If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Инвестор.бг вече сигурно имате статистика/анализ на посещенията в сайта, коментари на статии, активности във форума.
за седмицата 1-7 август - стария облик и 8-14 август новия облик и 9- досега също.
Моля споделете
В Инвестор има специално жури, което е натоварено със задачата: да не допускат случайни физиономии - избрани за аватар.
Трябва поне веднъж да сте се явявали в конкурс за манекени! (Доказва се със заверен списък на участниците в конкурса - четете си внимателно условията за ползване на сайта!)
Искаме да гледаме красиви и одухотворени лица! (не да се стряскаме нощем!)
Харесах. Както и Журито-мен: Навсякъде, съм и в лично качество, и актуален.
В Инвестор има специално жури, което е натоварено със задачата: да не допускат случайни физиономии - избрани за аватар.
Трябва поне веднъж да сте се явявали в конкурс за манекени! (Доказва се със заверен списък на участниците в конкурса - четете си внимателно условията за ползване на сайта!)
Искаме да гледаме красиви и одухотворени лица! (не да се стряскаме нощем!)
Вместо безполезни реплики, по-добре посочете какво още не работи.
Както се видя, бъговете, които им се посочват, бързо се елиминират.
От 52-годишен опит знам, че е невъзможно в текст (кода на http://investor.bg/)
от милиони букви, цифри и знаци да не се допуснaт синтактични и семантични грешки.
Важното е да знаят как да ги коригират
По лесно ще бъде да се посочи какво въобще работи както трябва !
Здравия разум подсказва, че миграцията трудно може да се приеме за успешна и най-приемливия вариант е връщането на старата версия. За съжаление, Инвестора няма необходимия капацитет за подобна задача, но няма нищо срамно да се наеме външна фирма. Особено ако се отчетат евентуалните имиджови и репутационни щети... Опасението ми е, че стойността на сайта ще заклони към 0 (нула), ако не бъде намерено решение до края на месеца.
Уважаема г-жа Мибова, опитвам да ви цитирам, но това е невъзможно както преди. Това е проблем, защото при няколко мнения след вашето - се губи смисъла на дискусията.
Представете си, че съм цитирал последното ви мнение...
Моят коментар е следния: колегата, комуто обяснявате толкова подробно (като на първокласник!) - как точно да излезе от сайта - същият той бил във FR !!!
Подтекстът е: да му обяснявате също толкова подробно, но и на френски език! От негово име ви моля!
Хубав и усмихнат ден!
За цитиране - първо натискате "Цитат" и после горе вляво "Отговор".
Инвесторе, само не мога да разбера сами ли си съсипвате медията и форума или е под нечие външно влияние ?
Вместо безполезни реплики, по-добре посочете какво още не работи.
Както се видя, бъговете, които им се посочват, бързо се елиминират.
От 52-годишен опит знам, че е невъзможно в текст (кода на http://investor.bg/)
от милиони букви, цифри и знаци да не се допуснaт синтактични и семантични грешки.
Важното е да знаят как да ги коригират
Коментар