жертви като мен с пререгистрации и т.н.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеОт 1995 г. до днес не съм виждал сайт / форум,
в които като влезеш (login) не можеш да излезеш (logout)
Кратуната с катинара ми казва "влез". Някой вижда ли изход ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеОт 1995 г. до днес не съм виждал сайт / форум,
в които като влезеш (login) не можеш да излезеш (logout)
Кратуната с катинара ми казва "влез". Някой вижда ли изход ?
Quitting LYNX:
If you are stuck in lynx, press Ctrl-c to exit
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТрагедия сте Инвестор.бг,...........трагедия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nickytz Разгледай мнениеКъде е "собствен обзор " и " портфейл " ? Завинаги ли ги няма ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Имаме вече и форумно меню под десктоп менюто! Благодарности Инвестор-е!
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар